Wkadk

Sådan laver dit værelse emo

Dit værelse skal afsløre din personlighed. Du skal føle komfortable og i det, uanset om du laver din, lytter til, eller bare slappe af. Det bør også være din egen personlige gemmested, hvor du kan om, hvad der generer dig eller gør dig glad.

Steps

Sådan laver dit værelse emo. Beslut dig for et farveskema.
Sådan laver dit værelse emo. Beslut dig for et farveskema.
 1. 1
  Beslut dig for et farveskema. Væggene skal være en afspejling af din farvesammensætning, beslutte, om du ønsker at have alle væggene malet i samme farve, eller hvis du gerne vil have en væg - måske loftet - en kontrastfarve. Tjek maling prøver til enhver butik, der sælger maling og maling forsyninger.
 2. 2
  Hold dig til din. Følg farverne fra væggene, og købe kontrasterende og tilbehør. Vær ikke bange for at tilføje lidt farve til det rum, især hvis de vigtigste nuancer er sort og hvid.
 3. 3
  Forskøn din seng. Køb kølige sengetøj og sengetæpper, der har et farveskema, der svarer til dit værelse, sammen med nogle puder.
 4. 4
  Dekorere væggene. Wallpaper dit værelse med dine yndlings bands, de kan findes på bandets hjemmesider, og pladeforretninger. Du kan også pin up billeder af dine og familie, eller endda nogle af dine egne kunstværker.
 5. 5
  Lægge ting på skærmen. Du kan prøve at organisere dit værelse med en sort indrammet bogreol. Display, med stolthed, dine figurer, nuttede bamser, samleobjekter, bøger, og alt andet, du ønsker at være en del af rummet. Være original og tilføje dine egne hånd, der afslører din personlighed.
 6. 6
  Gør det igen og mørke. Gøre for en gotisk tema med tonsvis af sort og lilla og gå derfra.

Tips

 • En god farveskema er sort og hvid. Må ikke være bange for at tilføje en smule andre farver så godt. Neon farver med sort er et andet fælles tema.
 • Du behøver ikke at købe dyre ting at have en awesome værelse.
 • En sækkestol er cool i nogen form for rum.
 • Undlad at male dit værelse sort, det omslutter rummet og gør hele rummet små.
 • og er strålende måder at tilføje endnu en dimension til dit værelse, de er også gode til at indføre farve og tekstur til en ellers kedelig plads.
 • Hvis du vender Emo, dit værelse min ændring, som du ændrer det til at gøre det mere "selv"
 • Hold dit værelse organiseret. Det er dit værelse, og skal se boede i, og samtidig forbliver pæn.
 • Tilføjelse streger af maling over dine vægge er en dejlig måde at tilføje personlighed til dit værelse. Det er nemt, bare svirpe pensel, når det er tungt med maling. Det er simpelt, men meget effektiv.

Advarsler

 • Når du vælger maling, huske på, at sort og andre mørke farver gør et lille rum se mindre ud. Også være sikker på at du vil være tilfreds med de farver, du har valgt år fra nu.
 • Sorte og virkelig mørke farver ser slemt på væggene. De får støvet og bare se ulækkert. Så skal du ikke bruge for meget sort. Brug kun en meget lille mængde af sort eller slet ingen.
 • Medmindre du kan forsørge dig selv, skal du dine forældre til at betale for dekorationer. Diskuter dine ideer med dem, og forklare, at du vil holde omkostningerne nede, hvis de er bekymrede over omkostningerne.