Wkadk

Hvordan til at beskrive et hår stylist hvad hår, du ønsker

Forebyggelse et hår katastrofe i salonen er simpelthen et spørgsmål om at planlægge og kommunikere med din frisør. Følg disse trin, så du aldrig lide en anden dårlig haircut igen.

Steps

Hvordan til at beskrive et hår stylist hvad hår, du ønsker. Bestem, hvilken type hår du har.
Hvordan til at beskrive et hår stylist hvad hår, du ønsker. Bestem, hvilken type hår du har.
 1. 1
  Bestem, hvilken type hår du har. Er det lang eller kort? Krøllet eller lige? Tyk, baby-bøde eller et sted midt imellem?
 2. 2
  Foretage udnævnelsen. Lad receptionist ved, at du har brug for ekstra tid til at diskutere, hvordan du ønsker dit hår. Dette gælder også for walk-in saloner.
 3. 3
  Medbring et billede! Find en frisure og / eller farve du kan lide i et blad eller på internettet. Hvis du er usikker på, hvad du vil bruge Google til at søge søgeord som "populære frisurer af 2012" eller "korte frisurer". Også prøve at søge dine foretrukne berømthed at se forskellige frisurer, de har haft. Ideelt set bringe billeder af forsiden, bagsiden og siderne af haircut, du ønsker. For billeder af den farve du ønsker, så sørg for håret er nede i billedet (det er svært at se den fulde farve, hvis modellens hår er op).
 4. 4
  Brug dine hænder. Vis stylist, hvor du ønsker dit hår til at falde, hvor meget du vil afskåret og hvor dybt i en vinkel, du ønsker nogen lagdeling (dette sidste er især nyttig, hvis du ønsker en "V-cut" eller andre skarpe vinkel i tilbage).
 5. 5
  Sid op straight. Må ikke krydse dine ben eller daske, da dette vil medføre, at din frisure til at blive ujævn.
 6. 6
  Watch spejlet. På denne måde kan du se, hvad stylist gør, og afklare eventuelle misforståelser, før det bliver en fejl.
 7. 7
  Nøje gennemgå dig selv efter stylist er færdig. Dette er den sidste chance, han / hun bliver nødt til at korrigere eventuelle forskelle mellem, hvad du ønsker, og hvordan snittet ser ud. Hvis der er noget du ikke kan lide, fortæl hende. De vil have dig til at være glad, så du vil komme tilbage!
 8. 8
  Tip generøst og bede stylist for hans / hendes arbejdstid. Nu kan du få fantastisk hår hver gang du besøger salonen!

Tips

 • Alles "smule off ende" kan variere meget, så at igen understreger, bruge dine hænder til at vise stylist, hvor meget en "smule off ende" betyder.
 • De fleste stylister vil kigge på et foto og derefter ikke vil se på det igen. Må ikke bekymre dig om dette, hvis det sker, især med variationer på klassiske stilarter (såsom en bob eller shag), eller et aktuelt populære (såsom en blive båret af en berømthed). Bare holde øje med spejlet.
 • For en walk-in salon, så prøv at finde ud af, hvilke dage er ikke travlt ved at kalde forude. Dette sikrer, at du vil have masser af tid til at chatte det op med stylist.
 • Under den endelige udseende, sørg for at tage den håndholdte spejl i dine egne hænder. Dette vil sikre at du har masser af tid til at se alle vinkler af dit hoved, før de giver spejlet tilbage.
 • Prøv altid at bruge den samme stylist, da de vil blive vant til dig, og du til dem.
 • Sørg for, at denne frisure er, hvad du ønsker. Folk tror ofte, de vil have noget med deres hår, og efter at det er blevet gjort, de ikke kan lide resultatet.
 • Sørg for, at du kan kommunikere med stylist. Må ikke være genert!

Advarsler

 • Hvis du føler dig intimideret af en stylist eller du føle, at hun / han ikke lytter til hvad du vil, gå væk og lave en aftale andetsteds. I nogle high-end saloner, vil du blive opkrævet et høring gebyr, tale med manager og se om det kan blive returneret, hvis dette er tilfældet.