Wkadk

Sådan at plukke dine øjenbryn

Er du bange for plukning dine øjenbryn for første gang? Du vil føle en lille nød, men bruger den rigtige teknik vil minimere smerten. Lær at plukke og forme dine øjenbryn som en professionel.

Steps

Sådan at plukke dine øjenbryn. Blødgør huden omkring dine øjenbryn.
Sådan at plukke dine øjenbryn. Blødgør huden omkring dine øjenbryn.

Brug den rigtige teknik

 1. 1
  Få en god pincet. Brug fin spids, rene pincet til at gøre jobbet. Hvis pincetten du bruger, er for stump eller uhåndterlige, kan processen med plukning tage meget længere tid og forårsage unødig smerte. Du skal være i stand til fast forstå enkelte hår og trække dem ud uden problemer.
 2. 2
  Blødgør huden omkring dine øjenbryn. Når huden er blød og smidig, hårene glide ud meget lettere. Plukning hud, der er tør og stiv, vil gøre oplevelsen mere smertefuld.
  • Planlæg at plukke dine øjenbryn lige efter du tager et brusebad. Det varme vand og damp vil have forladt din hud fugtig og smidig.
  • Hvis du har brug for at plukke på andre tidspunkter af dagen, vaske dit ansigt med varmt vand og duppes tørt. Du kan også tage en vaskeklud og sætte det i den varmeste vand du kan håndtere, og derefter placere den på dine øjenbryn i 2 minutter. Det vil åbne porer, hvilket gør det nemmere at plukke.
  • Sæt nogle lotion på dine øjenbryn for at gøre dem blødere og nemmere at plukke.
 3. 3
  Identificer i hvilken retning dit øjenbryn hår vokser. For de fleste mennesker, vokser håret udad fra næsen mod hårgrænsen. I nogle tilfælde folks bryn har hår, der vokser i mere end én retning. Vær forsigtig bemærkning, fordi du ønsker at trække hår i retning af deres vækst, når du plukke, dette hjælper dem med at komme ud rent.
 4. 4
  Hold en pincet i hånden, som du ville holde en blyant. Den åbne ende bør være op. Giv det et par klemmer, så du er fortrolig med bevægelse, du bliver nødt til at bruge til at plukke dine øjenbryn.
 5. 5
  Placér spidsen af pincetten ved roden af håret, du ønsker at plukke. (Følg anvisningerne nedenfor for at finde ud af hvilken hår, du skal være plukning). Komme så tæt på roden af ​​håret som muligt og træk, altid trækker i retning af hårvækst og holde pincetter vinklet så tæt på huden som muligt.
  • Fortsæt dette indtil du er færdig med plukning på pande, og derefter gentage den anden pande.
  • Hvis du har brug for at stoppe op og tage nogle pauser, det er ok. Genoptag plukning, når du er klar.
  • Sommetider plukning øjenbryn får øjnene til at rive op og næse at klø. Det er helt normalt, bare holde ud, indtil du er færdig.

