Wkadk

Hvordan skal man behandle med en gennemsnitlig lærer

Alle har haft mindst én gennemsnitlig lærer i deres liv. Denne lærer ofte råbe på dig for mindre fejl eller endda hader dig for ingen grund overhovedet!

Lær at håndtere dem i denne artikel:

Steps

Hvordan skal man behandle med en gennemsnitlig lærer. Altid gøre dit hjemmearbejde.
Hvordan skal man behandle med en gennemsnitlig lærer. Altid gøre dit hjemmearbejde.
 1. 1
  Altid gøre dit hjemmearbejde. Det betyder ikke noget, hvis alle svarene er rigtige, men det vil vise læreren den indsats, du gjorde for at gøre dit bedste.
 2. 2
  Vær opmærksom i klassen. Vis at du er mindst forsøger at lære materialet. Må ikke tale med dine venner, når læreren taler, fordi det er en kæmpe yndlingsærgrelse for lærere og de husker, og det er ikke en god start. Det vil ende op på din rapport kortet, hvis du gør det ofte.
 3. 3
  Tag noter. Tager gode noter er en meget vigtig del af at være en god elev. Det vil også vise, at du prøver at forstå, hvad han eller hun underviser. Når det ikke er nødvendigt at tage noter, få øjenkontakt med læreren.
 4. 4
  Altid have din bærbare organiseret. Det er okay, hvis du glemmer en eller to gange, men hvis du altid beder om en blyant eller et stykke papir, er din lærer er bundet til at blive vred.
 5. 5
  Altid være på tiden. Ligesom med skoleartikler, er det i orden at komme for sent én eller måske endda to gange, men læreren er bundet til at blive vred.
 6. 6
  Stil spørgsmål. Lærerne har ikke noget imod spørgsmål. Faktisk viser de, at du er mindst lære noget. Men sørg for, at spørgsmålet er relevant for emnet. Vær aldrig bange for at stille spørgsmål, fordi hvis du faktisk ikke ved det materiale, du vil være i en endnu værre situation.
 7. 7
  Være høflig. Altid være forsigtig med dine manerer, da lærerne kan være særligt strenge om dem.
 8. 8
  Må ikke argumentere. At beskæftige sig med uretfærdighed, snarere derefter argumentere, tale med dine forældre eller vejleder om det.
 9. 9
  Tænk før du taler, og derved fjerne enhver "um" eller "uh" lyder gør du lyder moden og under kontrol, som kan hjælpe læreren lære at kunne lide dig.
 10. 10
  Gå den ekstra mil. Når at se læreren i gangen eller uden for klassen, smile og hilse på dem høfligt.
 11. 11
  Hvis du laver et forsøg på at være venlige over for læreren, kan han eller hun til sidst vokse til at lide dig.

Tips

 • Vis, at du gør et forsøg. Lærere ønsker at vide, at du er i det mindste forsøger at lære. Hvis du ikke ved hvordan man gør noget, så spørg om hjælp.
 • Fokuser mere på måder at forbedre dit liv i stedet for ting, der gør dit liv værre. Husk, at ingen gennemsnitlige lærer varer evigt.
 • Hvis du har været diagnosticeret med eventuelle medicinske og / eller indlæringsvanskeligheder (som ordblindhed,) levere oplysninger til at give til læreren, så han eller hun vil forstå dig bedre.
 • Hvis du har en gennemsnitlig lærer, holde din mund lukket så meget som muligt.

Advarsler

 • Fortæl dine forældre og skolens vigtigste straks, hvis læreren er så betyde, at han eller hun truer med at FYSISK skade dig!
 • Mean lærerne ofte har alvorlige problemer stammer fra barndommen, og de bare tage deres elendighed ud på alle.