Wkadk

Sådan at fortælle, hvis du har ramt puberteten (drenge)

Hvis du er en dreng, så skal du måske undre, når du har ramt puberteten. Der er nogle måder nedenfor for at fortælle.

Steps

Sådan at fortælle, hvis du har ramt puberteten (drenge). Du og din krop vil begynde at modne, hvilket betyder, bliver din stemme modnes (eller få dybere,) vil du få højere og dine arme får længere.
Sådan at fortælle, hvis du har ramt puberteten (drenge). Du og din krop vil begynde at modne, hvilket betyder, bliver din stemme modnes (eller få dybere,) vil du få højere og dine arme får længere.
 1. 1
  Du og din krop vil begynde at modne, hvilket betyder, bliver din stemme modnes (eller få dybere,) vil du få højere og dine arme får længere. Dine kønsorganer vil også stige i størrelse. Du vil måske bemærke din penis bliver længere og dine testikler bliver større. Du vil også begynde at udvikle en "Adam` s Apple ", som er et stykke brusk, der er fremtrædende på halsen, lige under hagen.
 2. 2
  Du vil bemærke, at du begynder at få erektion. Erektioner er en tegn på at du er begyndt puberteten. Erektioner normalt opstår, når du får seksuelt ophidset, din penis vil begynde at få større, og stige (det er ofte kaldt "at få en hård-on"), men de kan forekomme på det mest tilfældige gange. De fleste dage vil du vågne op med en erektion.
 3. 3
  En af de vigtigste tegn på pubertet for både mænd og kvinde er hår. Du vil begynde at vokse hår på brystet, arm og ben hår, skæg, og selvfølgelig kønsbehåring.
 4. 4
  Desuden kan dit hår begynder at blive fedtet, så du bliver nødt til brusebad og vaske dit ansigt dagligt, fordi du vil begynde at få acne i forskellige steder. Du er nødt til at vaske dit ansigt, shampoo og muligvis betingelse dit hår hver nat afhængigt af dine præferencer.
 5. 5
  Du vil begynde at lægge mærke til og har følelser for dem af det modsatte eller samme køn (i henhold til din seksuelle orientering). Betyder, at du kan lide, kan lide-lignende, har et crush på, osv. andre mennesker. Det er helt naturligt.
 6. 6
  Du har måske våde drømme (hvor du ejakulerer i din søvn). Dette kan være mærkbar i morgen, hvis dit undertøj er lidt våd.
 7. 7
  Du vil distancere dig fra forældre og andre pårørende. Dit ønske om uafhængighed vil stige, som du måtte ønske at gøre ting på egen hånd, med dine venner, snarere end familien.
 8. 8
  Du kan opleve meget intense følelser, ligesom ekstrem vrede, fjendtlighed, ekstrem glæde, fornøjelse osv., på grund af hormonelle krise, der finder sted i din krop. Disse oplevelser er normalt og vil gradvist forsvinde.
 9. 9
  Puberteten er processen med fysiske ændringer ved hvilken et barns krop bliver en voksen organ i stand til reproduktion. Puberteten er initieret af hormon-signaler fra hjernen til gonaderne (æggestokkene og testikler). Som reaktion producerer gonaderne en række hormoner, der stimulerer vækst, funktion eller transformation af hjerne, knogler, muskler, blod, hud, hår, bryster, og kønsorganer. Væksten accelererer i den første halvdel af puberteten og stopper ved afslutningen af ​​puberteten. Før puberteten, er kroppens forskelle mellem drenge og piger næsten udelukkende begrænset til kønsorganer. I puberteten, store forskelle i størrelse form, sammensætning og funktion udvikle sig i mange kroppens strukturer og systemer. Den mest indlysende af disse er nævnt som sekundære kønskarakterer.
 10. 10
  I en snæver forstand henviser udtrykket puberteten (afledt af det latinske ord puberatum (alder af modenhed, manddom)) til de kropslige ændringer i kønsmodning snarere end de psykosociale og kulturelle aspekter af adolescent udvikling. Ungdomsårene er den periode, psykologiske og sociale overgang mellem barndom og voksenliv. Ungdomsårene stort set overlapper periode af puberteten, men dens grænser er mindre præcist defineret, og det henviser lige så meget til de psykosociale og kulturelle karakteristika af udviklingen i løbet af teenage år som de fysiske ændringer i puberteten

Tips

 • Du kan elske privatliv og vil sandsynligvis bekymre dig om dit udseende.
 • Du har måske oplevet erektioner hele dit liv, men det betyder ikke, at der er noget galt.
 • Du vil være meget selvstændig bevidst om din krop i en pludselig, det er helt normalt!
 • Du vil vokse ansigtshår, og kan vælge at starte barbering.