Wkadk

Hvordan at være en rocker

Har du altid ønsket at være en rocker ligesom alle dine idoler? Nå, nu kan du være med disse trin og tips.

Steps

Hvordan at være en rocker. Få band tees af dine favorit rock grupper, gamle og nye.
Hvordan at være en rocker. Få band tees af dine favorit rock grupper, gamle og nye.
 1. 1
  Lær. Overveje at tage et par stemme lektioner eller købe en guitar, bas, keyboard eller et trommesæt og tage lektioner. Prøv at finde et par venner, der spiller et instrument, (typisk rock n 'roll instrumenter er trommer, elektrisk guitar, elektrisk bas, vokal og tastaturer), og forsøge at danne et band, skrive nogle musik og praksis!
 2. 2
  Vær dig selv. Alle rockerne ikke handler som en person, de ikke er.
 3. 3
  Få band tees af dine favorit rock grupper, gamle og nye. Også få nogle skjorter af slogan eller annoncer eller bare tees og måske nogle tees af koncertsteder. Plus, kan du aldrig gå galt med en god gammel Jack Daniels T-shirt. Noget med kranier er ikke nødvendigvis rocker. Stribede termik er også meget rocker. Sort / grå og sort / hvide striber er bedst selv.
 4. 4
  Bær baggy bukser eller stramme bukser. Det betyder ikke noget. Det er din præference. Bondage fungerer også. Hvis du vil med baggy, camo er et godt valg sammen med sorte jeans. Med stram, læder, sort eller blå jeans vil fungere godt. Sørg for at du har nogle huller i disse jeans!
 5. 5
  Jakker tilføjer en stor touch til dit look. Sort læder jakker er altid perfekt. Ingen grund til at bruge nogen store penge selv, kan du få en langt billigere læderjakke på din lokale motorcykel levering butik, der er af samme kvalitet og vil sandsynligvis vare længere. En ensfarvet hættetrøje (sort, grå, etc.) ville være et andet godt valg, sammen med stribede trøjer (sort / grå eller sort / hvid). Denim jakker er også gode.
 6. 6
  Vælg en frisure. Langt hår (jo længere, jo bedre), kort hår, medium og summede er alle fint. Emo hår er naturligvis ikke rocker hår, selv huske at være dig selv. (BEMÆRK: Et Beatles cut er ikke nødvendigvis emo)
 7. 7
  Få nogle sko. Converse, Vans, bekæmpe støvler, støvler, eller endda hvide trænere, det virkelig betyder ikke noget. Undgå Jockey eller New Balance sko, dog.
 8. 8
  Tilbehør er af afgørende betydning for rocker look. Tilsat og besat armbånd er et must. Ringe er også godt, med sølvringe eller med dødningehoveder eller stammeledere mønstre, det er godt at bære dem over på hænderne. Men med guld, vær forsigtig! Du ønsker ikke at blive forvekslet med Flava-Flav gør du? Hvis du beslutter dig for at bære solbriller, ikke bruger for meget, kan du ende med at tabe dem alligevel. Gode ​​valg omfatter Aviator og Wayfarer design.
 9. 9
  Hatte kan være en dejlig touch. Bandannas, høje hatte, fedoras, kalot, eller endda de simple kasketter er alle acceptable, (bare se på Tom Morello, for eksempel).
 10. 10
  Cool tees er et must. Men ikke bare få nogen tee, få dem, der er "du"

Tips

 • Vær din egen selv. Du er ikke nogen andre, ikke handler som det.
 • Rockmusik er ikke om montering i, dens om at bryde formen, gør noget ingen andre har nogensinde tænkt på. Ikke bare handler dumt, at gøre noget signifikant. Men husk, da Kurt Cobain (forsanger i Nirvana) sagt, er det bedre at være død end "cool".
 • Brug din iPod eller mp3-afspiller for at vise andre din musik.
 • Nyd en bred vifte af rock musik.
 • Du kan få alle disse ting på sparsommelighed butikker, online butikker, hvor det er.
 • Lommetørklæder gøre store instrument klude, og er handy til aftørring din sved på en koncert
 • Vide, hvem om, hvem der er i et band. For eksempel: Ozzy Osbourne i Black Sabbath, Slash i Guns N 'Roses, Keith Richards i The Rolling Stones, osv. Du vil se poser, hvis du ikke kan bakke op dit yndlingsband.
 • Lyt til: The Beatles, Led Zeppelin, The Rolling Stones, The Who, Pink Floyd, Van Halen, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Whitesnake, Black Sabbath, Creedence Clearwater Revival, Metallica, Guns N 'Roses, Nirvana, ZZ Top, The Doobie Brothers, Jimi Hendrix, The Doors, Grateful Dead, The Eagles, og mange andre.
 • Start et band med dine venner og gøre demoer og skabe forbindelser med folk, der kan starte jer stort!

