Wkadk

Hvordan man opfører sig i en skole låse

En skole lock down er, når elever, lærere og fakultetet er begrænset til deres værelser på grund af en formodet eller reel trussel. Gennem hele skoleåret, er det almindeligt for skoler i USA og Canada for at gentage låse øvelser, så eleverne bliver vant til en passiv reaktion i ansigtet af livstruende fare. Boremaskiner kan være skræmmende, og du måske føle sig truet, men hvis du opfører sig ordentligt, vil du ikke komme i problemer.

Steps

Hvordan man opfører sig i en skole låse. Hvis du kender nogen, der gør dette som en joke, fortæller en lærer med det samme.
Hvordan man opfører sig i en skole låse. Hvis du kender nogen, der gør dette som en joke, fortæller en lærer med det samme.
 1. 1
  Hvis du kender nogen, der gør dette som en joke, fortæller en lærer med det samme. Student ligger forårsage andre skoler i området til at gå ind i alvorlige lockdown.
 2. 2
  Låse døren, men du kan. Uanset om det er at sætte en stol mod døren eller ved hjælp af en nøgle.
 3. 3
  Luk vinduerne og sætte blinds ned.
 4. 4
  Prøv at finde et sted, hvor ingen kan se dig. Skabe, vinduer værelser og kabiner er alle gode steder.
 5. 5
  Hvis du ikke er i et rum, kommer i den nærmeste rum. Sørg for, at det er ikke et kontor eller off grænser værelse.
 6. 6
  Hvis du er i badeværelset, skal du trække dine fødder op på toilettet og låse døren. Må ikke gøre nogen støj overhovedet.
 7. 7
  Må ikke tale eller foretage nogen bevægelser. Prøv ikke at grine, hoste eller nyse
 8. 8
  Bliv hvor du er, indtil nogen kommer og låser døren for dig. Må ikke åbne døren for nogen.
 9. 9
  Hvis politiet ikke efterforske skolen, har en lærer ringe og få en politibetjent over straks.
 10. 10
  Bevar roen, ikke græde, og ikke stole på nogen, du ikke kender. (Undtagen politi, brandmænd, detektiver eller andre i autoritet. Du forventes at følge deres ordrer uden spørgsmål, selv om det kan synes at øge faren du står overfor.)

Tips

 • Under alle omstændigheder, tage ansvar for din egen sikkerhed. Lyt til tallene i autoritet, men hvis de fortæller dig at gøre noget, du ikke er tilfreds med du er i din fulde ret til at sige nej, for eksempel, er beder dig om at angreb eller ræsonnere med shooter noget, de skal gøre, ikke dig, og de bør ikke bede dig om at gøre det.
 • Hvis der er en gruppe af mennesker med dig, og skytten formår at komme ind, skal du ikke forsøge at argumentere med dem. Du vil ikke være i stand til. * Sørg for at du ikke efterlade nogen huller i blinds.
 • Tag dybe indåndinger gennem næsen, hvis du er bange.
 • Hvis klasseværelset du i ikke har en lås på døren, få nogle tunge materialer, såsom skriveborde, stole og reoler, og tryk dem mod døren. Hvis rummet ikke har en dør, gå til et rum, der gør.
 • Hvis der er en gruppe mennesker i samme rum som dig, så prøv at gemme sig i forskellige steder. Hvis skytten formår at få på plads, du er i, hvis du gemmer sammen, at han / hun vil dræbe jer alle, hvis de finder dig. Hvis du gemmer sig i forskellige vinkler, og de formår at finde en af ​​dig, kan de andre stadig få hjælp. Det er muligt at gemme sig på steder, du normalt ikke ville forsøge at skjule i.
 • Brug kreativitet.

Advarsler

 • Hvis du kan se gerningsmanden, kan han / hun se dig.
 • Hold dig væk fra vinduer.
 • Hvis branden alarmen lyder ikke evakuere bygningen, medmindre fortalt til ved skole personlige, politifolk, medlemmer af brandvæsenet, etc. (brandalarmen kan have været lød som skytte)
 • Brug ikke din mobiltelefon efter lockdown, medmindre det er en absolut nødsituation. Du kan tilstopning reception, der er nødvendige for at nødhjælpshold at sikre alles sikkerhed, samt lyset fra telefonen kan give din position væk.
 • Der er en risiko for denne procedure undervisning lært hjælpeløshed blandt studerende, hvilket resulterer i en population, der er i stand til rimeligt håndtere truende situationer korrekt.
  • Må ikke åbne døren under nogen omstændigheder.