Wkadk

Hvordan praksis kysse

Dit første kys kan være spændende, men også skræmmende, hvis du føler uforberedt. Alle har en anden stil kysse, ligesom alle har en anden stil at tale. Nogle mennesker kysser langsomt og nyde hver sidste touch. Andre gerne gradvist kysse stærkere og mere intenst. Du vil finde ud af, hvilken vej fungerer bedst for dig, når man vænner sig til det. Moralen af historien her er, at mens du kan øve kysse på hånden eller en livløs genstand, er der noget reelt alternativ til at øve med et andet menneske. (Det er meget sjovere, det er helt sikkert!) Her er et par nemme måder at praktisere din kysse teknik.

Steps

Hvordan praksis kysse. Krølle din venstre hånd løst ligesom du gør bogstavet "o".
Hvordan praksis kysse. Krølle din venstre hånd løst ligesom du gør bogstavet "o".

Metode én: hånd teknik

 1. 1
  Krølle din venstre hånd løst ligesom du gør bogstavet "o". Tommelfingeren skal være på toppen af ​​dine negle.
 2. 2
  Tuck din højre tommelfinger ind i åbningen på din venstre hånd. Når hver tommelfinger er bøjet i den anden fælles, vil de hvile parallelt med hinanden og efterligner en par læber.
 3. 3
  Placer din mund forsigtigt på dine tommelfingre. Praksis let kysse formen på dine "tommelfinger læber."
 4. 4
  Eksperimenter med din tunge. Prøv let at køre det over dine tommelfingre og omkring de indvendige kanter. Skub den forsigtigt mellem dine tommelfingre.
 5. 5
  Øv kysse både blidt og mere kraftfuldt. Prøv at finde en god pres, der føles rigtigt.

Metode to: at øve med frugt

 1. 1
  Find en moden stykke bærfrugt, såsom en blomme, abrikos, eller mango. Disse frugter er bløde og smager godt.
 2. 2
  Bid et lille, mund-størrelse hul i frugten. Dette vil fungere som munden, at du vil øve kysse med.
 3. 3
  Bring frugt til din mund. Børst dine læber omkring kanterne af de "frugt læber."
 4. 4
  Kys frugt munden forsigtigt. Prøv at etablere en rytme. Kiss den øverste del af "mund" og derefter den nederste del af "mund". For Guds skyld, ikke spiser din kysse partner.
 5. 5
  Brug din tunge ved forsigtigt at skubbe det ind i frugtkødet. Husk at bruge tungen sparsomt. Du ønsker ikke at overdrive det med tungen.