Finde ud af, hvor at plukke

 1. 1
  Identificer det sted, hvor dine øjenbryn skal begynde. Det er forskelligt for hver ansigt, men samme teknik kan bruges til at finde nogen pande linje. Tag et øjenbryn blyant eller en anden lang instrument og line det op fra inderste hjørne af øjet til kanten af ​​din næse. Brug en hvid blyant til at gøre en prik over det sted, hvor den krydser dit øjenbryn. Dette er, hvor din pande skal begynde. Gentag med det andet næsebor.
  • Du er velkommen til at flytte prik lidt frem eller tilbage. Denne teknik viser dig det generelle sted, hvor dine øjenbryn skulle begynde, men dine personlige præferencer kan også komme i spil.
  • Sørg for instrument, du bruger til at finde din pande er startsted er meget tynd. Hvis du bruger noget tyk, vil det lidt kaste hvor du placerer prikken.
 2. 2
  Finde ud af, hvor dine bryn topper. Pænt præparerede øjenbryn bue omkring øjet, og stedet, hvor de peak kan gøre en stor forskel i dit endelige udseende. Tag det samme instrument, og denne gang line det op fra den yderste kant af næseboret til den yderste kant af din iris. Markere stedet, hvor den krydser din pande, og gentag på den anden side.
 3. 3
  Markere, hvor din pande skal ende. Denne gang line up instrumentet fra kanten af ​​næseboret til den ydre hjørne af øjet. Markere stedet, hvor det falder på tværs af din pande. Dette er, hvor din pande skal naturligvis slutte, gentag på den anden side.
 4. 4
  Finde ud af hvor tyk du vil have dine øjenbryn til at være. Der er ingen "perfekt" tykkelse for øjenbryn, det hele afhænger af din ansigtsform og stil valg. Du bør have en tykkelse i tankerne, før du begynder at plukning, så du undgår plukning for meget eller for lidt. Overvej følgende faktorer:
  • Størrelsen af ​​dine øjne. Hvis du har store øjne, kan du ønsker at balancere dem med tykkere bryn. Hvis du har små øjne, balance dem med tyndere bryn.
  • Mellemrummet mellem dine bryn og dine øjne. Hvis dine bryn er sat højt på din pande, kan du ønsker at gå med tungere brynene til at hjælpe indramme dine øjne. Hvis du har en lav-set browbone at lidt rager over dine øjne, gå med tyndere bryn, så de ikke ser alt for tungt over dine øjne.

Forme dine øjenbryn

 1. 1
  Brug et øjenbryn pensel til at børste hårene lige op. Børste dem lidt i den retning, de vokser. Du vil straks se nogle lange, uregerlige hår, der skal plukkes.
 2. 2
  Plukke hår, der falder uden prikkerne du har foretaget. Omhyggeligt plukke et hår ad gangen, forme dine øjenbryn i henhold til planen, du har foretaget.
  • Plukke hår, som er tættere på næsen end prikkerne du har tegnet over dine inderste bryn.
  • Forme arch områder ved plukning et par hår omkring toppene til at give dem et mere defineret form.
  • Plukke hår, der falder tættere på dine templer end prikker du har tegnet på ydersiden af ​​dine øjenbryn.
  • Plukke mere hår fra bunden af ​​dine øjenbryn at gøre dem så tynde eller tykke, som du gerne vil.
 3. 3
  Må ikke overpluck. Når du forme dine bryn, tage det langsomt. Træd tilbage og se i spejlet hvert par minutter til at kontrollere dine fremskridt. Sørg for at du ikke plukke for meget, øjenbryn hår kan tage 6 uger til at vokse tilbage, og nogle gange de ikke vokse tilbage på alle.
 4. 4
  Afslut med pande gel. Kam dine øjenbryn i retning af deres vækst og anvende en smule pande gel (eller håret gel) for at holde dem på plads.

Tips

 • Må ikke Pluk det ene øjenbryn helt og derefter gøre det andet. Du vil være i stand til at opnå afbalancerede resultater ved at gøre et par hår på det ene øje, og derefter skiftevis øjne derfra.
 • Sørg for, at når du plukke af hårene, at du følger figuren eller omridset af dit ansigts struktur, det virkelig gør en forskel.
 • Hvis du finder der er rødme, hvor du plukke, bare bruge en smule af aloe vera gel eller tea-tree olie for at mindske den.
 • Det bedste tidspunkt at plukke dine øjenbryn er lige efter du har været i bad. Det vil være meget mindre smertefuldt.
 • Trim dine øjenbryn for den perfekte finish. Børst dine øjenbryn, først opad. De rigtig lange hår vil være meget synlige. Brug et par bittesmå trimning saks til at klippe væk enderne, der når over den tykkeste del af øjenbrynet. Gentag med en nedadgående børstning og klip enderne, der rækker under den tykkeste del af øjenbrynet. Afslut trin børstning opad igen.
 • Prøv at duppe dine øjenbryn med nogle bedøvende creme, vil dette dulme og tage smerten væk.

Advarsler

 • Plukning et hår gentagne gange kan ødelægge hårsækken, og det kan ikke vokse tilbage. Vær sikker på ikke at overpluck.
 • Vinklen af pincet er vigtig for smerte-fri fjernelse og for at forhindre indgroede hår og irritation. Træk i retning af hårvækst i en flad vinkel (med en vinkel mindre end 45 grader), men aldrig trække lige op.