Wkadk

Sådan at fortælle, hvis en perle er reel

Nogle imitationer af naturperler er nemme at få øje på, men mange kan være svært at vælge ud med det blotte øje. Sørg en perle er reel ved at teste den for ægthed. Mange tests kan udføres lige ved guldsmedens, før du selv foretager et køb. Disse omfatter friktion testen, fejl test, matching test, overtonesang test, og vægt test. Nogle guldsmede kan endda hjælpe dig med at udføre en overflade forstørrelse test. Andre tests, som tanden testen og udborede hul test er bedst udført på stykker, du allerede ejer.

Steps

Sådan at fortælle, hvis en perle er reel. Let gnide en perle eller streng af perler langs den bidende kanten af din øverste fortænder.
Sådan at fortælle, hvis en perle er reel. Let gnide en perle eller streng af perler langs den bidende kanten af din øverste fortænder.

Tooth test

Mest falske perler kan skelnes på grundlag af deres overfladestruktur. Gnide en perle mod dine tænder er en hurtig og enkel måde at afgøre tekstur.

 1. 1
  Let gnide en perle eller streng af perler langs den bidende kanten af din øverste fortænder. Ægte perler føles det lidt grynet, mens de fleste falske perler føles glat.
 2. 2
  Alternativt, skal du placere perle mellem tænderne og bider forsigtigt ned. Glide let dine tænder frem og tilbage over perlen overflade til at måle dens tekstur.
 3. 3
  Hvis du stadig har svært ved at skelne tekstur, gnide en rund glasperle mod den bidende kant dine øverste fortænder til sammenligning.

Friktion test

Den gritty overfladestruktur af en ægte perle bør give det en bemærkelsesværdig mængde af friktion, når man gnider det mod en anden perle.

 1. 1
  Vælg to perler fra sættet, såsom to perler fra samme halskæde eller to perleøreringe.
 2. 2
  Let gnide de to perler sammen.
 3. 3
  Bemærk mængden af friktion mellem de to. Glatte perler er sandsynligvis falske, men to perler, der tilbyder resistens kan være reel.

Surface forstørrelse

For resultater, du kan faktisk se, se på din pearl gennem en høj-drevne lup.

 1. 1
  Låne et mikroskop eller en kraftfuld lup.
 2. 2
  Placer perle under lup og undersøge dens overflade under 64-power forstørrelse. Ægte perler bør se finkornet, skællende og labyrint-lignende, mens falske perler ser kornet eller spættede.

Fejl test

Hvis en pearl virker "for perfekt til at være sandt," der er en god chance for, at det ikke er en sand perle. Denne sammenligning test hjælper dig med at bestemme kvaliteten af ​​dit pearl.

 1. 1
  Undersøg pearl pågældende for fejl. Ægte perler vil have små skønhedsfejl, mens fejlfri perler er sandsynlige efterligninger.
 2. 2
  Hvis det er muligt, sammenligne perle pågældende mod en høj kvalitet certificeret perle. Bemærk pletter i den virkelige perle, og se efter lignende pletter på pearl du tester.

Overtone test

Overtone er et gennemsigtigt ydre lag af farve, der nuancer perlen naturlige farve.

 1. 1
  Undersøg pearl pågældende for enhver overtone. De fleste ægte perler har nogle overtone.
 2. 2
  Hvis du ser nogen overtone, prøve en anden test. Mens de fleste ægte perler har en overtone, ikke alle gør, så denne test alene kan ikke verificere eller rabat legitimiteten af ​​en perle.

Udborede hul test

Bemærk at bore et hul i din perle permanent vil skade det. Kun udføre denne test, hvis du er ligeglad om værdien af ​​perlen.

 1. 1
  Omhyggeligt bore et lille hul i perlen ved hjælp af mindste bore tip, du har til rådighed.
 2. 2
  Kig ind i hullet med en lup. Ægte perler har en mørk skillelinje, der adskiller Nacre fra kernen. Imitationer af naturperler mangler denne linje.

Vægt test

Dette er ikke en videnskabelig test, det er heller ikke idiotsikker. Måling vægten af ​​en perle simpelthen ved at holde det kan hjælpe dig til at bekræfte enhver mistanke, du har efter at have udført andre tests, dog.

 1. 1
  Omhyggeligt hoppe en certificeret perle i hånden for at få en idé om, hvor meget det vejer. De fleste perler føles tungt for deres størrelse.
 2. 2
  Gentag hoppende procedure med perle i spørgsmålet. Falske perler typisk føler usædvanligt lys, medmindre falske perle er lavet af massivt glas.

Tips

 • Ægte perler er sammensat af blodplader fremstillet af calciumcarbonat løsning kaldet Nacre. Blodpladerne er lagt på hinanden i en sekskantet mønster, ligesom mursten. Dette giver en perle sin grynet tekstur.
 • Bemærk, at kulturperler perler er teknisk ægte perler, selv om nogle variationer i farve, kan Nacre, glans og form eksisterer mellem kulturperler og naturlig havvand perler. Faktisk er størstedelen af ​​ægte perler på markedet dyrket.
 • Tag dine perler til en professionel guldsmed for at få dem professionelt vurderet og certificeret.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når du udfører en tand test på en individuel perle. Hold godt fast om perlen at undgå uheld sluge det.

Ting du behøver

 • Perler eller perle smykker
 • Magnifier
 • Bor
 • Certified perler eller perle smykker (ekstraudstyr)
 • Rund glasperle (ekstraudstyr)