Wkadk

Sådan ændrer dit billede

Alle har et billede, selvom de ønsker at handle som andre, men du er den, der ser det hver dag i spejlet. Hvis du synes, det er tid til en forandring, er der ikke noget bedre tidspunkt end nu til dit billede til at begynde at udvikle sig.

Steps

Sådan ændrer dit billede. Overvej, hvorfor du ønsker at ændre dit billede.
Sådan ændrer dit billede. Overvej, hvorfor du ønsker at ændre dit billede.
 1. 1
  Overvej, hvorfor du ønsker at ændre dit billede. Hvis det er bare at være populær eller at passe sammen med en bestemt menneskemængde, eller på nogen måde, fordi du tror at ændre dig selv, vil overbevise nogen til at lide dig, ikke gider. Hvis det er fordi du ønsker at føle sig trygge, go for it.
 2. 2
  Mal et billede i dit sind om, hvad du gerne vil skifte til. Hvordan vil du beskrive dit nuværende billede? Hvordan den måde, du præsenterer dig selv gør du føler? Hvordan ville du foretrække at føle? Og hvordan kan du kjole og se at gøre dig selv føler, at vejen?
 3. 3
  Find folk, der har elementer af det billede, du gerne vil bære. Kan du lide den sejhed af denne superhelt, du så i den film? Eller sensualitet af diva spankulerer hendes ting på prisuddelingen? Måske den klasse og raffinement af gamle filmstjerner? Du vil sikkert gerne mikse og matche forskellige billeder til at gøre en alle dine egne.
 4. 4
  Nem ind i det. Tag det et skridt ad gangen. Makeovers er dramatiske og opsigtsvækkende, men de typisk ikke sidste. Hvis du ønsker at finde dit eget billede, er du nødt til at bygge det langsomt og støt, stykke for stykke, indtil en dag, du ser i spejlet, inden de forlader huset og tænker "Det er nu mig."
 5. 5
  Genopbygge dit skab. Det betyder ikke, du behøver at gå ud og købe en helt ny garderobe. Bare begynde at kigge kritisk på, hvad du har derinde. Hvis hver gang du trækker ud af, at rød sweater og et sted i bagsiden af dit sind, du høre dig selv sige: "Det er bare ikke mig!" derefter give det væk. Erstatte det med noget, der virkelig passer dig, både fysisk og følelsesmæssigt. Det behøver ikke at være nyt eller dyrt, og du kan shoppe i genbrugsbutikker eller endda.
 6. 6
  Skift opførsel. Den måde, du ser, er kun en del af dit billede. Hvis du ønsker at være en omvandrende udformning af noget (atletiske, raffinement, mode, intelligens, etc.) du aldrig trække det ud, hvis du stadig gå rundt, som om du stadig bor din gamle image. Opbygge selvtillid, som du opbygger dit billede.

Advarsler

  • Må ikke handle for meget som den person, du ønsker at være som