Wkadk

Sådan overlever gymnasiet

Det kan føles umuligt at overleve selv en dag med high school, endsige fire år. Men hvis du udvikle de rette relationer, holde hovedet i bøgerne, og holde din selvtillid og organisation, vil gymnasiet være en brise. Hvis du ønsker at vide, hvordan man overlever gymnasiet, skal du blot følge disse enkle trin.

Steps

Sådan overlever gymnasiet. Udvikle sunde relationer med medlemmer af det modsatte køn.
Sådan overlever gymnasiet. Udvikle sunde relationer med medlemmer af det modsatte køn.

Udvikle de rette relationer

 1. 1
  Få venner med forskellige grupper af mennesker. Alle har noget at bidrage til din vækst som en person. Må ikke ofre dine karakterer, men glem ikke at have det sjovt, både i skolen og ud af den. Det er svært, hvis ikke umuligt, at komme igennem gymnasiet lykkeligt uden i det mindste et par stykker.
  • Find interessante mennesker, der kan lære dig noget. Være venner med en stjerne atlet, en cello spiller, og klassen præsident. Finde folk, der gør forskellige ting kan også hjælpe dig med at finde din niche.
  • Jo mere aktiv du er, jo lettere vil det være for dig at få venner. Hvis du tilmelder dig en bred vifte af klubber og sport, eller bare deltage i klassen, vil du blive åbne dig op for en bredere vifte af venner.
  • Prøv at undgå at blive venner med ballademagere eller din skole præstation vil lide.
  • Undgå mennesker, der ønsker at sætte dig ned og gøre du føler dig dårligt om dig selv. Selv om disse mennesker kan holde hænge ud med dig, de er ikke dine venner.
 2. 2
  Udvikle sunde relationer med medlemmer af det modsatte køn. Du behøver ikke at starte dating, hvis du ikke er fortrolig med det, men du kan lære en masse af at hænge ud med folk af det modsatte køn. Chancerne er, du fik brugt til bare hænge ud med folk i dit eget køn i midten skole, og kan føle genert eller nervøs nærmer sig en person af det modsatte køn. Men du behøver ikke være! Du kan lære en masse, og denne person kan være nervøs for.
  • Du vil se cool, hvis du har et par venner af det modsatte køn. Folk vil respektere dig mere.
  • Bliver venner med et medlem af det modsatte køn kan også hjælpe dig med at få kærlighed eller dating rådgivning.
  • Hvis du er klar, så prøv dating. Du kan tage det langsomt og nyde at få at vide en anden person på et mere intimt niveau. Selv hvis dine relationer ikke længe, ​​kan de hjælpe dig med at finpudse din dating færdigheder, så du er en himmelsk kæreste eller veninde, når tiden er inde.
  • Kun har sex, når du er klar. Selvom mange high skoleelever bruger deres tid besat af sex, at mange af dem ikke har det. Kun gøre det, hvis du har beskyttelse, og hvis det føles rigtigt, ikke fordi du har lyst til alle andre gør det.
 3. 3
  Udvikle stærke relationer med dine lærere. Du behøver ikke at være lærerens kæledyr, men du skal stadig være venlige og engageret med dine lærere. Efter alt, du aldrig vide, hvornår du kan senere brug for en af dem til at give dig en anbefaling! Husk, at dine lærere er dem, der giver dig de kvaliteter, så du bør gøre dem tilbøjelige til at lide dig.
  • Må ikke være bange for at bede dem om hjælp. Beder om hjælp er et tegn på styrke og modenhed.
  • Ikke modsiger dine lærere. Selv hvis du tror, ​​din lærer er helt forkert, det er bare ikke det værd at smide en scene eller genere din lærer foran klassen. Hvis du virkelig føler stærkt om noget, kan du nævne det efter klassen uden at ligne du udfordrer din lærers autoritet.
  • Vær venlig at lærere, men ikke suge op til dem. Ikke alene vil det gøre dig upopulær, men de fleste lærere finder det akavet og irriterende, når en studerende er naturligvis at være en brun-Noser.
 4. 4
  Få hjælp hvis du bliver mobbet. Hvis nogen begynder at give dig en hård tid, stå op til ham så hurtigt som muligt. Må ikke bare løbe væk eller stille op med det, men fastsætter dine grænser og fastsatte grænser. Hvis du ikke gør det, så vil det være en lang fire år, fordi det kun bliver værre. Bøller elsker at få dig i gang sporet.
  • Hvis mobning bliver fysisk, undgå at kæmpe tilbage. Selvom det kan synes svært ikke at se hårde, bør du undgå at blive såret eller endda at få smidt ud af skolen.
  • Hvis du føler dig virkelig truet, tale med dine forældre, lærere eller vejleder samme. Der er ingen skam i at ønske at være sikker.

