Wkadk

Hvordan til at bede om et telefonnummer

Hvis du møder nogen, som du gerne vil se igen, ikke være genert, bede om deres telefonnummer! Hvis du føler at du ikke kan helt rasle op mod, så prøv denne fremgangsmåde

Steps

Hvordan til at bede om et telefonnummer. Approach den person, hvis telefonnummer, du ønsker.
Hvordan til at bede om et telefonnummer. Approach den person, hvis telefonnummer, du ønsker.
 1. 1
  Approach den person, hvis telefonnummer, du ønsker. Hvis du har mødt dem før, bruge deres navn, som du får tæt på. "Hej Isabel! Hvordan har du været?" Hvis du ikke kender dem, så spørg nogen du kender til en introduktion.
 2. 2
  Start en samtale med ham eller hende. Det virker uanset om du allerede har været indført. Forsøg ikke at være vittig eller imponerende, bare være dig selv.
 3. 3
  Holde den varm, venlig, men kortfattet. Du ønsker ikke at monopolisere deres tid.
 4. 4
  Vind op samtalen ved at sige følgende: "Hey, jeg ønsker ikke at holde dig op Kan jeg ringe til dig engang, så vi kan snakke mere.?".
 5. 5
  Hold dig i bevægelse! Hvis personen opfordrer dig til at blive og snakke længere, så gør det på deres anmodning. Må ikke afslutte samtalen, få deres nummer, og derefter stå rundt.
 6. 6
  Kald dem i et par dage, selv hvis du bare efterlade en besked mundheld "Hej, jeg ville bare sige, hvor dejligt det var at se dig den anden dag, og jeg ser frem til at se dig igen. Jeg vil prøve dig igen, eller du velkommen til at ringe til mig. "
 7. 7
  Sørg for at du forlader dit navn og telefonnummer.
 8. 8
  Holde smilende i tilfælde af en afvisning, og sige "ok, godt her, vil jeg give dig mit. Jeg ville elske at høre fra dig igen."
 9. 9
  Giv dem dit nummer og navn skrevet pænt på noget mærkbar som en farvestrålende serviet. Brug ikke en iturevne skrot af kvittering fra din tegnebog.

Tips

 • Gå efter det - du vil aldrig have nogen succes, hvis du ikke prøver.
 • En kompliment er altid en god måde at føre ind i en chat. Vær ærlig selv. Må ikke sige, at du kan lide deres grønne sko, hvis du virkelig tror, ​​de er frygtelig.
 • Hvis hun giver dig hendes nummer ikke gå lige væk, bo med hende i et stykke tid, så sig noget lignende "Dette er min stopper jeg vil ringe til dig. Bye" eller "Nå, jeg er nødt til at gøre en ret (til venstre) her. Jeg vil ringe til dig. Bye ".
 • Hvis han er en dreng, og du ved, at han kan lide dig, så spørg ham til at gå dig hjem, hvis han siger nej, ikke blive ked af - han er sandsynligvis i en fart.
 • Du kan også først bede om en persons e-mail. Da dette er mindre truende, vil de fleste mennesker er enige om at udveksle en emailadresse. Så når de er midt i at skrive deres e-mail, næsten som en efter om sige "Mens du skriver ned din email, indeholde dit telefonnummer så godt." Mange mennesker, der ikke ville have givet deres telefonnummer i første omgang, vil efter at de har forpligtet sig til at give andre oplysninger.
 • Tilbyd dit telefonnummer i stedet for at bede om deres. Kvinder føler sig mere sikre ved ikke at give andre deres telefonnummer. Du kan også bede hende om hendes nummer i en sjov måde, så at sige, "Åh, her er min."
 • Hvis du ikke har en masse af dine venners telefonnumre, kan du bede dem om deres telefonnummer først derefter gå op til hende og fortælle hende "Hey, jeg beder alle for deres telefonnummer, kan jeg få din?"

Advarsler

 • Hvis du virkelig vil have nogen nummer, så spørg dem selv. Kom godt i en persons nummer fra en ven, medmindre du er virkelig tæt kan være uhøflige og stalkerish.
 • Hvis en fyr ikke give dig hans nummer, er det typisk en dårlig idé, hvis du beder ham om at skrive det på din hånd, arm, osv. overalt, kunne vaskes væk fra en tur på toilettet, medmindre det er din sidste udvej.
 • Spørg ikke en pige / dreng hans / hendes nummer, hvis det er for en ven. Det er blot almindelig uhøflige og du vil blæse på din vens chance for at se, om hun / han kan lide ham / hende eller ej.
 • Intetsteds er det skrevet, at den person, du taler med har at give dig det ønskede nummer. Må ikke spørge mere end én gang, og efterlade dem alene, hvis de siger nej.