Wkadk

Hvordan at være pigen alle fyrene ønsker

Der er nogle piger, der alle fyrene ønsker. Ønsker du at være ligesom dem? Så læs videre...

Steps

Hvordan at være pigen alle fyrene ønsker. Har god hygiejne.
Hvordan at være pigen alle fyrene ønsker. Har god hygiejne.
 1. 1
  Har god hygiejne. Have et brusebad hver 1-2 dage, vaske dit hår 2-4 gange om ugen, måske lidt mere i løbet af sommeren (ikke gør det alt for ofte, vil det få for tørt), børste dine tænder mindst to gange om dagen, holde dine negle rene, så sørg for du lugter rart, men ikke over gøre det, og glem ikke at barbere ben!
 2. 2
  Ser godt ud. Første indtryk starter som regel ved udseende. Og tiltrækning er faktisk meget vigtigt. Ingen er perfekt, men du skal gøre dit bedste for at se det bedste du kan. Dette omfatter:
 3. 3
  Dit hår: Igen, Vask dit hår 3-4 gange om ugen. Brug en shampoo, der er godt for dit hår. Brug hårbalsam, og en gang eller to gange om ugen, forkæle dit hår med en hår maske. Børst dit hår 2-3 gange om dagen, men ikke alt for ofte, og det vil få fedtet, eller gøre enderne split. Få en klipning hver 4-6 uge, selvom det er bare en trim. En anden vigtig ting er at ændre sin stil. Curly, bølget, lige, hestehale, selv fletninger. Du kan vælge hvad der passer til din stil, bare forsøge ikke at se det samme hver dag. Farvning dit hår er ikke den bedste løsning. Din naturlige hårfarve passer til dine øjne og teint. Hvis du virkelig ønsker at farve det, gå en natur look ved hjælp af toner ligner din naturlige farve.
 4. 4
  Din hud: I morgen, dit ansigt vaskes med koldt vand (ikke for koldt, men stadig ikke lunken) og baby sæbe, derefter anvende en ansigtscreme, der passer til din hudtype. I aften, vask det kun med lunkent vand og bruge nogle tonic og fugtgivende creme. Spis en masser af fødevarer, der indeholder vitamin A og vitamin B. Beskyt din hud mod solen og drikke masser af vand.
 5. 5
  Dine øjenbryn: De bør plukket pænt og buet hele tiden. Hvis du ikke har gjort dine øjenbryn før, gå til en professionel, de vil forme dem ordentligt, og man kan spørge til råds om, hvordan man gør det selv.
 6. 6
  Dine øjne: Du skal passe godt på dine øjne. Cool applikationer, såsom agurk skiver eller kold te poser, vil medvirke til at reducere de mørke rande under øjnene. Gør det to gange om måneden.
 7. 7
  Dine læber: Du skal have søde, hydreret og bløde læber. Hold dine læber konditioneret og afstødes. Honning og smør er virkelig godt for dine læber, holde dem på i 5 minutter eller deromkring, og derefter vaskes væk. Hold læbepomade / chap stick med dig, men ikke over-bruge det. Det er hvordan du mister dine læber naturlige fugt og så bliver du nødt til at stole på disse produkter. Brug ikke gloppy lipgloss eller lyse farver. Guys tendens til ikke at kunne lide alt for meget makeup.
 8. 8
  Dine negle: Mens neglelak ikke er nødvendigt, at holde dine negle trimmet pænt, rent og hænge-søm gratis. Hvis du vil have neglelak, gå videre og eksperimentere med det mønster, bare holde dem rene og pæn.
 9. 9
  Din krop: Workout jævnligt er vigtigt både for udseende og sundhed. Du bør udvise omkring 5-8 timer om ugen. Selv hvis du ikke overvægtig, det vil tone din krop. Spis 5 portioner frugt og 5 portioner af grøntsager dagligt. Og, kan det være smart at spille en sport. Ligesom softball. Fodbold, basketball, eller svømning Det vil hjælpe med at fuldføre de mange timers motion hver uge, og stadig have det sjovt.
 10. 10
  Vær selvsikker. Hovedet op, skuldrene tilbage, lige ryg, arme henkastet på dine sider, god gangart. Bare ikke overdrive det og ligne din udgør eller spankulerer, bare være sikker på at udsende gode vibes og gøre folk kender dit selvværd er i top.
 11. 11
  Style. Husk, at varme ikke betyder at gå ud af din comfort zone. En kort, low-cut top med en kort nederdel er for meget for nogle mennesker, men hvis det gør du føler varme, bære det. Jeans ser altid godt, hvis de er rigtige snit og størrelse. Du behøver ikke at ændre din garderobe til at være pige-all-the-fyre-ønsker. Bare være kreativ med hvad du har. Selv de kedelige bukser din bedstemor gav dig til din fødselsdag kan se godt, hvis du bruger din fantasi lidt - sætte en flot bælte på, måske en badge eller en slags print. Men vigtigst af alt, følg din egen stil, skiller sig ud fra mængden. Må ikke klæde sig som en nonne, selv om. Vis lidt hud, men ikke så meget, at det bliver vulgært og smagløst.
 12. 12
  Make up. Mindre er mere. Let foundation eller tonet fugtighedscreme er okay, selv en lille rødme natten. Øjenbryn blyant, let anvendt, kan hjælpe med indramme dine øjne. Må ikke gå for langt med mascara, bør det være bare en blid berøring at gøre dine øjenvipper og øjne skiller sig ud. Mascara ser godt ud med eyeliner. Påfør eyeliner mere let for dag slid. Hvis du bruger mascara og eyeliner, gå med lip gloss til læberne. Omvendt, hvis du bærer nogle lyse lip stick, gå let på øjenmake-up.
 13. 13
  Lov cool. Igen, det betyder ikke udgør. Følelse sikker på dig selv normalt arbejder - Tal med folk uden for din gruppe af venner, grine, være rart, bare ikke foregive at være en person, du ikke er.
 14. 14
  Friends. Du har brug for at få en solid gruppe af venner, du føler dig tryg med. Bare ikke ændre din gruppe af venner for skyld for at være "cool" - det er middelværdi og falsk. Dine venner er virkelig rart, er de ikke? Du har sikkert lide dem en masse. Så ikke "bytte" dem for nogle "populære" gruppe. Også, ikke tale bag dine venners ryg. Prøv ikke at tale bag nogens ryg, men især ikke når det kommer til dine venner. Støtte dem, være der for dem. Det meste af tiden, bare have det sjovt med dem.
 15. 15
  Være naturlig. Hvis du rodet op, grine af det. Bliv ikke flov over dumme ting som at snuble over noget, falder ned eller ting som - det er halt. Anyway, det sker for alle, så bare grine af det.
 16. 16
  Flirt. Aldrig flirte med en vens kæreste, selvfølgelig. Det er virkelig ikke cool. Flirt bare en lille smule med dine andre venner, ikke den virkelige flirte vi alle kender og elsker, men at søde små venlige flirt, der gør dig til at smile og føle sig bedre - bare komplimenter og kram. Selvfølgelig, når du møder nogen, som du kan lide at føle sig fri til at flirte på den rigtige måde med dem.