Være en himmelsk student

 1. 1
  Gør dit. Hold et fast beløb af tid til at gøre dit hjemmearbejde. Hvis du ikke gør dit hjemmearbejde, er du sandsynligvis til at gå til, eller endda svigte ud af skolen. Gør dit hjemmearbejde, vil ikke kun få dig en bedre karakter i klassen, men det vil hjælpe dig med at forstå materialet på dine prøver og eksaminer.
  • Identificer det vigtige arbejde, du skal gøre, såsom essays eller projekter, samt det arbejde, der vil kræve mindre tid og kræfter. Må ikke trække tiden, det vil få dig ingen steder.
  • Brug dødtid som bus rides eller mens du spiser morgenmad at fange op på tildelte læsning.
  • Hvis du nogensinde ske at være syg, så spørg en ven til at se, om han kan afhente dine lektier for dig. I gymnasiet er det at være syg ikke en undskyldning for ikke at gøre lektier, medmindre du er meget syg.
 2. 2
  Undersøgelse. og quizzer vil udgøre en stor del af din klasse, så husk at studere, så ofte du kan. Indstil en tid til at studere mindst en uge i forvejen, når du ved, du har en stor test kommer op, så du har masser af tid til at forstå materialet. Dette vil også hjælpe dig med at se, hvis du har nogen problemer med det materiale, så du kan spørge dine lærere eventuelle spørgsmål i god tid.
  • Være opmærksomme under klassen. Jo mere du forstår det materiale, jo lettere vil det være at studere.
  • Det hjælper til at gennemgå materialet fra hver klasse på mindst ti minutter om dagen, så du ikke falder bagud. Dette vil hjælpe dig studere, når den tid kommer.
  • Tage detaljerede noter under klassen. Sørg for at du skriver dem i dine egne ord, så du virkelig absorbere materialet. De vil være en stor referencepunkt, før dine eksamener.
  • Opret en skitse til at hjælpe med at organisere dine tanker, mens du studerer.
  • Deltag i en studiegruppe med venner i samme klasse, hvis det hjælper dig med at få dit arbejde gjort. Bare sørg for du er fokuseret på det materiale, ikke på goofing off.
 3. 3
  Prøv altid at være på tide. Lærere elsker studerende, der er på tid og altid holde dem på deres gode sider. Gør en indsats for at være på tid viser du er entusiastisk og lærere bemærker denne adfærd. Du kan endda overveje at vise tidligt op for klassen.
  • Hvis du får at vælge sæder, ikke være bange for at sidde oppe foran, studerende i de forreste rækker kan fokusere bedre. Det bedste sted at sidde, er i anden række ved siden af ​​den side, hvis du kan, fordi du kan være opmærksom på læreren og stadig være omgængelig med venner. Lærerne har også en tendens til at kigge ind i midten af ​​rummet og de værdsætter opmærksomme studerende.
  • Mød op især tidligt på eksamensdatoer, så du kan få "i zonen" før en stor eksamen.
 4. 4
  Bevar fokus. Til, skal du have den rette sind ramme. Selv hvis du ikke føler motiveret på en bestemt dag, fortælle dig at arbejde hårdt og ved, at du vil høste fordelene senere. Lad ikke venner fører dig væk fra den sti, der fører til succes. Undgå fnisende med dine venner eller sms'e under klasse, og arbejde på at lytte til alt, hvad din lærer siger.
  • Mens din lærer underviser, medmindre han eller hun beder om svar. Hvis dine venner ønsker at tale med dig i klassen, bede dem om at vente til senere. Må ikke være uhøflig til dine lærere eller din karakter vil gå ned.
 5. 5
  Hold dine karakterer op. Selvom du altid bør gøre tid til sjov, bør du fokusere på at holde op dine karakterer. Arbejde hårdt på dit hjemmearbejde, din test kvaliteter, dine projekter og din deltagelse kvaliteter og dine endelige karakterer vil ryge i vejret. Sæt mål for dig selv ved begyndelsen af ​​hver mærkning periode og forsøge at overgå dem.
  • Husk at vedligeholde dine egne standarder. Selvom få lige så være let for din bedste ven, hvis det er meget svært for dig at vedligeholde Bs, blot fokusere på at forbedre og gøre det bedste du kan.

