Wkadk

Hvordan at sætte striber i håret derhjemme

Sætte striber af farve i dit hår er en fantastisk måde at tilføje kant til dit look uden at gå helt pink, blå eller lilla. Det er en to-trins proces: først skal du blege sektioner af hår, du ønsker at streak, så du farver dem, hvad farve du ønsker. Læs videre for at lære, hvordan skabe permanente striber.

Steps

Hvordan at sætte striber i håret derhjemme. Tag et kig på dit hår.
Hvordan at sætte striber i håret derhjemme. Tag et kig på dit hår.

Planlægning af striber og købe forsyninger

 1. 1
  Tag et kig på dit hår. Ønsker du at tilføje en fed stribe ned langs siden eller afbalancere striber hele dit hoved? Træk sektioner af dit hår og forestille sig, hvordan de vil se ud i en anden farve.
  • Nogle mennesker vælger at have en temmelig pink eller lilla stribe løber ned langs siden. Dette tilføjer en subtil skønhed til din stil.
  • For et punkish look, tilføje en masse striber strækker sig fra kronen af ​​dit hoved ned til spidserne. Vælg blå, grøn eller platin blonde.
  • Hvis du er usikker, hvad der vil se godt ud i dit hår, begynde i det små ved at udstryge et stykke af hår med din foretrukne farve. Hvis du elsker det, kan du altid tilføje flere.
 2. 2
  Få blegning og striber forsyninger. De forbrugsvarer, du får, vil blive delvist bestemt af naturlige farve dit hår. Hvis du har lys blond hår og planlægger at streak det med en mørkere farve, kan du være i stand til at komme væk uden blegning det først. Hvis du har mørke eller medium hår, vil du helt sikkert nødt til at blege, før striber sørge farven kommer ud ser lyse og smukke. Få disse leverancer:
  • Bleach pulver, som kommer i enten pakker eller baljer. Hvis du laver bare et par striber, vil du ikke brug for meget.
  • Creme udvikler, hvilket gør blegemiddel arbejde. Hvis dit hår er allerede blond eller lys brun, bruge en 20 eller 30 volumen udvikler. Hvis dit hår er mørk brun eller sort, skal du måske 40 volumen udvikler. Aldrig få en lydstyrke over 40 eller du kan skade dit hår.
  • Rød Guld Corrector tilsættes blegemiddel pulver til at øge dens effektivitet, så du ikke behøver at blege to gange. Du har helt sikkert brug for dette, hvis dit hår er på den mørkere side.
  • "Purple shampoo", som er en speciel shampoo designet til at vaske bleget hår.
  • En nuance børste, en skål, aluminiumsfolie.
  • Hårfarve, uanset på hvilken farve du ønsker. Vælg en sjov farve som magenta eller krikand eller gå efter noget Tamer som rød eller orange. Du kan også få platin blond eller hvid for en slående effekt.
  • Du kan også være i stand til at finde en striber kit, der opfylder dine behov. Nogle af disse kommer med både blegemiddel og farvestof, du har brug for at streak dit hår.

