Wkadk

Hvordan til at vokse sundt langt hår så hurtigt som muligt

Voksende hår sundt og hurtigt er en meget vanskelig proces, men hvis du følger disse trin om, hvordan man fremskynde processen, kan du få gode resultater.

Steps

Hvordan til at vokse sundt langt hår så hurtigt som muligt. Vær opmærksom på dit helbred.
Hvordan til at vokse sundt langt hår så hurtigt som muligt. Vær opmærksom på dit helbred.
 1. 1
  Slippe af med. Du kan besøge din lokale salon, hvis du har spaltede spidser. Gør dette om hver seks til otte uger. Hvis du gør det vil gøre dit hår ser meget sundere.
 2. 2
  Skift din farve vaner. Hvis du har skader fra hår farve, er det en god ide at skære ned på din farve vaner. Dying hår får den til at blive tør og bryde nemt. Vent dit hår vokser ud til den længde du ønsker, og derefter farve det til den farve du ønsker. (Hvis du har brug for at gøre en rod touch op, forsøge at få en hårfarve uden ammoniak eller spørg din lokale skønhed levering butik hvad de anbefaler.)
 3. 3
  Vær opmærksom på dit helbred. Sundhed er en anden vigtig faktor i hårvækst. Hvis du ikke spiser sundt, vil dit hår ikke være sundt, enten. Prøv en, der består af frugt og grøntsager, fordi de er fyldt med vitaminer og protein.
 4. 4
  Børst dit hår og / eller stimulere din hovedbund. Stimulering blodtilførslen til din hovedbund er en anden bevist måde at fremskynde væksten processen så godt. Massere din hovedbund, mens condition for 2-5 minutter. Men sørge for at børste dit hår med bløde børster og ikke at børste alt for ofte. Børste dit hår stimulerer hovedbunden, men det kan også forårsage brud og vil trække sundt hår fra dit hoved, hvilket gør dit hår ser tyndere.
 5. 5
  Lægge væk slag tørretumblere og strygejern. Varmen kan være meget skadeligt for dit hår. Lad det lufttørre i stedet. Hvis du har brug for at blæse tørt hår, brug en diffuser. Hvis du fladjern dit hår, købe en flad jern med keramiske plader (keramiske plader er mindre skadelige for håret). Også hvis du er en flad jern bruger, så prøv og skære ned på at bruge det hver dag. Prøv at bruge det en gang om ugen i stedet.
 6. 6
  Ikke børste dit hår, når våd. Børste dit hår med fingrene eller en bred-tandede kam. Når håret er vådt, er det meget elastisk og let forårsager brud.
 7. 7
  Udskift børste med en bred-tandede kam. Dette kan forhindre brud.
 8. 8
  Må ikke vaske dit hår hver dag. Når du vasker dit hår hver dag, du får slippe af med alle de olier dit hår producerer, hvilket er et stort plus til dit hår sundhed. At komme af med disse olier kan forårsage dit hår til at blive tørt og kruset. Overveje at vaske dit hår hver anden dag i stedet. Eller hvis du lider af fedtet hår, kan du overveje at vælge en dag til at erstatte din shampoo og kun bruge din balsam. Hvis du har krøllet hår, skåret ned til kun at bruge shampoo en gang om ugen. Vask hver anden dag, hvis dit hår er kort (kort hår ser oilier hurtigere, når vaskes ikke), og vask hver to eller tre dage, hvis dit hår er længere.
 9. 9
  Må ikke binde dit hår, når våd. Når du gør det, det øger brud. Hvis du kommer til at binde dit hår, overveje at bruge hårelastikker uden metal ender.
 10. 10
  Når at komme ud af bruseren, ikke tørt hår med et håndklæde! Tør dit hår med en papirserviet, (dette kan reducere brud og krus).
 11. 11
  Sidst men ikke mindst, har tålmodighed. Vokser ud hår er en lang proces, men ved at følge disse trin, kan du få den længde du ønsker på ingen tid!

Tips

 • Massere din hovedbund til at hjælpe blodgennemstrømningen og hurtigere hårvækst.
 • Spis masser af proteiner, herunder kød som bøf og kylling. Eller, hvis du er vegetar, så prøv tofu, bønner, nødder og bælgfrugter.
 • Hvis du er utålmodig om processen, få hair extensions. Hvis du gør det, få dem sat i af en professionel.
 • Prøv at bruge shampoo og balsam, der heles hår. Såsom Mane 'n Tail. Dette produkt stimulerer hårvækst
 • Spis fødevarer, der har gelatine i dem. Gelatine er lavet af den samme ting hår er lavet af.
 • Tag en god daglig multivitamin. Må ikke falde for hårvækst kosttilskud eller andre typer af "vokse dit hår hurtige" gimmicks. De fleste ikke virker, og du spilder penge!
 • Brug en orne børste, fordi det fordeler dit hår naturlige olier langs hår skakter.
 • Gå til en professionel frisør, når at få en trim, eller endda til råds.
 • Fibrene i traditionelle håndklæder kan udtørre håret for meget. Prøv i stedet en gammel bomulds skjorte - det er slighty mindre absorberende, men også blød.

Advarsler

 • Kontakt din læge, før du foretager ændringer i din kost, og spørge dem, hvad de vil foreslå dig at spise.