Wkadk

Hvordan til at give dig selv dreadlocks

Give dig selv dreadlocks kræver ikke meget mere end dreadlock voks og en masse tålmodighed. Du kan have dreadlocks sat i på salonen, men at gøre dem selv derhjemme er mere naturlig og meget billigere. Planlæg at tilbringe flere måneder danner dreads og mere tid holde dem i god form. Her er hvordan man kommer i gang.

Steps

Hvordan til at give dig selv dreadlocks. Afsnit dit hår i firkanter.
Hvordan til at give dig selv dreadlocks. Afsnit dit hår i firkanter.

Gør dreads

 1. 1
  Start med rent hår. At sikre dit hår er rent og fri for rester gør processen gå hurtigere. De naturlige olier, der ophobes i håret gør det glat, så det er bedre at starte med hår, der er blevet nyvasket.
  • Må ikke tilføje balsam eller andre produkter til dit hår efter hårvask.
  • Vær sikker på din hår er helt tørt, før du starter.
 2. 2
  Afsnit dit hår i firkanter. Hvert kvadrat af hår vil blive en dreadlock. Det er op til dig at beslutte, hvor stor eller lille du ønsker dreadlocks til at være. For en pænere generelle udseende, har planer om at gøre hver frygter samme størrelse.
  • Brug en bred-tandede kam til en del dit hår og afgrænse firkanter. Hold ruderne fra hinanden ved hjælp af små elastikker.
  • Én efter én-tomme firkanter oprette standard mellemstore-låse. 1/2-inch firkanter skabe små, elegante låse. Husk, at jo flere firkanter du opretter, jo længere vil det tage at frygte dit hår.
  • Sektionerne og rækker i mellem kvadrater kan være synlige i de færdige dreads. For at undgå en mønstret udseende, mode kvadrater i en zig-zag eller mursten lå format, så det færdige look er mere naturlige.
 3. 3
  Toupere håret sektioner. Hold en sektion af håret lige op fra din hovedbund. Begyndende omkring en tomme fra din hovedbund, placere en fintandet kam i den del af håret og drille det ned mod hovedbunden. Gentag denne "backcombing" teknikken flere gange på den samme sektion af håret, indtil det begynder at puste og pakke op ved rødderne. Fortsæt backcombing den samme sektion af hår i en-tommer stigninger indtil hele afsnit er blevet backcombed mod hovedbunden. Fastgør enden med en elastik.
  • Som du toupere med den ene hånd, skal du bruge den anden hånd til forsigtigt at vride sektion, du arbejder på. Det holder den i form og hjælper med backcombing proces.
  • Fortsæt backcombing hver sektion af hår ved hjælp af samme teknik, indtil alle dine hår er blevet backcombed. At have en ven hjælpe hastigheder processen sammen.
  • Brug den samme tålmodighed og omsorg med hvert skræk. Hvis du haste igennem den sidste del af dit hår, vil du ende op med ujævne udseende dreads.
 4. 4
  Fastgør dreads. Hver frygter bør have en lille elastik sikre ende. Placer en anden elastik på hver dread lige ved siden af ​​hovedbunden. De to elastikker vil holde skræk på plads, som det modnes.
 5. 5
  Voks dreads. Brug en naturlig dread voks eller stramme gel til at holde dine dreads i at frynse eller frizzing. Påfør voks eller gel til hele længden af ​​angst, idet man dække hele strengen.
  • Vælg en dread voks eller gel lavet med aloe eller anden naturlig ingrediens for de bedste resultater. Må ikke vælge en lavet med olie, som blokerer frygter proces.
  • Du kan bruge almindeligt aloe vera gel i stedet for skræk gel.