Blegning dit hår

 1. 1
  Start med uforarbejdet hår. Blegning og døende hår kan virkelig tørre det ud, så du ønsker at give dit hår en god forspring. I dagene op til striber det, ikke shampoo det eller bruge hårspray og andre hårprodukter. Lad dit hår naturlige olier beskytte den fra de kemikalier, du skal ansøger. Når du er klar til streak det, start med hår, der er helt tørt.
 2. 2
  Træk sektioner af hår, du striber. Du er nødt til at adskille de hår, der vil blive bleget og farvet fra resten, før du kan komme på arbejde. Der er et par måder at gøre dette:
  • Brug en fremhævelse hætte. Skønhed levering butikker sælger caps bruges til at fremhæve dit hår. Du placerer hætten på hovedet og bruge en krog til at trække hårstrå gennem små huller. Brug det, hvis du vil have all-over striber.
  • Brug hårspænder og aluminiumsfolie. Denne teknik er den bedre at bruge, hvis du ønsker blot et par store, fede striber. Træk håret, du ikke har til hensigt at streak og klip det væk fra dit hoved. Nu tager en lang stribe af aluminiumsfolie og placere den under den del af håret, du ønsker at streak. Klem det omkring rødderne at holde det på plads.
  • Bær gamle tøj, drapere et håndklæde over dine skuldre og sidde i badeværelset eller et andet sted, hvor omstrejfende bits af blegemiddel og farvestoffet vil ikke skade møblerne.
 3. 3
  Bland blegemiddel, udvikler og rødguld corrector i en skål. Læs vejledningen, der fulgte med blegemiddel pulver og bygherren til at regne ud hvor meget for at blande sammen.
  • Hvis du kun striber et par afsnit af hår, kan du halvdelen af ​​opskriften, da du ikke behøver nok til at afblege dit hele hovedet.
  • Den færdige blanding vil se blålig hvid.
 4. 4
  Påfør blegemiddel. Brug farvetone pensel til at anvende blegemiddel fra de tips til rødderne af de sektioner af hår. Fortsætte med at anvende blegemiddel, indtil håret er helt dækket.
  • Hvis du bruger fremhæve cap metoden, dække dit hoved med et stort stykke plastic wrap, mens blegemiddel sætter ind
  • Hvis du bruger aluminiumsfolie metoden, fold folien over del af håret for at dække det og beskytte det mod udtørring.
 5. 5
  Tjek dit hår efter femten minutter. Brug et håndklæde til at tørre lidt blegemiddel. Hvis dit hår er blond, er blegning processen færdig. Hvis det stadig ser mørk, anvende mere blegemiddel til det område, du udslettet, udskift plastic wrap eller aluminiumsfolie, og give det mere tid. Hold øje hver 10 til 15 minutter, indtil den er færdig.
  • Lad ikke blegemiddel i mere end 45 minutter, selv hvis dit hår ser stadig mørkt. Dit hår kan blive beskadiget, hvis du forlader blegemiddel i længere tid. Du kan have til at vente en dag og blege det igen for at opnå den ønskede virkning (dette er fælles for mennesker med meget mørk brun eller sort hår).
 6. 6
  Skyl blegemiddel. Forsigtigt skylle blegemiddel fra hårstrå, som du behandlede, holder resten af ​​dit hår separat, så det ikke får blegemiddel på det. Skyl indtil vandet er klart, og derefter bruge den lilla shampoo til at vaske det. Pat det tørre med et håndklæde, så lad det helt lufttørre.

Anvende farve

 1. 1
  Brug en pensel til at anvende hårfarve. Helt dække dele af bleget hår med farvestoffet fra rod til spids. Følg eventuelle specifikke anvendelsesområder retninger, der kom på farvestoffet emballage.
  • Hvis du bruger aluminiumsfolie metode til adskillelse af store stykker af hår, udskifte aluminiumsfolie du brugte til at afblege dit hår med en frisk stykke for at dø det.
 2. 2
  Lad farven sæt. Følg vejledningen på emballagen af ​​farvestoffet. I de fleste tilfælde vil du nødt til at lade farvestoffet arbejde for omkring 30 minutter for at sikre farven sætter.
 3. 3
  Skyl farvestof og shampoo dit hår. Holde stribede sektion adskilt fra resten af ​​dit hår, skylles ud farvestoffet, indtil vandet er klart. Følg instruktionerne på farvestoffet emballage for at sikre, at du gør dette korrekt.
 4. 4
  Vedligeholde dine striber. Når dit hår er tørt, vil striber være meget mærkbar. Hold dem ser lys ved at bruge shampoo designet til at holde farvet hår frisk. Hvis du ønsker at holde striber i lang tid, skal du blegemiddel og farve rødderne fra tid til anden som dit hår vokser ud.

Tips

 • Følg anvisningerne i blegemiddel og farvestof kasser for de bedste resultater. Disse instruktioner er beregnet til at give dig en idé om, hvordan at sætte striber i håret derhjemme. Anvisningerne på kasserne er gearet til de specifikke styrker selve produktet.

Advarsler

 • Må ikke anvende produktet for tungt. Følg retninger inde i boksen.