Wkadk

Hvordan man kaster en fest og skjule det fra dine forældre

Hvis dine forældre går væk, og du ønsker at smide en fest, er du nødt til at være smart ikke at blive fanget. Her er nogle ting at huske på.

Steps

Hvordan man kaster en fest og skjule det fra dine forældre. Find ud af, når dine forældre forlader og hvor længe de vil være væk, men ikke handle mistænkelige når at finde ud af disse oplysninger, fordi forældrene kan bare vibe, stuff.
Hvordan man kaster en fest og skjule det fra dine forældre. Find ud af, når dine forældre forlader og hvor længe de vil være væk, men ikke handle mistænkelige når at finde ud af disse oplysninger, fordi forældrene kan bare vibe, stuff.
 1. 1
  Find ud af, når dine forældre forlader og hvor længe de vil være væk, men ikke handle mistænkelige når at finde ud af disse oplysninger, fordi forældrene kan bare vibe, stuff.
 2. 2
  Saml en gruppe af venner til at hjælpe dig med at fjerne værdigenstande, der kan blive brudt eller stjålet under arrangementet. Opbevar dem på et sikkert sted, og husk eller optage, hvor alle dem gå. Mange mennesker vil bemærke, hvis noget, de ser hver dag er endda lidt malplaceret. Et godt tip er at tage et billede af hvert værelse, så du har noget at se på, når du forsøger at sætte rummet sammen igen.
 3. 3
  Prøv at huske, hvor alt går så dine forældre ikke kender du havde at flytte elementer. Tage billeder med din mobiltelefon kan være nyttige i at huske, hvordan senge med dekorative puder er lavet, og hvordan huset så ud før. Bare husk at slette, når du er færdig!
 4. 4
  For at forhindre partiet i at blive busted af politiet, lad udvendige lamper slukket, drage alle blinds i huset og instruere deltagerne til parkere biler langt væk, såsom på en nærliggende parkeringsplads eller på en tilstødende street.
 5. 5
  Være forholdsvis rolige og ikke skrue op melodier så højt, at det vil vække hele nabolaget.
 6. 6
  For at minimere forekomsten af biler yderligere, samkørsel. Det sparer miljøet, også!
 7. 7
  Brug en separat papirkurv taske til alkoholrelaterede trash og smide det ud i en nærliggende virksomheds affaldscontainer.
 8. 8
  Hvis du bruger internettet til at kommunikere partiets planer, slette de relaterede logs fra din instant messaging-klient, hvis dine forældre bruge computeren.
 9. 9
  Gøre skade kontrol. Brudte punkter skal udskiftes, før dine forældre kommer hjem!
 10. 10
  Være ansvarlig. Det værste der kan ske er at have en beruset ven køre hjem. Dette vil sikre, at ikke kun får han fængsel tid, men at du vil blive fanget for partiet, og andre kan komme til skade. Dine forældre er tilbøjelige til at være ansvarlig.
 11. 11
  Låse alle døre (hvis du har nøgler) af værelser, du ikke ønsker nogen til at komme ind.
 12. 12
  Efter festen, rydde op alt og sætte tilbage alle de værdigenstande før forældrene komme hjem igen.
 13. 13
  Slap indtil forældrene kommer hjem.

Tips

 • Smid aldrig festen dagen før de kommer hjem. Hvis det ikke virker i film, er det absolut ikke vil arbejde for dig.
 • Hvis forældrene kalder at anmelde for tidlig ankomst, få alle ud af huset, og stille et par venner til at blive og hjælpe færdig rengøring.
 • Hvis du har alkohol til din fest., Tilbyde dem, der er helt klart beruset til at sove for natten, vil dette minimere spirituskørsel / gå / etc. og derfor minimere opmærksomhed fra naboer.
 • Sørg for at du har rigelig tid til oprydning. Hvis dine forældre kommer til at være hjemme på 6:00, måske er det ikke tid til at smide en fest. Du tror måske, dine venner vil være respekt for din ejendom, men når de får nogle øl i dem, kan helvede bryde løs. Sørg for at du har fået mindst tre timer at gøre huset ligne det gjorde før festen.
 • Udpeg et badeværelse til festen, så alle badeværelser i dit hus ikke bliver smidt i papirkurven.
 • Tjek loftet for mad smides opad.
 • Hvis det er muligt, så prøv at smide den part, når dine forældre vil være ude af byen for to nætter i træk, eller når de er mindst kommer hjem sent den næste dag.
 • Må ikke rydde op for meget. Brug din dømmekraft på dette, men det skal se ud som du har mindst boet der, mens de er væk, hvis du er normalt noget rodet, lave en typisk rod for dig selv.
 • Sørg forældre vil ikke komme tidligt hjem. Muligvis ringe til dem på deres mobiltelefoner for at finde ud af disse oplysninger. Gør det ud til, at du bare er interesseret, hvis de har en god tid.
 • Bede folk om at bringe deres egne alkohol, så niveauerne i dine forældre levering ikke bliver for lavt, men hvis de gør fylde dem med vand. Bede folk om at medbringe deres egen alkohol vil minimere omkostningerne.
 • Må ikke invitere ligesom 500 mennesker gennem MySpace eller Facebook. Helst ikke bruger sociale netværk på alle, det er for nemt for folk at invitere venner af venner, så folk, du ikke kender, vil vende op og de vil ikke bekymre sig om dig eller dit hus, og du vil meget hurtigt miste kontrollen situationen, og noget vil gå galt!
 • Smid partiet. Få en stor sort affaldspose og lægge alle de tomme beholdere til alkohol og andre mærkelige ting, der kan have været smidt ud i løbet af din fest. Komme i din bil og tage dette store pose skrald til en container bag en fastfood fælles eller et andet sted offentligt. På denne måde dine forældre vil ikke sige "Hvorfor er dette skraldespand fyldt?"
 • Sørg for at du har nok øl. Fortæl alle at BYOB, hvis du ikke har mindst et hundrede dollars for sprut. Alligevel købe et par tilfælde af Icehause og et par flasker vodka. Du kan ikke have for meget øl. Du vil ikke have nogen til overs, så du skal ikke bekymre dig om det.
 • Telefoner med GPS-funktionen kan ofte overvåges eksternt, enten via internettet eller en anden telefon af samme mærke. Dette kræver telefonen bliver overvåget for at have et privatliv ændrede indstilling til automatisk at acceptere dette fra en bestemt telefon (konsultere din instruktionsbog!)

Advarsler

 • Nogle forældre efterlade instruktioner med en slægtning, ven, eller endnu værre, en nabo. Vær opmærksom på, at nogen kunne komme ved huset, eller skal se huset. Det er sikrest at have part gæster ind i en side eller bagdøren.
 • Liggende vil undertiden gøre problemet værre. Hvis dine forældre spørgsmålstegn for meget, og man fornemmer at de ved, hvad der foregår, fortælle sandheden (medmindre du er en spektakulær løgner).