Wkadk

Hvordan til at bryde op med din kæreste pænt

Breaking up er aldrig let, men det er måske endnu sværere blot at fortsætte i et forhold man ikke tilfreds med. Bryde op med din kæreste pænt handler om at være ærlig og samtidig lade dem sagte. Prøv at være forstående, tilgængelige, og medfølende, når du gør det, og du vil ikke have nogen, der elskede dig blive til en person, der hader dig. Læs videre for nogle nyttige tips om hvad man skal gøre, hvad man ikke skal gøre, og nogle eksempler ideer du kan bruge til inspiration.

Steps

Hvordan til at bryde op med din kæreste pænt. Må ikke bryde op med din partner ved teksten, telefon eller email.
Hvordan til at bryde op med din kæreste pænt. Må ikke bryde op med din partner ved teksten, telefon eller email.

Part One: Hvad man ikke skal gøre

 1. 1
  Må ikke bryde op med din partner ved teksten, telefon eller email. Det er respektløst, og for din snart-til-være ex, kan det føles som om du bliver undvigende. Har den anstændighed at gøre det privat og personligt.
  • Du har måske ikke klar over det, men der er fordele til slutter et forhold i person. For én ting, giver det både folk en chance for at tale og reflektere over situationen. Og selvom det vil være sværere at gøre, vil det sandsynligvis føre til mindre drama, hvilket er en god ting.
 2. 2
  Anbring ikke skylden alene på den anden person for bruddet. Tingene er aldrig så simpelt. Være rede til at drøfte dit forhold uden at pege fingeren.
  • Du kan sikkert finde dårlige ting om dit forhold, som du har bidraget til, hvis du ville. I et forsøg på at være fair, og for ikke at have din ex-kæreste føle, at hun er direkte ansvarlig for enden af ​​forholdet, skal du sørge for at nævne de ting, som du kunne have ændret for at gøre forholdet bedre.
  • I nogle tilfælde vil skylden blive alene på den anden person. I disse situationer er det i orden at sige det, som det er. Hvis din kæreste er snyd, misbruger narkotika, manipulerende, eller stigende disrespecting dig, kan du lægge skylden direkte på hendes handlinger.
   • I de fleste tilfælde, kan dette medføre et argument, så vær forberedt. Opadrettede er, at du er ærlig med både dig selv og hende, hvorfor forholdet ikke fungerede, så du både med en bedre chance for at finde varig kærlighed senere. Er det ikke, hvad du begge ønsker?
 3. 3
  Må ikke føre din ex på. Hvis du ikke ønsker at være venner bagefter, ikke forlader døren åben for den mulighed. Find en pæn måde at sige det. I stedet for "Oh yeah, og jeg ønsker ikke at blive venner bagefter, bare så du ved," prøv noget lignende "Du ved, at jeg holder af dig. Jeg tror bare ikke, det vil være sundt for nogen af os at blive venner med det samme efter, at vi bryde op. Forhåbentlig engang ned ad vejen, når vi har begge regnet ting ud, kan vi komme til dette sted. "
 4. 4
  Må ikke være en sludrechatol. Brug skøn, når fortæller venner om din bryde op. Bragging eller sladre kan være meget sårende for nogen, der måske allerede være i en skrøbelig følelsesmæssige tilstand. Oven i det, kan det opmuntre din ex til slynge nogle grimme rygter din vej, og generelt medføre nogle umoden adfærd.
  • Fortæl dine nære venner, men ikke offentliggøre afbrydelsen til bekendte eller folk, du knap nok kender. Det er nok en god idé at fortælle dine nære venner, hvad der skete mellem dig og din ex. Det er nok ikke sådan en rigtig god idé at begynde at fortælle hele din omgangskreds via Facebook, eller hver pige i din skole, at du og din ex er historie. Det bare smager af desperation.
 5. 5
  Må ikke være smålig. Bliver "smålig" kan være svært at definere, men det normalt omfatter at gøre ting, som du ikke ønsker din kæreste at gøre med dig, hvis hun hypotetisk var at bryde op med dig. Dette kaldes den gyldne regel. Gør mod andre, som du ville have dem gøre mod dig. Det er en stor regel.
  • Må ikke snyde på din ex, før du bryde op med dem. Hvis noget er simrer mellem dig og en anden pige, har den anstændighed at vente lidt, virkelig tænke over dine følelser, og bryde op med din nuværende kæreste, før du gør noget med de andre pige. Det vil se bedre til din ex, og føler sig bedre for dig.
  • Må ikke behandle dem dårligt, før forholdet er slut. (Bedre endnu, ikke behandler dem dårligt overhovedet.) Hvis du stadig er i et forhold, du skylder noget til den anden person. Det er egentlig ikke i orden at tjekke, før tingene er afsluttet. Hvis du ikke har lyst til at være rart at din kæreste, du skylder hende at give hende mulighed for at finde nogen, der kan.

