Wkadk

Hvordan du ændrer din stil

Føler du dig lidt kede med din garderobe? Er din nuværende virke lidt kedelig? Selvom det er umuligt at gøre nogen forandring natten, kan du følge disse tips til at styre dig i den rigtige retning.

Steps

Hvordan du ændrer din stil. Eksperimenter med dine øjne.
Hvordan du ændrer din stil. Eksperimenter med dine øjne.
 1. 1
  Eksperimenter med dine øjne. Hvis du bruger briller, og hader dem, overveje kontaktlinser. Hvis du kan lide iført briller, men hader hvordan de ser, så prøv på hver sæt rammer i butikken. Du vil blive overrasket over, hvor par ser cool, når du lægger dem på. Hvis du kan lide Ray Bans, kan du få frames og derefter erstatte linsen.
 2. 2
  Være mere opmærksom på dit hår. Få en klipning, hvis du er syg med dit hår. Sørg for at du får en stil, der passer til din ansigtsform og hårtype. Tal med din frisør forhånd. Invester i et fladjern, hvis du vil slanke glat hår. Invester i en curler, hvis du vil løse krøller. GHD anbefales.
 3. 3
  Få det grundlæggende. Basics er nødvendige for at begynde din ny garderobe. De er mere alsidig og kan bæres med næsten alt farve og stil klogt. Køb basistoppe som tanke, piskeris, Lingeri, besætning hals, v hals, og scoop neck tee / tanke. Bare bruge disse toppe kan du lag dem til noget helt dig. Køb neutrale farver som brun, sort, grå og / eller hvid. Når du har udviklet dine neutrale bevæge sig fremad til farve, der appellerer til dig. Du kan skabe meget sød farvekombinationer med de muligheder. Du behøver ikke at bruge en masse til at købe basics, shop i butikker, som er temmelig meget kendt for at sælge basisprodukter.
 4. 4
  Flyt din vej op til at købe mere funky toppe du kan lide og ville passe godt i din nye stil. De har mange stilarter, pasformer og funky prints, som kan hjælpe med at opbygge en succesfuld stilfuld garderobe.
 5. 5
  Få din perfekte par jeans. De er virkelig alsidig og enkel og perfekt til enhver sæson. Prøv mørk vask eller rå jeans, der ser mere elegant og professionelt, og er lettere at pynte. Du ønsker et bredt udvalg i jeans, så tilføje boot nedskæringer, Skinnys, fakler, afslappet og lav stigning. Skinny jeans er meget i lige nu, men ikke altid arbejde på alle så får par jeans, der bedst virker på din krop type. Overvej at få et par i mørk vask, eller bare normal vask. Ligesom de altid sige, at der er ikke sådan noget som at have for mange jeans.
 6. 6
  Vælg en nederdel, som du vil. Noget, der appellerer til dig på langs og stil-wise. Knælange nederdele er meget feminin og sød afhængigt af den stil. De har masser af stilarter nederdele. De kunne være smuk og feminin, eller elegant og sofistikeret. Minis er også godt, hvis du er tilpas i dem. Hvis du ikke ser rigtige i en nederdel, ikke købe et. Sørg for at du er nederdel er ikke for kort for dig at føle sig akavet.
 7. 7
  Køb oxfords. De er meget professionelle og ren. De er blevet meget populære, men de er temmelig meget en mode korte. Selv om Oxfords ikke passer ind i din stil, de er et must. Et skab afgørende. Få dem i solide farver som hvid eller blå. De kommer også i mønstre som lodret, eller vandrette striber, slik striber, forskellige farver, og passer. De kan komme i handy for flere dressier lejligheder. Shop for disse næsten overalt herunder butikker Ralph Lauren, Gap, europæisk Eagle, og H & M.
 8. 8
  Få en cardigan. De er meget tiltrængt for fald for at holde varmen på de kølige skarpe dage og nætter. Få neutrale farver som brune og cremer. Cardigans kommer i et godt udvalg af længder og stilarter. Trøjer er også gode. De har dem i korte ærmer, lange ærmer, og masser af forskellige hals linjer, der er perfekt til enhver stil, om du er punk eller prep. Vær sikker på at kontrollere at the Gap, Old Navy og Urban Outfitters, J. Crew, europæisk Apparel, Ralph Lauren.
 9. 9
  Prøv en jakke eller blazer. Disse kunne bæres over næsten alt betragtes som en top.
 10. 10
  Shop for sko, en piger favorit tilbehør! Flats er perfekte til hver dag. De er meget enkel og alsidig, og kommer i masser af stilarter og farver. De ser bedst med bare fødder, men hvis du kunne trække dem ud med funky strømper, gå til det! Starter med solide farver derefter arbejde på op til prints. Også købe funky tennissko for gym. De er et must i skabene også.
 11. 11
  Accessorize. Prøv ting såsom øreringe, bælter, makeup, tasker og lignende. De kunne gøre en almindelig outfit, mere funky og mere stilfuld. Det er rart at have grundlæggende smykker som diamant stud øreringe eller perler (øreringe og halskæder). Armringe er behov også. Solbriller (som skal bæres hver sæson), bælter, hoved bands, ringe, tørklæder (som også kan bruges som bælter). Du kan købe alt dette på Claires, Icing, og Hot Topic.

Tips

 • Nem ind i din stil eller andet, du kan synes som en poser. Må ikke bare gøre det, fordi en anden gør det. Gør det, fordi du ønsker at gavne din stil for dig selv.
 • Hvis du har alt for mange af noget som punge, tanktoppe osv, er der ingen grund til at købe noget mere. Lær ikke at købe un tiltrængte ting. Du vil virkelig spare penge på de ting, du har brug for. Også lære at pynte de ting, du har i din nye stil. Ændre dem, hvis nødvendigt.
 • Være sikker på din nye stil. Det er din stil, så du kan bære, hvad du har lyst til. De nøglen til at se godt ud er selvtillid, og nogle lip gloss.
 • Hvis du er kendt for at være en mode-forward person stick med din stil! Du er den type alle stil beundrer. De elsker, hvordan du kan gøre almindelig hvide sokker i en funky, lyse outfit. Piger, der ikke er mode frem tage noter (ikke bogstaveligt talt) fra mode frem person. Måske er der nogle af deres ideer passer til at oprette / bygge din individualitet
 • Køb hvad du kan lide, ikke hvad du tror, ​​du vil. Hvis du ikke kan lide et køb meget du vil ikke være tilfredse med, hvad du har fået.
 • Shop på vintage butikker. De har virkelig fantastisk ting! Thrifting er også fantastisk til både din tegnebog og din stil. Holde et åbent sind, når de handler i en genbrugsforretning. Det svært at finde et stykke, du faktisk gerne så svøbe for de perler.
 • Prøve tøj før du køber dem. Du vil ikke være tilfreds med dine indkøb, hvis du ikke kan passe ind i dem, eller du ikke kan lide farven på dem på din teint. Det sparer tid og penge.