Wkadk

Hvordan man kan sætte op en Mohawk eller frihed spikes

Er du klar til at vende dit eget hår i en skarp, spids kunstværk? Denne artikel vil fokusere på at skabe den klassiske Mohawk, en ventilator eller en serie af pigge kører ned i midten af ​​din hovedbund, men variationer kan gøres efter de samme principper. Her er hvordan du sætte din egen Mohawk dag. Forkæl venner og familie til en hårrejsende oplevelse!

Steps

Hvordan man kan sætte op en Mohawk eller frihed spikes. Tjek dine muligheder.
Hvordan man kan sætte op en Mohawk eller frihed spikes. Tjek dine muligheder.
 1. 1
  Tjek dine muligheder. Mohawk og mohawk-relaterede stilarter kommer i mange forskellige former og størrelser, så før du gør noget skæring (og måske indsætte), bør du få en idé om, hvad du ønsker din at se ud. Du kan vippe Mohawk eller placere den på siden af ​​hovedet, eller du kan dække hele eller dele af dit hoved i Liberty spikes (såkaldte fordi de ligner pigge på Frihedsgudinden hoved). Når det kommer til Mohawk, himlen er grænsen.
  • Pustet Mohawk: mest almindeligt anvendte, barbere alt undtagen for mellemrummet mellem dine øjenbryn i et stribe.
  • Liberty spikes: skære dem på samme måde som Fan, ikke så almindeligt, men stadig bredt set.
  • Deathhawk: Skabt af keyboardspiller for bandet Specimen. Skær som en fan.
  • Dreadhawk: Dit hår skal være temmelig lang tid at gøre dette. Shave ligesom Fan, men du nødt til enten tidligere have dreads, eller frygter, hvad der er tilbage af dit hår. Mens du kan gøre dette på en salon, ville det være meget dyrt og ikke meget punk. Overvej i stedet vokser dreadlocks naturligt (selv om det ville være høj vedligeholdelse).
  • CrossHawk: Ikke set meget bredt, undtagen i England. Barbere alt undtagen et rum går fra øre til øre. Primært for piger.
 2. 2
  Visualiser din mohawk. Når du regne ud, hvor du vil sætte din Mohawk og hvor høj og tyk du ønsker det, eksperimentere lidt for at se, hvor meget hår du har brug for det. Bare få fat i en håndfuld af hår og strække det ud for at se, hvad det vil se ud, eller du kan gøre en praksis faux-høg, en Mohawk foretages uden barbering nogen af ​​hår omkring det. Du vil bare beslutte, hvad hår at barbere og hvad hår til at forlade på plads. En tommelfingerregel for en Mohawk er simpelthen efterlade en linje af hår omtrent lige så bred som afstanden mellem dine øjne og øjenbryn. Du kan gøre din så tyk som du vil, men vær forsigtig: for tyndt eller for tykt, og det vil være svært at holde din Mohawk stående.
 3. 3
  Kort den "høg. Wet dit hår - bad og derefter let håndklæde tør - for at gøre det mere overskueligt. Del dit hår på begge sider af, hvor det vil være. Dette vil markere den linje op til, hvor du bliver nødt til at barbere. Hvis du vil have spikes, der ikke er anbragt i en række, og du ønsker at barbere resten af ​​dit hår, klip op eller binde op hår, der vil være i piggene, så du kan barbere omkring dem.
 4. 4
  Shave væk alt det unødvendige hår. Brug hårklippemaskiner at barbere ikke-Mohawk hår til den ønskede længde. Du kan barbere den ren for en hardcore look, eller du kan holde det lidt længere. Hvis du laver indviklede pigge, kan du bruge en skæg trimmer og barberkniv at finjustere din barbering. Brug to spejle til at se bagsiden af ​​dit hoved. Det er tricky, så være meget tålmodig og meget omhyggelig.
 5. 5
  Bruser. Vask alle disse hår udklip off selv.
 6. 6
  Føntørre. Du ønsker ikke fugt, fordi det vil veje dit hår ned og klumpe det sammen.
 7. 7
  Snup en bid af hår, du vil bruge til at danne et spyd, hvis du lufte en Mohawk, tag fat i første afsnit af din mohawk (det vil typisk ikke være nogen bredere end du kan holde med den ene hånd) eller, endnu bedre, træk den op med en kam eller børste. En børste er mere tilbøjelige til at holde omstrejfende hår krydser vandret, hvilket vil give den spike eller ventilator med mere støtte.
 8. 8
  Hold den lige op, men ikke trække det for hårdt.
 9. 9
  Drille! Ved hjælp af en fintandet kam, bagud kam dit hår starter ved basen og arbejder langsomt til spidsen. Dit hår skal begynde at stå op på sin egen uden hårspray. Husk, indsæt kam, trække det i retning af hovedbunden, og fjern derefter kammen helt før gentagelse.
 10. 10
  Spray den del af håret med hårspray for hele længden af hår, begyndende på basen. Alternativt gælder hår lim. Påfør spray eller lim rundhåndet og anvende det som en sindssyg omkring basen for at holde det robust. Du vil måske ønsker at bruge din frie hånd, efter at du sprøjte det på at gnide den op og ned den del af håret for at få det jævnt fordelt, især hvis du bruger en tåge hårspray i stedet for en spraydåse.
 11. 11
  Blæs tørre sektion (mens du stadig holder den på plads) i mindst 20 til 30 sekunder, eller indtil det er tørt at røre ved. Jo længere du blæse tør det, jo bedre chance har du for at holde det oprejst. Det kan stadig være noget klistret, men det vil forblive på plads på sin egen, hvis du har tørret det nok.
 12. 12
  Gentag dette for hver spike eller hver sektion af ventilatoren. Hvis du lufte en Mohawk, forsøge at sikre du lufte det jævnt. Efter ventilatoren tørrer, kan du ønsker at køre en kam op gennem hver sektion af ventilator til at gøre det ser mere ryddeligt og mere sammenhængende. Påfør et andet lag hårspray efter kæmning.
 13. 13
  Farve dit hår, hvis det ønskes. Du kan gøre din Mohawk eller frihed spikes unikke ved at farve dem. Mulighederne er uendelige.

