Wkadk

Sådan at farve mørkt brunt hår rød ved hjælp af naturlige produkter

Tilføjelse røde højdepunkter eller undertoner er en smuk måde at lysne mørkebrunt hår. I stedet for at gå til salonen for at få jobbet gjort, kan du prøve at bruge naturlige produkter i hjemmet. Disse metoder vil ikke tænde dit hår kirsebærrød - du ville have til at afblege det først og bruge en kemisk farvestof til at opnå samme retning - men de vil skabe en smuk rødbrun eller rubin nuance.

Steps

Sådan at farve mørkt brunt hår rød ved hjælp af naturlige produkter. Gør skovsyre blanding.
Sådan at farve mørkt brunt hår rød ved hjælp af naturlige produkter. Gør skovsyre blanding.

Metode én: jamaicanske skovsyre

 1. 1
  Saml ingredienserne. Hvis du bor i et tropisk land, du kan være i stand til at finde friske jamaicanske skovsyre. Det er en rød blomst, der kan bruges til at tilføje en rubin nuance til dit hår, der funkler i solen. Hvis du ikke kan finde friske jamaicanske skovsyre, købe tørrede version i stedet. Du får brug for to kopper. Derudover får de følgende leverancer:
  • 2 kopper vand
  • 1/4 kop honning
 2. 2
  Gør skovsyre blanding. Anbring de to kopper vand i en lille gryde over medium høj varme. Bring i kog, tilsæt derefter skovsyre, dække panden med et låg, og sluk for varmen. Lad det trække i flere timer, så skovsyre farvestof afgrunde i vandet, derefter stamme vandet i en skål og blandes i honning.
 3. 3
  Få dit hår klar. Shampoo dit hår som normalt, men ikke bruger balsam. Balsam forbliver i håret og kan forhindre farvestoffet fra indstilling samt. Håndklæde tørre dit hår og bruge en bred-tandet kam til at fjerne sammenfiltring.
 4. 4
  Påfør skovsyre blanding. Sæt på latex eller plastik handsker og bruge dine fingre til at sprede blandingen gennem håret fra rødderne til spidserne. Sørg for at distribuere det godt, så der ikke hårstrå bliver udeladt.
  • Hvis du vil have røde highlights, vælg blot et par tråde, adskille dem fra resten af ​​håret ved hjælp strimler aluminiumsfolie, og bruge en gammel pensel eller wienerbrød pensel til at anvende behandlingen.
 5. 5
  Dæk dit hår og lad farvestoffet sidde. Brug en plastik badehætte eller plastikfolie at dække dit hår, så det ikke tørrer ud, mens farvestoffet iblødsætning i. Lad det sidde i 4 timer eller natten over. Jo længere farvestoffet forbliver i dit hår, rødere det vil se.
 6. 6
  Skyl farvestof. Fjern hætten eller plastfolie og skyl dit hår med varmt vand. Shampoo og tilstand som sædvanlig, og derefter tørre dit hår og stil det.

Metode to: sukkerroer juice

 1. 1
  Juice to roer. Den lyse rødt juice vil skabe en mørk rødbrun nuance, når det bruges med mørkt brunt hår. Du behøver ikke kødet af roerne, bare saften. Hvis du ikke har et saftpressere, køre roerne gennem blenderen og bruge en si til at stamme saften fra papirmasse.
 2. 2
  Bland sukkerroer saft med honning. Placer sukkerroer saft i en skål og tilsæt 1/4 kop honning. Rør det godt, indtil blandingen er helt kombineres. Denne enkle løgnehistorie er klar til at anvende til dit hår.
 3. 3
  Vask dit hår. Shampoo det som sædvanlig, men ikke anvende balsam. Sukkerroer saft vil fungere bedre på hår uden rester af de fleste fugtgivende balsam. Håndklæde tørre dit hår og bruge en bred-tandet kam til at arbejde gennem enhver ledningsrod.
 4. 4
  Påfør sukkerroer saft blanding. Sæt på latex eller plastik handsker og bruge fingrene til at glatte det over dit hår, og sørg hver streng bliver jævnt dækket. Hvis du vil have rødbrun, anvende blandingen til individuelle strenge adskilt fra resten af ​​dit hår med aluminiumsfolie strimler.
 5. 5
  Dæk dit hår og lad blandingen sidde. Sættes på en badehætte eller et par ark plastfolie og vente på, at sukkerroer saft til at vende dit hår Auburn. Lad blandingen sidde i håret i 4 timer eller natten over.
 6. 6
  Skyl sukkerroer juice. Kør dit hår under varmt vand til at skylle af saft og honning, derefter shampoo og tilstand som sædvanlig. Når dit hår er tørt, kan du se de mørke rødbrun toner skinner igennem.

Metode tre: henna

 1. 1
  Køb henna pulver. Henna pulver er afledt af henna blomst. Pulveret er lavet til en pasta, der anvendes på hud eller hår til at blive det en kobberagtig rødlig farve. Henna pulver typisk kommer i 100-grams æsker, som er den perfekte mængde til farvning mellemlange hår.
  • Paprika og kryddernellike pulver kan også bruges til at farve dit hår forskellige nuancer af rødt. Hvis du ikke har adgang til henna pulver, så prøv en af ​​disse krydderier i stedet.
 2. 2
  Foretag henna. Henhold til de instruktioner, der fulgte med henna pulver, pulveret blandes med skefulde af vand, indtil du har en cremet pasta. Hvis du ønsker at lysne dit hår samt dreje den røde, bruge citronsaft i stedet for vand. Dæk pasta og lad det sidde natten over. Rør en mere skefuld vand den næste dag, og henna er klar til at gå.
 3. 3
  Påfør henna. Wet dit hår (ikke nødvendigt at shampoo det), håndklæde tør det, og kam igennem det for at fjerne enhver sammenfiltring. Sat på et par af latex eller plastik handsker for at beskytte dig selv fra farvestoffet. Brug dine fingre til at arbejde henna gennem håret, og sørg for at dække alle streng.
  • Hvis en omstrejfende smule henna kommer på din hud, tørre det af med det samme. Henna vil farve din hud lige så let som det farvestoffer dit hår.
  • For henna højdepunkter, du separate hårstrå gerne vil fremhæve fra resten af ​​dit hoved ved hjælp strimler aluminiumsfolie. Mal henna onto hårstrå bruger en gammel wienerbrød pensel.
 4. 4
  Dæk dit hår og lad det sidde. Sættes på en badehætte eller bruge et par stykker af plastic wrap at dække dit hår, mens farvestoffet sætter ind Lad det sidde i håret i mindst 4 timer. Jo længere du lader det sidde, den rødere dit hår vil være.
 5. 5
  Skyl henna. Brug koldt vand til at vaske ud farvestof. Hold kører vandet gennem dit hår, indtil det er klart i stedet for rød. Vent til næste dag før indsæbning dit hår. Dit hår vil være rige røde først, og i løbet af et par dage vil det lysne.

Tips

 • Alle disse naturlige farvestoffer kan plette tøj, sengetøj, flise fuger, og så videre. Bær gamle tøj og fastsætte en beskyttende beklædning, så du ikke ender med farvning dit badeværelse gulvet.