Wkadk

Sådan vælger du den rigtige nederdel til din figur

Ikke i humør til en kjole i dag? Glem ikke den vidunderlige verden af ​​nederdele! Perfekt til dressing op eller ned et sæt tøj - men som stil til din smukke figur? Der er så mange forskellige stilarter af nederdele, der nogle gange kan det være svært at vide, hvilken en til at vælge. Dette er især relevant, hvis du nødt til at købe almindelig gammel sort nederdel til arbejde, og står med en bred vifte af polyester mareridt, snuppe den nærmeste en bare for at få det overstået!

Fortvivl ikke! Alt det kræver er et godt kig i spejlet og lidt logik, og du vil løbende tilføje flere nederdele til din garderobe, før du ved af det.

Steps

Sådan vælger du den rigtige nederdel til din figur. Identificere de forskellige typer af nederdele til rådighed.
Sådan vælger du den rigtige nederdel til din figur. Identificere de forskellige typer af nederdele til rådighed.
 1. 1
  Identificere de forskellige typer af nederdele til rådighed. Der er mange valg derude, og det er nyttigt at kende de grundlæggende former, hvis du ikke allerede nederdel-fortrolig. Følgende er temmelig standard nederdel typer, som andre variationer kan findes:
  • Skolepige skirt - en meget kort skørt stil, ofte med læg, der kan bruges til sport
  • og mikro-mini - korte nederdele
  • Bubble skirt - buler forneden som en boble
  • - Slimline, meget tætsiddende
  • Flip skirt - monteret fra taljen, men derefter nødblus omkring hemline
  • Sarong - en wraparound nederdel
  • A-line - formet temmelig meget som bogstavet A, kan være enhver længde
  • Lommetørklæde - tendens til at hænge i graduerede hem længder, med diagonalmål hem cut
  • Fishtail - slank talje, bølger omkring hofterne, smal omkring knæene, nødblus på hælene, ligesom en havfruehale
  • Bønder - bølgende, brede, lagdelt stil nederdel, som regel tre kvart længde.
 2. 2
  Vælg en nederdel efter din figur type. Den følgende vejledning er generel, og der kan være nogle afvigelser afhængig af detaljerne i din egen krop form:
  • : Den bedste skørterne for korte tal er tilspidsede lige (slim) nederdele og A-line nederdele, men undgå stiv A-linjer, som de kan gøre dig vises squat. Længde skal være omkring knæet, og hvis det er enten for lang eller for kort, kan nederdelen gøre dig synes endnu kortere men hvis du har velformede ben, kan en kortere nederdel gøre dem synes længere. Egnede stilarter omfatter knap-fronter og wraparound nederdele, så længe de ikke er stive. Og off-center slids kan bidrage til at forlænge benene. Lodrette dekorationer og detaljer vil også bidrage til at skabe følelsen af ​​længden. Ting at undgå omfatter hem detaljer, til midten af ​​læggen længde nederdele, patch og girly nederdele.
  • Tyk talje: Hvis du har en tyk talje, slid nederdele, der gør opmærksom på dine ben og væk fra taljen. Bær lange og fuld nederdele eller korte nederdele. Undgå nederdele med eventuelle dekorationer omkring midten, da disse vil henlede opmærksomheden på taljen.
  • : Nederdele med subtile nedtrapning er ideelle, og A-linjer og wraparounds er også egnede. Vælg nederdele med en flad front, side-eller bagsiden lynlåse, drop-talje eller slet ingen linning, hvis du har en tyk taljen (eller beholde, hvis du har en talje til at vise), flad-teksturer med lidt stræk og bløde, flydende stoffer at flyde i kurver. Som med den korte figur, kan en off-center slids hjælpe henlede opmærksomheden på benene og ikke de kurver. Nederdele at undgå omfatter rammetyper, stive tekstiler, læg, lommer, fuld stilarter og alle horisontale mønstret. Må ikke bære nogen nederdele, der er for stramme.
  • Større mave: Bær let tilspidsede blyant nederdele og A-line nederdele, der drapere. Undgå linninger eller fjerne dem, undgå noget klamrer eller stramme, skævhed nedskæringer, læg, wraps, dart i front, samlet eller omfangsrigt stilarter, og forlommer. Mørke farver og flade teksturer er bedst. Må ikke bære saronger.
  • Boy-lignende figur: Nederdele er egnede til denne type tal omfatter de fleste stilarter, selv hvis du er bekymret for, at dine ben er for mager, bære en lang nederdel med en slids eller knapperne på fronten for at øge benet appel. Plissering er godt for slanke hofter, og du kan bære skrålommer, patch lommer, indsamling, bælter og tykke linninger. En lille talje kan gives ekstra opmærksomhed ved anvendelse af et bredt bælte.