Tips

 • Når du laver pigge på ryggen og siderne, eller lufte en Mohawk i ryggen, kan det hjælpe til at holde håret op en lille smule højere i første omgang, end du ønsker det, da det vil hænge en lille smule, når du giver slip, især hvis du har ikke fået nok hårspray på basen.
 • Eksperiment! Du behøver ikke at gøre den klassiske fan eller pigge, prøv spiking kun forsiden eller bagsiden. Du kunne starte en ny dille, som er mere "original" og "punk" end at gøre dit hår som alle andre i pit.
 • Få nogen til at hjælpe dig, især med barbering. Det er latterligt svært at barbere præcist, når du bruger spejle til at se bagsiden af ​​dit hoved.
 • Mohawk kan foretages fra næsten enhver længde af hår, men hvis du går til en virkelig høj én, er det bedst at dyrke dit hår ud først og derefter sætte op Mohawk. Den intense styling kræves for en Mohawk kan skade håret og midlertidigt stunt dens vækst, så har du sandsynligvis ikke ønsker at sætte op en kort Mohawk og derefter forsøge at dyrke det.
 • Shave mod kornet. Det vil være meget lettere at klippe dit hår.
 • Mange mennesker finder det lettest at style en fan Mohawk ved at lægge deres hoveder sidelæns på en flad overflade og føntørring og hår sprøjtning deres hår, mens det er vandret.
 • Hvis du ikke er helt klar til en Mohawk, prøv en faux-høg.
 • Så hårdt som det kan være, når det er gjort ikke overdrive det! Der er en grænse for, hvor meget gel man kan sætte på, før det kollapser og flops på grund af sin egen vægt.
 • Prøv at bruge en flad jern før og efter du anvender produkterne. Dette vil udjævne alle hårene sammen og forsegle i den stil.
 • Vær ekstra pleje af dit hår. Mohawk og spikes er ru på hår, så sørg for at bruge balsam og en mild shampoo til fint eller farvet hår. Trim spaltede spidser efter behov, og ikke sætte din Mohawk hverdagen.

Advarsler

 • Som Mohawk bliver længere, det tager mere arbejde at holde dem op, og de er mindre tilgivende af skødesløshed.
 • Hvis du lader din høg op i lang tid, og derefter vaske det ud, være forberedt på en masse hår falde ned dit hoved. Dette er ikke noget mærkeligt, det er bare at håret som normalt ville have faldet hovedet på sin egen vilje ikke er limet sammen med alle dine andre hår og dermed blive på dit hoved, indtil du vasker det.

Ting du behøver

 • Hårklippere
 • En føntørrer
 • God hårspray
 • Hår lim (valgfri)
 • Color