Hjælp dreads lås

 1. 1
  Vask dit hår med rester-fri shampoo. Vask dit hår regelmæssigt vil hjælpe dreads fortsætte med at få stram og glat, en "låsning" proces, der tager mindst 3 måneder at gennemføre. Brug en dread bar eller en anden shampoo, der ikke indeholder parfume og balsam, som kan ophobes i dine dreads, og få dem til at lugte.
  • Når du vasker dit hår, koncentrere sig om din hovedbund. Må ikke overhandle dreads selv, da du ikke vil have dem til at begynde at flosse.
  • Vask dit hår om morgenen, så dine dreads har tid til at tørre. Hvis du går i seng med vådt hår, mug og skimmel kan vokse der.
 2. 2
  Fugter dreads. Brug en blanding af olie og vand til at sprøjte dine dreads hver par dage for at holde dem fra at tørre ud og flosser. Brug en æterisk olie som tea tree eller lavendel. Tilsæt ikke for meget olie, eller dine dreads kan se fedtet, en spritz hver par dage er tilstrækkelig.
  • Brug ikke vegetabilsk olie, olivenolie eller andre fødevare-baserede olier på dine dreads. De vil få absorberet ind i dit hår og drej harsk.
  • Special dread fugtighedscreme er tilgængelig online.
 3. 3
  Guffe i de løse hår. Gå om din daglige rutine vil uundgåeligt medføre nogle af dine hår til at blive løst fra dreads. Brug en hæklenål eller nogle pincet til at putte de herreløse hår tilbage i dreads.
 4. 4
  Rul dreads og stumpe ender. For at opretholde den glatte form af dreads, kan du rulle dem mellem hænderne med jævne mellemrum. Foretag enderne ser afrundede ved at smadre dem mod håndfladen for at tilskynde hårene til at rulle op i skræk.
  • Hvis du kan lide at have tjavsede ender, er der ingen grund til at stumpe ender.
  • Må ikke overdrive det rullende, eller dreads vil være mere tilbøjelige til at udrede.

Øv opretholdelse på lang sigt

 1. 1
  Fjern elastikker. Som din dreads helt låse, du ikke længere behøver at holde dem på plads med elastikker. Fjern elastikker fra rødderne og spidserne af dreads efter ca 3 måneder.
 2. 2
  Gnid rødderne. Som din dreads modnes, de enkelte hår begynder naturligt knuder på hinanden. Den ny vækst, der kommer i, vil være lige og unknotted, så du bliver nødt til at gøre lidt arbejde at indarbejde det i dreads. Brug dine fingre til at gnide den nye vækst, afsnit for afsnit, for at tilskynde den til knude op med resten af ​​dreads.
  • Det er ikke nødvendigt at gnide dreads for ofte, som dine dreads modne, den nye vækst vil naturligvis knude op omkring en tomme fra din hovedbund.
  • Vær omhyggelig med ikke at overanstrengelse hårene på dine rødder, da du kan få det til at begynde at falde ud.
 3. 3
  Hold indsæbning. Olier og rester opbygget på hovedbunden holde håret lige, så det ikke knuder op med resten af ​​angst. Opbevar den nye vækst rene og tørre, så det naturligt bliver en del af resten af ​​angst.

Tips

 • Mange ting kan gøres for at dekorere dine dreads. De kan farves, beaded og filtet til at krydre dine låse op.
 • Må ikke bekymre dig, kan alle hår og låses uden produkter eller produkter. Bare læn dig tilbage og lad dit hår gøre sin ting.
 • Hvis du nogensinde ønsker at miste dine dreads der er et alternativ til at hugge alle af dit hår. Nogle virksomheder (Knotty Boy, for eksempel) foretage nødopkald gruer fjernelse kits, untangled og dyb-tilstand dit hår. Dit hår bliver sandsynligvis nødt til at blive trimmet bagefter for at slippe af spaltede spidser, men dreads vil blive fjernet.
 • Hele frygter proces vil gøre dit hår føles kortere. Den gennemsnitlige længde er omkring en tredjedel af din oprindelige længde.
 • For at undgå "våd-hund lugt" stereotypt billede af mennesker med dreadlocks, ikke begynder at frygte dit hår, indtil det er tørt, ellers vil du begynde at erhverve en muggen aroma.

Advarsler

 • Træk ikke på dine dreads, efter at de har været i håret i et stykke tid.
 • Brug kun elastikker til sektionering. Fjerne dem, før backcombing. Hvis venstre i, de bliver meget svære at fjerne.