Wkadk

Sådan at klæde sig som en indie-hipster

Indie-og / eller Hipster er en subkultur, der værdsætter selvstændig tænkning, er lidt nonconformist, tror på progressiv politik (men ikke nødvendigvis liberal), har en forståelse af kunst og indie-rock, har tonsvis af kreativitet, intelligens, og er kendt for vittige drillerier.

Også musikken. Indie-(n) en obskur form for rock, som du kun lære om fra en person lidt mere hip end dig selv.

Steps

Sådan at klæde sig som en indie-hipster. Ændre dit tøj stil, hvis det er nødvendigt.
Sådan at klæde sig som en indie-hipster. Ændre dit tøj stil, hvis det er nødvendigt.
 1. 1
  Genopfinde. Ændre dit billede til noget, der er helt unikt og helt dig. At være en indie barn eller en hipster betyder, at du er åbenlyst quirky og du er ligeglad med hvad andre tænker.
 2. 2
  Ændre dit tøj stil, hvis det er nødvendigt. Tøj er vigtige for en dagligdags livsstil, så lad os starte med dem. Indie børn altid har, at "jeg er ligeglad" look, men de faktisk putter tænkt ind i deres tøj. Her er gode eksempler på Indie tråde til at få.
  • Selvfølgelig. Indie toppe Bestanden op på t-shirts med dit yndlingsband navn, kølige kunstneriske billeder, eller bare plain ironiske ordsprog. Din skjorte skal beskrive, hvem du er. Hold dig væk fra t-shirts fra Hollister, European Eagle, Delias, Abercrombie og mainstream steder som dette. Men Urban Outfitters og europæiske Apparel er store, men dyrt. Når det er koldt, overdimensionerede trøjer er vejen at gå. Enhver farve, et mønster, noget. Cardigan trøjer er også fantastisk til efteråret, men også få dem større end din normale størrelse. Flannel knap ups er virkelig alsidig for enhver sæson, også.
  • Næste trin er bunden. Disse er nemme, dybest set den strammere jeans, jo bedre. Egne mange forskellige skinny jeans, som du kan i farver som mørkeblå, sort og grå. Hvis du ønsker at skifte det op, et par corduroys også er godt for Indie / Hipster look. Hvis du er til nederdele, høje taljeret skørter på den korteste side. Samme gælder for shorts.
  • Du kan ikke være Indie, uden den rette Indie fodtøj. Piger kan temmelig meget pull off enhver slags sko, men følgende er de bedste. Vans (slip ons eller blonder ups), båd sko, mokkasiner, farverige lejligheder, ridning stil støvler, converse (hi eller lave toppe), Toms sko, farverige hæle. Det er faktisk temmelig svært at gå galt med sko.
 3. 3
  Accessorize. Nu hvor du har fået det grundlæggende, er det tid til tilbehør. Indie piger elsker at overpyntet sig i tilbehør. Længe, ​​vil dangly øreringe i enhver form eller størrelse virker. Bestanden op på armbånd, med en cool ur og måske nogle ting, du har lavet selv. Pandebånd ikke længere gå på tværs af din krone, det hele handler om panden. Når det er koldt, binde et tørklæde om halsen. Enhver form for ringe, hvis du virkelig ønsker unikke smykker, købe off af etsy.com. Desuden vil den uafhængige designer navn afgjort score dig Indie point. Tykke kantede, store briller. Du behøver ikke bære briller? Du er ved at begynde at. Du kan købe falske briller næsten overalt.
 4. 4
  Sidst men ikke mindst, ordentlig yderbeklædning. De fleste Indies gerne rocke ært pels, dobbelt breasted er bedre, men en enkelt breasted er okay, hvis det er alt du har. Medlem eneste jakker er absolut vintage og derfor cool. Sweatshirts med noget ironisk på dem er acceptable også. Når det ikke er så koldt udenfor, en god hættetrøje er et behov.
 5. 5
  Hår skal holdes naturligt. Må ikke gå døende det hver uge eller glatte Living Daylights ud af det. Hvis det er lige, holde det lige, hvis det er krøllet, holde det krøllet. Makeup skal også være temmelig naturligt.
 6. 6
  Smykker. Hjemmelavet, naturalistisk. Ringe er et must.
 7. 7
  Spar penge. Lave tøj derhjemme. Alter ting, du allerede har.
 8. 8
  Spis sundt. Nå, fordi dens godt for dig.
 9. 9
  Læse op. Bøger gør vores hjerner arbejde hårdere, end computere... afhente en bog!
 10. 10
  Blog. Blog. Blog. Få en blogspot, tumblr eller hvad. Skriv!
 11. 11
  Fotografi er normalt en hobby for en indie kid.
 12. 12
  Være rart at alle. Men vælger venner med omhu.

Advarsler

 • Tøj og ting er dyre. Se dit budget!
 • Folk vil altid hade på dig. Ignorer dem.