Tips

 • Må ikke foregive at være en person, du ikke er.
 • Vær positiv. Ingen kan lide en pige, der altid klager!
 • Forsøg ikke for hårdt, kan de fortælle, når det er bare en handling. Vær dig selv!
 • Fyre kan lide piger, der er afslappet og venlig, ikke aggressiv snobber.
 • Må ikke være bange for at være dig selv, om du er genert eller selvsikker. Vær dig selv
 • Må ikke klamre sig til ham. Tal nogle gange, men ikke bruger al din fritid til at gå hænge med ham. Han har brug for hans plads, og det gør du.
 • Smil og tale med dem som du er deres ven.
 • Vær dig selv, vær hvem du virkelig er.
 • Vær venlig. Alle elsker venlige piger.
 • Be cool, roligt.
 • Forsøg ikke at være nøjeregnende og boss ham rundt. Det vil gøre ham tror du er et fjols, og skubbe dig væk.
 • Vær sød, men lige frem efter behov.
 • Tal med fyre som du taler til andre du kender. Prøv at føle sig godt tilpas omkring dem.
 • Nogle flirte kan være rart, subtile og sød, men andre kan komme ud som noget vulgært. Sørg for at du kender forskellen mellem de to.
 • Aldrig stirre på en fyr i længere tid.
 • Vær ikke bange for at sige hej til en fyr, du ikke rigtig kender. Vær venlig!
 • Lad Guy chase efter dig, ikke jage ham.
 • Prøv ikke at sværge foran fyre, er det ikke tiltrækkende eller cool!
 • Hvis din bedste ven kan lide den samme fyr som dig, du ikke bekymre dig for meget. Hvis han vælger hende så ikke får alt ned om det, hvad der sker sker.
 • Må ikke handle vanvittigt hele tiden.