Bliv organiseret

 1. 1
  Har du en god planner. Har en plan for, hvad du kommer til at studere på alle tidspunkter. Glem ikke at indregne dine pauser, sjove udflugter og aktiviteter efter skole i dit planner. Glem ikke at bringe det til hver klasse, så du altid kan holde det ajour.
  • Omhyggeligt markere alle dine eksamener i din planner. Carve out tid til at studere for hver eksamen.
  • Mark tidspunkter, hvor du vil være travlt med venner eller sociale begivenheder, så du ved, hvad de skal forvente på forhånd.
 2. 2
  Hold dine bindemidler pæn og ryddelig. Du ønsker ikke at komme for sent til undervisningen, fordi du ikke kunne finde din lærebog! Du skal have et separat bindemiddel for hver klasse, og det skal være tydeligt mærket, så du vide, hvilken en til at bringe til hver af dine klasser.
  • Har du ikke en "alt" ringbind eller mappe, hvor du opbevarer alle jer diverse opgaver, noter og tests fra dine forskellige klasser. Dette vil gøre dig utrolig uorganiseret, og hvis du mister den mappe eller ringbind, vil du virkelig miste "alt".
 3. 3
  Organiser dit skab. Sørg for at vide præcis, hvor dine bøger, ringbind og notesbøger er på alle times.Keep andre ting, du måske har brug for i dit skab, såsom gym tøj, tyggegummi, sneakers, hygiejnebind, eller sport tidsplaner. At have en mere organiseret skab kan hjælpe dig føle sig mere sammen hele din skoledag.
  • Husk at låse op værdifulde ting som iPods og mobiltelefoner, fordi folk vil stjæle, hvis de ser jeres ting liggende.
  • Opret en'' med noget, som du måske har brug for i det, som band-aids eller aspirin.
  • Medbring et ekstra sæt tøj til skole just in case du spilder noget på dit tøj.
 4. 4
  Plan, men ikke besætte. Studentereksamen, uanset hvad forældre og lærere fortæller dig, kommer med en større fejlmargen end ikke kollegium eller arbejdsmiljøet verden. Erkend det, men ikke misbruge den. Gymnasier kan indrømme dig, fordi du har en perfekt 4.0, spille et instrument, eller hvis du er stjernen i dit teater program, men ikke besætte over udmærker ved én ting for meget.
  • Tag tid til at slappe af eller du kan brænde ud tidligt.
  • Prøv at sætte "sjov tid" ind i din tidsplan. Selvom planlægger at have det sjovt kan lyde counter-intuitive, vil det hjælpe dig sluppet løs.
 5. 5
  Har et kollegium slagplan. Selvom du planlægger din vej til college, før din freshman år lyder måske lidt ekstremt, jo tidligere du begynder at tænke på college, jo mere sandsynligt vil du være at gå på skolen af ​​dine drømme. Her er nogle ting at huske på, når du planlægger din high school karriere:
  • Opretholde høje akademiske standarder fra begyndelsen. Må ikke slap ud i løbet af din freshman år, bare fordi du tror, ​​du har en lang vej at gå. Slutningen af ​​high school vil være der, før du ved af det.
  • Være involveret i en klub, sport, eller et band fra begyndelsen. Arbejdet med at have en seriøs forpligtelse til flere aktiviteter så tidligt som dig, så kan du kan nå en ledende rolle.
  • Planlæg at studere for SATs eller handlinger. Husk, at din junior år vil være travlt på grund af dine studier for standardiserede tests, forberede så for dem så tidligt som du kan.
  • Planlæg at have din kollegium applikationer være klar tidligt. Gå ikke glip af muligheden for at gå i en stor skole, fordi du var uorganiserede og ikke kunne få alle dine programmer udført til tiden.