Advarsler

 • Se bort fra nogle af de tidligere udtalelser, fordi nogle idiot skrev dem. Hvis du forsøger at være en rocker, du prøver for hårdt. Vær dig selv, ikke som folk vil have dig til at være. Hvis du virkelig ønsker at få at vide Rock and Roll scene, se op historien om rock, stilarter, forskellige bands har brugt i årenes løb, etc. Igen, vær dig selv. Har du virkelig lyst til en "Rocker"? Forfatteren af ​​denne artikel holder siger ", en rocker gør dette, behøver en rocker ikke gøre det." Slå op forskellige bands: den seneste dem eller på anden måde. Tag musik forslag, men ikke købe ind i dem for meget, hvis du ikke tror, ​​du kan lide bands. Rock and roll er bygget op omkring manglende overensstemmelse, så at sige en rocker gør dette, eller en rocker gør det, er meget selvmodsigende.
 • Må ikke være uhøflig for folk, og ikke siger, "Åh, jeg er en rocker. Må ikke rode med mig, fordi jeg er en rocker!" Må ikke fortælle folk, du er en rocker, de skal mærke, at du er, og siger, du ligesom de rocker type og bare sige, "Ja, tak." Hvis du fortæller folk, du er de vil mærke dig som en poser. Selv om mange mennesker kan kalde dig goth, emo eller noget udover en rocker.
 • En ægte rocker altid behandler deres pige godt.
 • Være rart at alle. Du ville blive overrasket over hvor meget køligere mennesker vil synes, du er, hvis du er rart at dem. Folk vil bare synes, du er en taber, hvis du altid handler som en idiot.
 • At være en "rocker" er ikke et mål. Det er ikke en scene eller en tendens. I hvert fald ikke en rigtig "rocker". Alle, der virkelig betyder er, at være en rockstjerne eller en aspirerende musiker, hvis musik er generelt under enhver genre af rock (enten det er Classic, New Age, Hard, Alternative, osv. osv.).
 • Og ikke kopiere andre rockere. "Åh, har James Hetfield slicked tilbage hår, jeg gør det, David Draiman har slange hugtænder, jeg får nogle, osv." Det er bare halt. Gør din egen ting, indstille dine egne tendenser. Og du skal vide, din musik. Hvis du vil være en rocker, er du nødt til at vide, hvad du taler om. Søg efter dit yndlingsband på Wikipedia, lære deres historie, så vil folk indse, du ved hvad du taler om. Simply, du gerne være en rocker? Være en rocker.
 • Aldrig lade nogen fornærme dit yndlingsband uden skændes med dem og fortælle dem, at de ikke har nogen musiksmag. Før du gør dette sørge for, at bandet, du kan lide, er faktisk godt og er faktisk rocke.
 • Hvis du beslutter dig for at bære camo, ikke over gøre det. Hvis du bruger camo bukser med en camo skjorte med en camo jakke med camo sko, vil du ser grimt som helvede. slid kun ét element af camo tøj på én gang.
 • Hvis du prøver at være en "rocker" i, at du lytter til rockmusik af enhver art, og tilbage igen et band, og kender musikere eller band historie eller noget, så du gør det forkert. Prøv at lære et instrument, eller lære at synge. Det er det første skridt i faktisk vuggende.

Ting du behøver

 • Instrument (guitar, keyboards, bas, trommer og vokal er grundlæggende rock)
 • Forstærkere
 • Rock Clothing (Jeans, Band T-Shirts, læder jakker, denim jakker)
 • Tilbehør (Halskæder, Armbånd, bandannas, Ringe, remme)
 • Hair (Lang og flyder ligesom tidlig Metallica, Medium længe som Dave Grohl, eller endda summede ser cool)
 • Et stash af CD'er du bære rundt med dig eller Ipod
 • En rocker holdning, ikke tage nogen crap om dit look