  • Bottom-heavy figur: Dette tal er smigret af en moderat A-line stil eller løs, blødt draperede nederdele og wraps, og den gode nyhed er, at nederdele fladere din figur mere end bukser. En tilspidset knælang nederdel kan fungere, hvis det ikke er for svær, og undgå linninger. Detaljer skal være lodret, og foretrækker mørke farver. Undgå lommer på nederdelen, gang så hele vejen rundt, skævhed nedskæringer eller trimmer, Lycra stof, detalje, en masse flare eller vandret udsmykning. Må ikke bære nogen nederdele, der er for stramme og undgå enhver nederdele, der har læg over hofterne.
  • Flad bund: Bær Lycra stof, stramme nederdele, og partiskhed-cut nederdele.
  • Lang talje,: Vælg lige nederdele at give din ben længde. Den bedste længde for skørtet tendens til at være mellem midt på låret og over knæet. Et bælte i samme farve som skørtet kan visuelt forkorte overkroppen. Bære korte toppe eller jakker, tone strømpebukser med nederdel, og stole på lodrette dekorationer til at give en følelse af længde.
  • Short taljen,: Kig efter nederdele, der er lige og har en faldt taljen. Nederdele, at hip-knus eller low-rise, ingen linning, og lav slyngede nederdele er også et godt valg. Toppe, der falder forbi talje kan opsluge nogle af de ben-længde og flydende nederdel stof kan skjule den korte taljen. Undgå noget på skørtet, der afbryder linje i toppen kommer over skørtet (f.eks læg), remme, der ikke blande sig, høje eller brede livbånd, og horisontale detaljering nær taljezone af skørtet.
  • Store lår: Dette tal er smigret af nederdele, der er løs og drapere eller har bløde læg. Undgå at bære Lycra-blend smalle nederdele.
  • Tykke ankler: Hvis du har tykke ankler, nederdele er bedst, når lange og løs og med over-the-ankelstøvler. Enhver nederdel med hem detaljer, udsmykning, eller opblussen i den nederste halvdel vil henlede opmærksomheden på anklerne, så undgå dette.
 3. 3
  Forstå vigtigheden af at med skørter. Hem længder ændres konstant, men det er vigtigt at holde fast i den længde, der smigrer dig mest. Den bedste måde at finde ud af dette er at tjekke de nederdele i din garderobe, som du føler bedst i (eller prøve et par længder på i butikken). Bemærk hvor hem falder. InStyle foreslår, at dette ofte vil være på den magreste del af benene, som normalt midt på låret eller lige over eller under knæet. Find op til tre længder, fladere dig bedst og sigter mod at holde med dem, der, når du køber nederdele. Du kan gøre dette med lethed hvis du er ærlig over for dig selv om disse dowdy nederdele du har hængende på alt for længe, ​​vi alle er født modebevidste, nogle gange er det bare nødvendigt opvågnen!
  • Hems skal sidde lige, når den, med ingen dyppe forside eller bagside. Hvis ikke, så prøv på en anden nederdel.
 4. 4
  Vælg en hel eller halv cirkel nederdel for de fleste tal typer - Den fulde cirkel nederdel er næsten en form-dragter-all. 1950'erne glamour pige look kommer fra det strømmende, flirtende facon, hvilket gør denne nederdel perfekt til både arbejde eller en aften i byen. Ikke kun, men denne nederdel virker for stort set hver eneste figur - giver en cola flaske silhuet til en, og friløb over dejlige bump af Fyldige dame, dette er virkelig det Little Black Dress af nederdele. Alt du behøver at bekymre dig om, er længde og stof.
  • For længe, ​​og det er en bedstemor nederdel, for kort, og du får at 1990'erne ser stærkt inspireret af Empire Records eller slutningen af ​​1960'erne. Dette er alt sammen meget godt, hvis du har fået lår, der kan lide at være ude, men hvis du er lidt mere genert, en bøje, og hele verden er din målgruppe! Generelt perfekte længde er lige på eller over knæet, da kurven af ​​hem subtilt supplerer dit underben med "afskære" knæet.
  • Hvis du er en vintage fan, er dette en stor nederdel til at jage i vintage butikker. Du kan ofte få en smuk 50'erne, perfekt til turiststederne, og ofte i en skøre, unikke stof. Men glem ikke magt selskabstøj - du bør kunne finde lutter, lagdelte tekstiler, måske med detaljer forneden. Og glem ikke: for den perfekte 50'er form, i din talje trække med et bredt bælte, og smutte en fuld underkjole under skørtet!
 5. 5
  Vælg et omhyggeligt, hvis du har kurver. En stor lidt tætsiddende nederdel, særligt fremherskende i pin-up stil, dette er en fantastisk måde at se sexet, mens dækker op. Find den rigtige pasform, og disse slinky lækkerier vil gøre dig se og føle meget sexet faktisk. Men nogle ord af advarsel - undertøj og stof. Vær sikker på at vælge glatte undertøj nedenunder og gå til en tungere gauge stof. Denne måde stof kyster end dine kurver uden at illustrere dem.
  • Sørg for at du køber den rigtige størrelse nederdel. Du bør være i stand til at passe en finger mellem dig og stoffet, komfortabelt.
  • Hvis du elsker din talje, har et kig til nautisk inspireret høje taljeret tal, der har været ude og om sidst.
 6. 6