Hold dig aktiv

 1. 1
  Vis din skole ånd! Deltag pep stævner, hjem spil, skole skuespil, dans og talent shows. Selv om det kan føles corny at have skolens ånd og for at tilbringe mere tid i skolen efter klokken ringer, vil du føle sig meget bedre om dit liv, hvis du faktisk gerne det sted, hvor du går i skole.
  • Under skolens ånd vil hjælpe dig med at få en følelse af fællesskab og ikke føler sig så alene.
  • Jo flere begivenheder, du deltager, jo mere sandsynligt vil du være at få venner.
  • Bær din skole farver på den rigtige dag. Må ikke være bange for at kigge uncool. Intet er mere uncool end at være apatisk.
 2. 2
  Finde arbejde. Du kan have til at arbejde for at få nogle ekstra lommepenge til skoleartikler, tøj, eller biografbilletter. Jonglering et job og skole er tricky, men hvis du er i stand til at gøre det, vil du være at få ansvar og tid-lederevner.
  • Hvis du kan, skal du kigge efter et job, der vil se godt ud på et CV, selvom det ikke er så væsentlig. De fleste mennesker kender "praktikant" er koden for alt det arbejde, som ingen andre ønsker at gøre, men betaler din gæld alligevel.
  • Husk, at når du anvender på college, vil du være i stand til at nedskrive din erhvervserfaring. Uanset hvor du arbejder, vil have en deltidsjob vise modenhed og engagement.
 3. 3
  Deltag i en klub. Du vil, og vil have det sjovt at forfølge en ny interesse. En kunstforening, sprog club, skole regering, eller endda en peer rådgivning program kan alle hjælpe dig med at finde, hvad din sande mission i livet er!
  • Studentereksamen er din tid til at regne ud, hvad du ønsker at forfølge i college, og potentielt for resten af ​​dit liv, så være modtagelige for noget, der kommer din vej.
  • Være aktivt involveret i klubber vil også hjælpe dig til at ligne en stærkere kandidat, når det er tid til at anvende på college.
  • Tilmeld din skoles Key Club eller andet frivilligt klub. Frivilligt arbejde er en fantastisk måde at hjælpe dit samfund og samtidig have det sjovt.
 4. 4
  Være sund. Det er vigtigt at gøre at være sund del af din daglige rutine. Selvom du måske føler, at din tidsplan er alt for marmelade pakket til at være opmærksom på din krop, så husk, at hvis du føler dig sund og bliver aktiv, vil du forbedre dit udseende og præstationer i skolen.
  • Deltag i en sport. Ikke blot vil du føle dig mere involveret, men du vil få en god træning i processen.
  • Tag tid til motion. Hvis du ikke tager gym eller er involveret i en sport, få tid til at udøve i 30 minutter mindst et par gange om ugen.
  • Få masser af hvile. Sørg for at få mindst 7-8 timers søvn hver nat, og at gå i seng og vågner op på samme tid hver dag. Hvis du er mere vågen i løbet af dagen, vil du føle dig mere aktiv og mere glade for at være involveret i klubber eller andre aktiviteter.