Metode tre: at øve med en anden person

 1. 1
  Find en person, du ville ikke noget imod at kysse. Hvis du ønsker din første kys at være noget særligt, så prøv at vælge den person, du tror vil gøre det mest specielle. Hvis du er bekymret for, at din kysse teknik er ikke alt, store endnu, så måske vælge en person, du ville være mindre flov over. (Og stoppe bekymrende! Kissing er sjovt, når du får hænge af det.)
  • Der er intet som at kysse en reel, vejrtrækning menneske. En person vil reagere på dine læber som en hånd eller en frugt ikke kan.
  • Kissing kommer naturligt til mennesker. Det er derfor, vi gør det! Øve kysse før du rent faktisk kysse er som at øve ridning en cykel på en vippe. Det betyder ikke rigtig forberede dig til den ægte vare. Du får god til at cykle ved at ride en cykel, ligesom du får god til at kysse ved at kysse en anden person.
 2. 2
  Spørg nogen henkastet eller bare gå efter det. Hvis du er en pige, kan du bare være i stand til at gå op til en fyr og spørge ham, om han ønsker at kysse. (Eller du kan udvikle et venskab med ham, og hvis den blomstrer til noget stærkere, kysse ham, når du er tæt på.) Hvis du er en fyr, er dit job kommer til at være en smule hårdere. Kig efter en god mulighed for at kysse en person:
  • Kiss nogen du synes er tiltrukket af dig. Det er svært at vide nogle gange, men hvis du ved, at nogen gør eller ikke gør> som dig, bruge disse oplysninger i overensstemmelse hermed.
  • Arbejde op til et kys. Arbejde op til et kys først af. Tryk på personens skulder blidt når du taler til dem, komplimentere et aspekt af deres øjne, eller stirrer længselsfuldt ind i deres øjne.
  • Være fysisk tæt på personen. Det vil være akavet, hvis du er fem meter væk, når du bevæger dig i for et kys. Kom tæt på den person. Måske endda sætte din arm omkring deres taljen, hvis alle de signaler, du får sige "Ja!"
 3. 3
  Sørg for at dine læber er låst og indlæst. Du vil dine læber til at være smidig, blød og glat, før du kysser. Balm dine læber regelmæssigt før du kysser, så de er fri for tør, skællet hud, der kan distrahere fra det øjeblik. Husk ikke at:
  • Påfør lip-gloss, før du kysser. Lip-gloss kan være klæbrig, glitrende, og sød. Du ønsker ikke den klistrede, din partner ikke har brug for glitrende, og du behøver ikke søde. Dine læber er søde nok!
  • Påfør læbestift, før du kysser. Læbestift kan se smadre, men det er normalt for ældre kvinder. Det kan tvære når du kysser, efterlader din kysse partner markeret.
 4. 4
  Sørg for at din ånde lugter godt. Hvis du har den luksus at børste tænder lige før kys, drage fordel af det. Hvis ikke, tage et åndedrag mynte. Undgå løg, hvidløg og andre stærkt smagende fødevarer lige før du kysser.
 5. 5
  Flyt tættere på din partner. Send signal til din partner til at blive klar til kiss ved at få virkelig tæt. Næsten ubehageligt tæt. Hvis din partner bevæger sig tilbage, han / hun er ikke klar til et kys. Hvis din partner bliver, hvor han / hun er, eller flytter endnu tættere på, du ved, du gør noget rigtigt.
 6. 6
  Lav og holde øjenkontakt, indtil du kysser. Denne ene er vigtig. Fastgør den anden persons blik med dine øjne. Øjnene er meget stærke, og de kan kommunikere en masse ting, som vi ikke kan med vores stemme.
  • Når du flytter ind for et kys, drej dine øjne til personens mund. Du vil have din mund til at lande på den anden persons mund, så du har brug for dine øjne, hvis du ikke ønsker at forkludre landing.
  • Når dine læber er aflåst, luk øjnene. Vi ved ikke hvorfor, men det er kinda uhyggelig at have nogen stirrer på dig, mens du kysser dem. Det er bedre bare at lukke øjnene helt.
 7. 7
  Kiss i en lille vinkel. Hvis du forsøger at kysse din partner lige på, er dine næser vil komme i vejen, og holde dig fra faktisk møde læber. I stedet vippe hovedet til enten venstre eller højre lidt, så dine næser ikke forstyrrer handlingen dine læber vil!
  • Hvis du sidder ved siden af ​​en person, den side dine sidder på skal diktere, hvilken vej du vippe dit hoved:
   • Hvis du sidder til venstre for en person, er det bedst at vippe hovedet til venstre.
   • Hvis du sidder til højre for nogen, er det bedst at vippe hovedet til højre.
 8. 8
  Foretag det første kys sidst. Den første gang du kysser, holde dine læber låst i et par sekunder, medmindre den anden person åbner deres læber og begynder at kysse hurtigere. Hvis du lader det første kys sidst, vil du slippe af med nogle sommerfugle og sætte scenen for de næste par kys.
 9. 9
  Begynde at kysse din partners over-og underlæbe. Ikke på samme tid, selvfølgelig. Start med at tage dine læber og blødt kysse din partners underlæbe et par gange. Derefter flytter til deres overlæbe.
  • Være blid. Din partner vil værdsætte det, selvom dit hjerte slår igennem brystet. Plus, vil det gøre det kys mere sensuel.
  • Vær lydhør. Responsive betyder bare reagere på, hvad den anden person gør. Et kys er som en dans: du nødt til at flytte ud af, hvordan din partner bevæger sig.
  • Gå til langsom i stedet for hurtigt. En dårlig kysser vil forsøge at haste kys, kysse på omkring tusind læber per sekund. Langsom den ned, nyde hvert sidste berøring af læberne, og husk at holde dine øjne lukket!
 10. 10
  Gem franske kys til senere. Medmindre du er en pige, og du ønsker at fransk kys, gemme det til senere, pigen får valget, desværre. Hvis du er en fyr, og du forsøger at fransk kys på din første kys, risikerer du at ødelægge stemningen og kys.

Tips

 • Hvis øve på din hånd, lugte det, når du er færdig. Hvis det lugter ubehageligt, vil du ønsker at være bevidst om dit åndedræt. Prøv at børste oftere, ved hjælp af ånde møntanstalter, tandtråd, og drikke mere vand.
 • Du må ikke klar over det, fordi frugten ikke kan klage, men undgå banging tænder!
 • Det centrale er at begynde langsomt og blidt, mens gradvist at tilføje flere kræfter.
 • En faktisk vil føle sig meget anderledes, men de grundlæggende bevægelser vil være den samme.
 • Sørg for at have et privat sted at øve.