Wkadk

Hvordan at vinde en pige over

Er du dø for at gøre, at særlige pige din? Eller er du bare på udkig efter nogen til at elske? Hvis dette beskriver din situation, så disse strategier er for dig.

Steps

Hvordan at vinde en pige over. Gå til en social plads.
Hvordan at vinde en pige over. Gå til en social plads.
 1. 1
  Gå til en social plads. En bar, klub eller cafe er alle gode ideer.
 2. 2
  Kig efter en pige, du kunne være interesseret i. Hvis du ikke kan se nogen du kan lide, skal du ikke bekymre dig. Før eller senere nogen vil komme i.
 3. 3
  Kig efter spor. Når du ser en pige, kigge nærmere at samle op på fingerpeg om hendes forhold status. Er hun sidder med en anden person? Holder hun nogens hånd eller arm? Har hun en ring på hendes venstre ringfinger? Hvis ja, kan hun blive taget. Du bør ikke ramt på hende, hvis hun er taget.
 4. 4
  Approach pigen. Hvis du ønsker at tage chancen, nærme sig hende. Men du behøver ikke gøre det klart, at du forsøger at ramme på hende.
 5. 5
  Tvinge hende til at tage notits af dig ved direkte at interagere med hende. Først Grib en drink og derefter gå forbi hende foregiver at rejse og "uheld" spilde drink på hende. Men hvis du gør dette chancerne er hun vil være vred, piger hader det, når drikkevarer er spildt på deres tøj. Især i et offentligt sted og ruineret, når de ikke kan gå og ændre. Så aldrig gøre det for at imponere en pige, virker det ikke. Please, please, skal du bruge din dømmekraft. Don 't spilde det på hende, hvis hun har et par hvide bukser eller en hvid skjorte på. Jeg håber du får det, det er slags selvforklarende.
 6. 6
  drik + hvidt tøj = meget, meget dårlig slutning
 7. 7
  Undskylde og bede om at gøre det op til hende. Hvis hun accepterer, bede om at købe hende en drink.
 8. 8
  Køb drikken. Mens du venter på at drikke, finde en samtale. "Det er en cool skjorte, ønsker jeg ikke havde spildt (navn på drikke) på den." eller "Så hvor vil du gå i skole?" eller "Din [stedfortræder smykker i] er virkelig rart." er store emnestarter.
 9. 9
  Find ud af, om hun er til rådighed. Før hun forlader spørge hende subtilt om hun er single. I stedet for blurting "Er du single," skjule det i et andet spørgsmål, såsom: "Så, jeg vil vædde en smuk dame som du skal have en kæreste." Hvis hun siger nej forsøge at få hendes nummer.

Tips

 • Glem ikke den to-dages kald reglen, er det vigtigt.
 • Hvis du har ramt på hende, og hun siger, at hun har taget, undskylder med det samme. Sige, at du ikke kender, og lade hende alene.
 • Må ikke kalde hende hele tiden, hver anden dag er god. Gem kræver hvis (og når) du begynder at få alvorlige.
 • Alle piger er forskellige. Disse strategier kan ikke arbejde hele tiden.

Advarsler

 • Hvis hun siger nej to gange ikke varer ved. Hvis du irritere hende, kan hun få et tilhold. Der er en fin linje mellem at være interesseret i en person og forfølgelse dem. Må ikke krydse den!
 • Hun kan give dig en falsk nummer i stedet for et reelt, ikke sved det. Bare gentage trinnene med en ny pige.