Del to: hvad man skal gøre

 1. 1
  Prøv at minimere hjertesorg. Der er ingen vej udenom det faktum, at dette kommer til at såre den anden person. Det er ligesom at flå en bandage - Hvis du rippe den fra alle på én gang, vil smerten være over hurtigt, men hvis du gør det langsomt, vil det gøre ondt længere. Du kan hjælpe med at minimere heartbreak i et par måder:
  • Må ikke være fjernt. Selv hvis du ikke rigtig har lyst til det, tilbyder knus og andre relevante tegn på hengivenhed, hvis du ex ligner hun har brug for det. Være betryggende, ikke egoistisk.
  • Find det rigtige tidspunkt til at bryde op. Det er klart, der er aldrig et perfekt tidspunkt. Men lige før en fest, test eller ferie er et dårligt tidspunkt at gøre det. Giv dig selv tid nok, og forsøge at gøre det, når hun ikke har noget andet væsentligt foregår bagefter.
  • Modstå trangen til at argumentere. Når nogen bliver brudt op med, er der en god chance for at de kommer til at være vred. Må ikke fodre hende vrede ved at provokere, debattere eller bagatellisering hende. Ex-elskere siger ofte meget sårende ting, når de skændes.
 2. 2
  Være forberedt på en række følelser. Når du endelig bryde op, er du nødt til at være forberedt på hvad som helst. Det kunne være sorg, vrede, eller endda en mangel på følelser. Det er okay at føle nogen og alle disse følelser i løbet af en opløsning. Hvis du har lyst til at vise følelser, hold dig ikke tilbage. Hvis følelser ikke er der, uanset af hvilken grund, ikke at tvinge det.
 3. 3
  Giv hende en sandfærdig forklaring. Det er det mindste, at hun fortjener. Hvis du ikke kan komme op med en legitim grund til, hvorfor du ikke længere er interesseret i forholdet, prøv at tænke over det, tale med en ven. Det behøver ikke at være perfekt, men det skal være legitimt. Du skylder hende.
  • Vis hende, at du har givet det nogle tanker, og tilbyde hende nogle fakta til at bakke det op. Må ikke være aggressive eller kampklar. Når forklare årsagerne til en opløsning, ikke tale om andre forhold. Dit forhold er din egen, og bryde op er ikke om at sammenligne dit forhold til nogen andens.
  • Bo der, så længe hun har brug for en forklaring. Må ikke løbe ud af døren, så snart du har sagt ordene "Lad os bryde op." Ophold med hende, mens hun behandler oplysningerne, besvare eventuelle opfølgende spørgsmål hun måtte have. Hvis du vender tilbage til de samme spørgsmål igen og igen, fortælle hende, at du tror, ​​at der sker.
 4. 4
  Være betryggende. Hvis det er relevant, lade hende vide, hvorfor du mener, at hun vil gøre en fremragende kæreste for en anden engang ned ad vejen. Tal om aspekter af hendes personlighed, der tiltrak dig til hende i starten, og de træk af hendes, der opholdt stærk i forholdet. Denne måde, vil hun ikke føle så forfærdelig, det kunne gøre noget godt for hendes tillid, som sandsynligvis vil blive rystet af bruddet.
 5. 5
  Tilbyd at snakke med hende på et senere tidspunkt, hvis hun har nogen spørgsmål. Medmindre du har besluttet, at det er absolut den bedste ikke at tale efter bruddet, give hende mulighed for at diskutere ting, når situationen er lidt mere rolig. Dette vil give dig både tid til at tænke, og kan hjælpe hende til at føle som om hun også får en chance for at få tingene fra hendes bryst.

Del tre: breakup hjælp


Tips

 • Må ikke forværre situationen ved at sende ubehagelige beskeder eller telefonopkald.
 • Må ikke føle sig skyldig over at bryde op med din kæreste, hvis du forsøger at forlænge pausen op det vil kun gøre det værre.
 • Aldrig sige nogen af ​​de klassiske bryde op linjer som "Det er ikke dig, det er mig."
 • Sæt dig selv i deres sted. Forestil dig, hvordan det ville føles, hvis du var den ene dumpes.
 • Vent lidt tid, før at få en anden kæreste, især hvis din tidligere kæreste kører ofte ind i dig.
 • Efter disse regler vil gøre processen mindre smertefuld for jer begge. Det kan endda få dig en positiv reference i fremtiden.
 • Prøv at spørge hende, om hun stadig ønsker at være venner, selvom, som du måske starte et godt venskab.

Advarsler

 • Må ikke tale med hende i de følgende dage. Efter et par dage går, kan det være fristende at se, hvordan hun gør for at lette din skyld og også se, hvordan hun klarer med pause op. Dette er ofte dårligt, fordi det kan minde hende om forholdet, der var tabt og ikke lade hende komme videre. Husk på, at de fleste mennesker komme forbi stress med enten vrede eller depression. Vrede er langt mere produktive for dem og giver dem mulighed for at komme videre på en sund måde. Hvis du ser hende med en anden holde din cool, fordi du slog op med hende, og det tid for jer begge at komme videre.
 • Uanset hvor dejligt du er, smerten er stadig den samme, og hun kommer til at harmes dig, om du bare sige det, eller er de pæneste du kan være.