  Bær en med tillid. Mini er sjovt, og afgørende for en 1960s fest. Men det virkelig kommer ned til tillid, uanset hvilken størrelse du er. Hvis du er slank, kan du gå til nogen form mini og kan især nyde den afbrændte, flirtende stil, der er populær til og fra. Hvis du er lidt curvier, en lige mini i en tungere gauge stof (denim, der ikke er alt for elastisk er et godt eksempel, eller dybest set foret noget) kan være din bedste satsning.
 7. 7
  Vælg en A linje nederdel, hvis du har et timeglas eller Twiggy slags form. Det A-linje er lidt af en 1970s stil, men det er virkelig en meget simpel, uden uformelt form, som kan være perfekt til smart casual arbejdstøj. Bare vær forsigtig med det, som til tider kan det give en uendelig udvidelse look.
 8. 8
  Vælg trompet nederdel, hvis du er et timeglas dame, pæreform eller en slank dame, da det skaber bløde kurver. Trompet nederdel er normalt en floaty ind og ud, piblede hem skirt (det er den ene din tante altid bærer til bryllupper med en jakke). I det rigtige stof, med den rigtige foring kan det virkelig flyde over din figur, der giver ideen om et timeglas (især når skåret på skrå). Men hvis du har en stor hofte og overlår region, kan det forstærke denne region, og kan virkelig trække øjet til fejl, så undgå i dette tilfælde.
 9. 9
  Bær tulipan stil, hvis du har kurver. Denne nederdel stil var et stort hit i 80'erne, og nu er fundet i endnu mere stilfulde tekstiler. Afhængigt af længden og kvaliteten, kan dette være en rigtig god måde at vise din ved at overdrive det - det er et trick af øjet, der ville have været stolt af. Disse tulipaner har ofte et bredt bånd omkring basen (som næsten stopper det fra at være en støvbold), så det er ikke anbefales til slankere damer, da det er designet med kurver i tankerne, og hvis der er et hul der, vil du ikke have at sexet vrikke kig på alle!
 10. 10
  Pluk puffball (boble) nederdel, hvis du ikke er alt for følsomt over lår, bums og Tums. En firserne mareridt for dem, der havde det første gang omkring, kan puffball virkelig ses som en sjov garderobe emne! Hvis du simpelthen nødt til at bære en for at 1980'erne part senere bære længden i tankerne. Ofte taljen kan være meget høje, uden at den nødvendige koncession i længden, og snart al Dronningen og land kender dine hemmeligheder! Og hvis du køber en på et indfald og ender med at hade det - hvorfor ikke gøre det til en funky håndtaske ved at sy begge sider af taljen sammen og fastgøre et håndtag til toppen?
 11. 11
  Parre den lige nederdel med med en simpel hvid t-shirt til et rent dag look. Blyanten er roomier, mere fornuftigt fætter, kan en lige nederdel ser subtilt glamourøse. Ikke alt for let at oversætte til aften, men vidunderligt for en slank dame om byen.
 12. 12
  Bær en maxi hvis du er en lige op og ned slags gal. En elastisk stof maxi nederdel kan se super cool, især med klodsede støvler og en denim jakke. Men hvis du er lidt curvier, kigge efter en mere fintmasket stof, der ikke klamre (selv gå op en størrelse, hvis du kan bære det!) Eller endog en forskudt, silkeagtig. Watch out (især i maxi kjoler) for skjult i og ud figurer omkring hofterne. Og ikke få en, der er for lang tid, fordi ingen kan lide at falde over.
 13. 13
  Parre fiskehale og multe. De er begge stjerner i 80'erne, både elsket af drag handlinger, og også både lidt fishy. Hvis du ser tilbage på nogle af de fantastiske 1950'erne aften, vil du se lejlighedsvis fiskehale, og afhængigt af hvor det er udført, kan det se okay. Men hvis det er for stramt, og du ligner en havfrue, der er bundet ved knæene, vil du være ubehageligt, irriteret, og har brug for at skære ud i slutningen af ​​aftenen. Men det kan balancere bredden af ​​dine hofter, på samme måde som blusset bukser, tegning øjet andetsteds.

Tips

 • Hvis du er sikker nok til at bære noget, ingen vil passe meget (bortset fra din mor, og hvis du er i massemedierne, ja, alle). Så hvis du finder det og elsker det bare bære det, uanset! Dette især gælder for vintage jægere, nogle gange stoffet er bare alt for godt til at gå væk fra, selvom det betyder du er iført haremsbukser til et bryllup. Men glem ikke - snip snip! - Du kan altid gøre gøre og reparere. Der er millioner af online tutorials til at hjælpe dig med dine tilpassede design.

Advarsler

 • Må ikke bære nederdele, der er for prangende, lest du tiltrækker honningbier.
 • Hvis du laver en fejl med en nederdel, ikke sved det. Giv den til en ven, med den rigtige figur og gå ud og finde en, der virker. Tag din ven med dig selv, så du ikke laver den samme fejl to gange.

Ting du behøver

 • Nederdele efter din krop type
 • Nederdel lagerplads (foldet eller behængt med nederdel bøjler)