Wkadk

Sådan at beslutte, om blonde hår er det rigtige for dig

Så du hørt, at blondiner har altid sjovere, og nu er du tænker på at gøre overgangen. Går blondine er en alvorlig forpligtelse, når det kommer til dit hår - det kræver en masse vedligeholdelse, det tager en vejafgift på dit hår, og det kan ikke slå ud af den måde, du ønsker det. Så her er en "how-to" guide til at hjælpe dig med at beslutte, om dette sjove nye hårfarve, er det rigtige for dig.

Steps

Sådan at beslutte, om blonde hår er det rigtige for dig. Regne ud, hvis du har den rigtige hudfarve.
Sådan at beslutte, om blonde hår er det rigtige for dig. Regne ud, hvis du har den rigtige hudfarve.
 1. 1
  Regne ud, hvis du har den rigtige hudfarve. Dette er en af ​​de bedste indikatorer, hvis du vil se godt ud som en blondine. Cooler hudfarver fungerer bedst, når det kommer til at gå blondine men det betyder ikke, at bare fordi du har en varm tone, bør du ikke gå blondine. Den meget tan, meget blonde look er meget populære. Hudfarve er kun en af ​​mange faktorer.
  • Hvis du har en varm hudfarve, kan blive blond vaske dig ud. Varm hudtoner er gyldenbrun, varm fersken, bleg eller gul (med fregner). Varme toner tan let i solen.
  • Hvis du har en kølig hudfarve, vil blive blond sandsynligt kompliment dig. Cool hudfarver er porcelæn, rosenrødt-beige, rosenrødt-pink, mørk oliven, mørk brun eller ibenholt. Cool hudfarver brænder let i solen.
 2. 2
  Bedømme, hvad din hårfarve nu siger om, hvordan du ville se gå blondine. Det er ikke en afgørende faktor i, hvorvidt du bør, men det vil bidrage til ideen om, hvorvidt du ville se naturligt, hvis du ender med at gå blondine.
  • I direkte sollys, kan du se glimt af rød, orange, guld eller gul i din naturlige hårfarve. Dette betyder at du ikke ville overgang til blondine i en naturlig leder måde. Men hvis "blegemiddel blondine" stil er, hvad du leder efter, kan du se bort fra denne tip.
  • I direkte sollys, kan du se glimt af blå, lilla eller grønne i din naturlige hårfarve. Dette betyder, at du ville overgangen til blondine i en naturlig leder måde.
 3. 3
  Brug en hurtig trick ved at bruge din hårfarve som barn som en baseline. Dette følge reglen ovenfor. Dette er den bedste indikator, hvis du naturligvis kunne være blondine.
  • Hvis der som et barn, dit hår var mørkere (rød, mørk rød, brun, mørk brun eller sort) og derefter blive blonde ville se unaturligt.
  • Hvis der som et barn, dit hår var lysere (lys rød, rød, jordbær blond, blonde, dirty blond, lysebrun eller brun), så bliver blonde kunne se naturlig.
 4. 4
  Bestem hårfarve vedligeholdelse niveau, du er komfortabel med. Husk overgå mere end to nuancer lysere eller mørkere vil kræve en stærkere indsats for at fastholde. Dette vil også kræve en professionel eller en professionel kvalitet dye-job, som kan være dyrt. Når dine rødder begynder at vokse ud, du bliver nødt til at bruge den samme faglige eller semi-professionelle proces at gøre et touch op. Hvis opretholde er et problem, fejle på siden af ​​forsigtighed og ikke gå blondine.
  • Du bliver nødt til at ændre din make-up rutine. Siden går blondine vil ændre hele rammen af ​​dit ansigt, du måske nødt til at gøre nogle store swaps til at holde fra at kigge vasket ud. Dette kan omfatte dit fundament, dine øjenskygger og dine læbestifter.
  • Du bliver nødt til at betale for vedligeholdelse besøg. Mens et DIY derhjemme kunne være billigere løsning, kan blegning derhjemme skabe et hår rædsel, at du ikke vil vide, hvordan man skal håndtere. Du kan nemt stege dit hår, drej den orange eller mister alle dens volumen. For at være sikker, bliver du nødt til at være i stand til at råd til at se en professionel.
  • Du bliver nødt til at skifte dit hår rutine. Dette omfatter det meste din shampoo og dit balsam. Det er vigtigt at genoprette fugt og styrke tilbage til dit hår, at lysne det stribede det af. Det betyder også, at du vil opleve en tekstur ændring i dit hår og måske nødt til at bruge ekstra produkter til glans og volumen.

Alternative idéer

Går blondine betyder, at du sandsynligvis er på udkig efter en dramatisk ændring i dit hår. Det kan være skuffende at have læst alle de ovennævnte kun for at finde ud af, at din "fed nyt udseende" kunne nemt se forfærdeligt. Så i stedet for at gå væk fra den dramatiske ændring, du ledte efter, så prøv en af disse alternativer at ruske op dit look.

 1. 1
  Er farven 'blonde' ikke kommer til at arbejde for dig? Prøv at få højdepunkter eller døende det en anden farve. Kom højdepunkter og lave lys vil tilføje nogle dimension til dit manglende-glans hårfarve. Dette kan gøre en dramatisk forskel, uden kræver samme niveau op holde så dø dit hele hovedet. Rød og sort hår giver også en dramatisk hår forandring med mindre skrappe kemikalier.
 2. 2
  Er vedligeholdelsen generer dig? Prøv en semi-permanent/temporary farvestof. Det er alt det sjove med ingen af ​​forpligtelsen. Hvis der i slutningen af ​​det vaske det ud, du beslutter du virkelig elskede det, så kan du gå begå!
 3. 3
  Bekymret virkningerne blegning har på dit hår? Få en væsentlig hår klippe i stedet. Dette vil hjælpe med at holde dit hår sundt, men også give den samme chok værdi. Gå til salonen og bede om en dramatisk kort hår stil som den nisse snit, den gamine cut, underskæringen eller kortklippet skæres.

Tips

 • Prøv at få en glasur sat i på salonen. Dette kommer til at tilføje skinne til 6-8 uger efter din dye-job.
 • Gå til en kolorist og spørge, om dit foretrukne skyggen af ​​blonde er rigtigt for dig
 • Hvis det er din første gang at lave en drastisk ændring i din hårfarve, gå til en professionel.
 • Fagfolk kan også tilbyde tips til frisurer, der hjælper forstærke håret farve du ønsker.

Advarsler

 • Hvis du gør det selv, skal du ikke gå af billedet af den model på forsiden af kassen. Gå af skemaet på bagsiden af ​​æsken
 • Sørg for at vælge din farve med en professionel, de kan fortælle dig din højre blonde.
 • Hvis du svømme i en klor fyldt swimmingpool med aske-blond hår så dit hår bliver grønt. (Hvis dette sker, ketchup er en god måde at neutralisere håret!)
 • Resultaterne kan være voldsomt, hvis du gør det selv.
 • Hvis du har brunt hår med en lille rødlig tone, kan det vise en forfærdelig Drange-gul. Udvis forsigtighed.