Wkadk

Hvordan til at se godt på en prom

Det er din særlige dag, og selvfølgelig, du ønsker at se dine bedste. Men hvordan? Dette er en særlig lejlighed, hvor det samme udseende bliver nødt til at arbejde for pre-prom billeder, en særlig middag, og et par timer af dans, så du ønsker at vælge et look, der er behagelig og nem at vedligeholde samt være flatterende. Her er det grundlæggende.

Steps

Hvordan til at se godt på en prom. Efterlad ikke til sidste øjeblik.
Hvordan til at se godt på en prom. Efterlad ikke til sidste øjeblik.
 1. 1
  Efterlad ikke til sidste øjeblik. Kig gennem blade eller se røde løber berømthed specials, på udkig efter ser, at fotografere og flytte godt. Kig igennem dit skab for en rettesnor for, hvad stilarter og farver er blevet prøvet og sande i fortiden. Når du endelig gøre det til butikken, bringe et kamera og en pålidelig ærlig ven eller forælder.
 2. 2
  Køb sko i god tid. Med kjolen foran dig, begynder at skitsere, hvad du leder efter. Overveje prisen på kjolen - er dine sko et sted at sjuske eller spendere? Metalliske toner (sølv, guld) passer til farven på din kjole er prøvet og sande, og kan findes med en række højder hælen. Holdes væk fra prangende fodtøj og i stedet overveje komfort. Overveje sko i området mellem 2-3 inches - hælene kan udglatte buler og, men en hobble er næppe tiltrækkende.
 3. 3
  Pick andet tilbehør, som du mener passer til din stil. En enkel kjole kan ofte blive styrket ved, men hvis din kjole er allerede prangende nok, kan minimalisme være afgørende.
 4. 4
  Når man overvejer hår, magasiner er en fremragende ressource - Klip billeder med frisurer, du virkelig elsker. Overveje den slags prom, som du vil have: er de pre-prom billeder, hvad du mest begejstret? Eller er du sandsynligvis til at blive vise på dansegulvet? Vælg strukturerede eller mere afslappet stilarter tilsvarende. Hold altid stilen i din kjole i tankerne, og købe hårpynt godt i forvejen.
 5. 5
  Makeup er det område med den største mulighed for fejl. Dette er en meget fotograferet begivenhed, så fundamentet er ikke valgfrit, men husk på, at dette finder sted i foråret / sommeren. Tonet fugtighedscreme og pulveriseret fundament vil dække uden at være rodet i varmen. Øjen-og læbe bør anvendes som det er din brugerdefinerede. Hvis du ønsker at eksperimentere, afprøve det godt i forvejen og fortsætte perfektionere det. Du ønsker ikke at lave en fejl, der vil føje til stress på natten.
 6. 6
  Den endelige nøgle til en fejlfri udseende er at opretholde den i hele natten! Medbring en kobling med kun de nøgne daglige fornødenheder (mobiltelefon, ID, etc.), og omfatter et pulver tilfælde din læbestift, en våd-tør (for at køre makeup, osv.) og Bobby stifter. Genanvende og se efter problemer, før din date ankommer, inden de forlader restauranten, og derefter flere gange ved arrangementet.

Tips

 • Planlægge aftaler og planlægge dage for shopping osv. i din planner. Hvis du ikke har en, så en! Det er den eneste måde at sikre, at du ikke vil blive efterladt i weekenden før, hvilket gør gøre.
 • Glem ikke det grundlæggende i at blive klar til enhver begivenhed. Barbering dine ben er tweezing dine øjenbryn og fugtgivende især vigtigt på nætter som disse!
 • En manicure og pedicure er subtile, men du vil vide, at de er der. Lav en date med venner, hvor du kan alle få dem gjort eller gøre det for hinanden.
 • Når det er muligt, lad dit look til de professionelle. En masse af stormagasiner har gratis personlige shopper tjenester: udnytte deres hjælp! Kig efter en hår stylist eller makeup artist - der hjælp til din stil er en spænding reliever, så længe du gør det klart, hvad du ønsker, og aldrig nøjes med et kig du ikke vild. Igen, altid planlægge på forhånd!
 • Også, når du ved, hvordan man syr tøj, og er en professionel, kan du lave din egen gallakjoler! Gør det til at ligne noget, alle gerne vil, og ingen ville "uheld" bære den samme kjole som dig.

Advarsler

 • Husk, at du vil have billeder af denne nat for mange år fremover - Kig efter, hvad der virkelig passer dig, ikke bare hvad der er populært nu.
 • Med al den tid i planlægningen, du vil ønsker at overdrive. Det er uundgåeligt. Gør det ikke! Hvert trin i processen, vurdere, hvorfor du har brug for dette tilbehør, eller at kosmetisk. Hvis svaret ikke er "at gøre mig til at se bedre," så tage det af.
 • Aldrig gøre en drastisk ændring i dit udseende lige før natten! Dramatiske hår nedskæringer og sidste-øjebliks-garvning udnævnelser er et klart nej, selvom de virker som en rigtig god idé på det tidspunkt.

Ting du behøver

 • Mode / skønhed magasiner (sytten, Glamour, osv.)
 • Kamera
 • Pulver fundament
 • Tonet fugtighedscreme
 • Læbestift
 • Bobby pins
 • Planner