Hold dig din selvtillid

 1. 1
  Vide, hvor du skal hen. Du vil føle sig meget mere trygge i et nyt miljø, hvis du lærer din vej rundt din skole. Hvis din skole er meget stor, er der en chance for du vil fare vild nu og da, så prøv at få et kort over dit skole og fremhæve dine vigtigste klasser og de hurtigste ruter for at komme til dem. Finde ud af hvilke badeværelser, frokost borde og skriveborde er de bedste og stræber efter at komme til dem, før nogen andre.
  • Under student orientering, er du velkommen til at gå rundt i bygningen så meget som du har brug for, indtil du har en god følelse af, hvor dine klasser er.
 2. 2
  Se dine bedste. Brusebad hver dag og bære deodorant. Bær rent tøj og gøre indtryk. Find din egen, noget behageligt og effektivt. Du behøver ikke at bære, hvad alle de populære børn er iført - være original! Men ikke får vanvittigt med tøj, du er i skole for at lære, ikke til model.
  • Uanset hvad du slid, så sørg for dit tøj er rene og fri for rynker. Bare der viser, at du sætter tid i dit udseende vil gøre en stor forskel.
  • Må ikke bære afslørende eller uhensigtsmæssige tøj, der krænker din skoles dress code.
 3. 3
  Ophold. At have en god holdning, vil hjælpe dig med at holde humøret op, når tingene synes at være faldende fra hinanden omkring dig. Bo rolig og afslappet, selvom du har lyst til noget i dit liv der går godt. Du kan tabe dig og rodet op i alle craziness.
  • . Smilende vil gøre dig se mere sikker og kan bringe ændringer i andre folks holdninger til højre og venstre. Det vil også gøre dig synes at være en venlig, glad, sjov og varm person.
  • Du får nogle nye venner hurtigt nok, hvis du holder en god attitude.

Tips

 • Være rart at alle de studerende du møder, hvad enten de er ældre eller yngre end dig. På denne måde kan du langsomt vinde respekt for hele skolen.
 • Bliv ikke distraheret. Balance din skolearbejde og sociale liv for de bedste resultater. For meget skole arbejde vil gøre dig skør og for meget tid med venner vil distrahere dig.
 • Sørg for at du er i stand til at grine ad dig selv. Folk som det, når du ikke tager tingene personligt, og når du kan bare grine af, hvem du er.
 • Studentereksamen er ikke ligesom film. Alle temmelig meget taler til alle, og børnene er ikke så slemt som de synes.

Advarsler

 • Mange teenagere eksperimenterer med stoffer i high school. Bare husk, gruppepres er svært at overvinde, men i sidste ende er det din krop, at du lægger disse stoffer ind. Vær opmærksom på, at stofbrug kunne have skadelige virkninger ikke kun på din krop, men også på dine relationer med andre.
 • Hvis du bliver mobbet, få hjælp med det samme. Må ikke være bange for at bede om hjælp, fordi du er bange for du vil blive mobbet endnu mere.
 • Aldrig hærge, misbrug skolens ejendom, stjæle ting fra andre, eller chikanere folk. Ingen skole vil tolerere denne adfærd under nogen omstændigheder, og afhængig af sværhedsgraden af ​​situationen, kan skolen beslutte at tage retlige skridt.
 • Aldrig bringe over-the-counter eller kontrollerede narkotika, våben, pornografiske materialer eller andre forbudte genstande i skole. Ikke alene kan du få suspenderet eller bortvist, men du kan også blive arresteret og idømt en bøde hundredvis af dollars. Hvis du har en recept, kan du tage medicinen og et notat fra lægen til kontoret eller sygeplejersken til at forlade der for dine planlagte doser.
 • Lad ikke venner, din partner eller gruppepres tvinge dig til at have et seksuelt forhold, før du er klar.
 • Aldrig drikke og køre. Endnu bedre - ikke drikker overhovedet.
 • Hvis du begynder at forsøge at drikke, sørg for at gøre det omkring personer, du stoler på.