Wkadk

Sådan køber og anvende parfume

Parfumere kroppen er en gammel skønhed ritual. Forkæl dig selv med duftstoffer, der kan forbedre din livsstil, din personlighed, og altid huske den lejlighed.

Steps

Sådan køber og anvende parfume. Saml et par prøver, før du køber.
Sådan køber og anvende parfume. Saml et par prøver, før du køber.
 1. 1
  Vælg din duft. At finde de rigtige dufte til dig selv kan være en udfordrende opgave. Før du vove sig ud og investere en formue i parfumer, kender din egen livsstil, den slags aktiviteter, du gør, og den slags person du er.
 2. 2
  Saml et par prøver, før du køber. Besøg duften tælleren i en større stormagasin. Tal med repræsentanten (r) af flere parfume mærker. Fortæl dem, at du er på udkig efter duftstoffer er egnet til dig. Lad ham / hende vide, hvilke typer af duftstoffer, du er mest interesseret i at prøve. Krydderier - til fritidstøj. Floral - for mere elegant lejligheder. Naturlige dufte - for arbejde og hverdag.
 3. 3
  Shoppe rundt og prøve forskellige dufte. Før du går på indkøb, guffe et par vatkugler, en håndfuld plastik sandwich poser og en lille notesblok ind i din pung eller lomme. De fleste duft repræsentanter vil give dig enten en prøve hætteglas med duften eller anvende en prøve til en lille, visitkort størrelse stykke papir. På papiret, nedskrive navnet på duft og hvor du købte den. Sæt den duftende papir i en sandwich taske, fold det op og tage det med hjem. Hvis dette høflighed ikke er tilgængelig, sprøjte en prøve fra "tester" flaske på et stykke vat. Gør dig selv en note minde dig selv navnet på den duft, og hvor du fik det. Sæt papiret eller vat (eller begge) i en sandwich taske. Det er åh-så-fristende at hente en "tester" flaske af den nyeste produkt på markedet, mætte dit håndled med det, og straks sætte næsen på prøve. Modstå denne fristelse! Du vil ikke få en ægte følelse af duften. Der vil være for mange andre dufte i butikken miljø til at isolere den, du forsøger, og duften vil ikke have tid til at "blande sig" med din egen krop kemi.
 4. 4
  Sæt det på prøve i dit eget miljø, i hjemmet, på arbejdet og i fritiden. Tag en af ​​de "tester" vatkugler eller papir glider fra sandwich taske. (Hvis du indsamlede duft hætteglas, fugte et stykke vat med lidt af prøven.) Gnid dine håndled med vat og derefter putte vat i din bh. Gå om din virksomhed. Det tager mindst 5 minutter for olier fra duften at blande med dine naturlige olier - give det tid til at trække vejret. Duften, efter at 5 minutter er base noter, vil det ikke adskiller sig meget fra det. Enten du eller nogen, der kommer i kontakt med, vil du identificere, hvis denne duft er det rigtige for dig.
 5. 5
  Påfør duften korrekt. Mindre er mere, du ønsker at bringe folk til din opmærksomhed, ikke rydde værelset. Rigtige parfumer normalt har en stærkere magt end cologne. Brug en af ​​dem med diskretion og i god smag. Anvender din duft til indersiden eller dine håndled og en smule bag ørerne er normalt den bedste vej at gå. Vær forsigtig, dog. Nogle mennesker har følsom hud omkring deres hals og parfume kan muligvis irritere det, efterlader store røde plamager.
 6. 6
  Lige fra flasken: Skru låget fra hætteglasset / flasken. Holde flasken i den ene hånd med din finger over flaskens åbning, tippe flasken, indtil væsken fugter din fingerspids. Påfør duften ved at duppe parfume til pulsen punkter i din krop, dvs på halsen lige under dine øreflipper, bag knæene, på dine ankler, mellem dine bryster, og dine håndled.
 7. 7
  Ved hjælp af en forstøver: Brug af en forstøver til at anvende din duft kan være en vanskelig opgave. Mange forstøvere distribuere alt for meget duft til et bestemt punkt. For at undgå "overdosis" sprøjte duften i luften over eller direkte foran dig, og "walk" i faldende tåge. Hvis du vælger at sprøjte din krop direkte fra en forstøver, anvende det til din krop kuffert og gnid din hud til at distribuere duft.

Tips

 • Her er en enkel, stimulerende brusebad eller bad tip: Før du tørre efter et brusebad eller badekar, gnide din krop med en kvist frisk rosmarin. Denne naturlige duft er forfriskende, stimulerende og behagelig.
 • Kreative steder for parfume: mist dine undertøj, børste gennem håret, spray på et stykke vat og sætte det i din bh.
 • Når du er færdig med dit bad, stå og sprøjte parfume foran dig og bare gå igennem.
 • Må ikke sprøjtes duft direkte på dit tøj, fordi parfume kan plette stof og klamrer sig til dem. Hvis du ønsker at duften dit tøj, mist undertøj eller din natkjole, og sætte pudder i dine sko.
 • Altid anvende din duft, før du kjole. Det er meget vanskeligt at fjerne duften af ​​parfume fra tøj.
 • Er flydende parfumer for stærk for dig? Kig efter duftende creme eller lotion duftstoffer. Prøv at duft-forstærket badesæber, perler eller salte. (Aroma terapi saloner vil bære mange sorter af duft badeprodukter.)

Advarsler

 • Overvej komfort andre, når du bære parfume. Du må ikke være i stand til at lugte det, men andre kan.
 • Hold parfumeflasker tæt lukket. Parfumebestanddele kan omfatte alkohol, som fordamper hurtigt.
 • Hold parfume utilgængeligt for små børn. Indtagelse parfume kan gøre dit barn meget syg.
 • Vær opmærksom på at de fleste parfumer indeholder tørring alkohol agenter, så hvis du vil have nice ildelugtende hår, er der nogle parfumer lavet specielt til hår for at forhindre det i at udtørre. (Jeg tror Juicy Couture har en nice ildelugtende parfume, men masser af andre mærker tilbyde dette.)
 • Undgå at sprøjte eller anvende parfume til dit ansigt, især i nærheden af ​​dine øjne.
 • Nogle arbejdspladser tillader ikke parfume til at blive båret. Check med din arbejdsgiver for regler og bestemmelser vedrørende parfume.
 • IKKE NOGENSINDE sprøjte parfume på en person uden deres tilladelse, mange mennesker er allergiske over for parfume.