Wkadk

Hvordan at være en smuk teenager

Det bliver sværere og sværere at passe ind som en teenager. Nøglen til at være sociale, er tillid, som (jeg finder!) Er lettere at udrette, hvis du føler dig smuk. Skønhed er dybest set handler om hygiejne. Pas på dig selv! Du fortjener det.

Steps

Hvordan at være en smuk teenager. Børste tænder og brug mundskyl, og tandtråd dagligt - to gange om dagen.
Hvordan at være en smuk teenager. Børste tænder og brug mundskyl, og tandtråd dagligt - to gange om dagen.
 1. 1
  Børste tænder og brug mundskyl, og tandtråd dagligt - to gange om dagen. Prøv også at tygge sukkerfrit tyggegummi efter måltider. Du ønsker ikke at smile til din knuse med nogle kål på dine tænder. Har en pakke af mynte tyggegummi i nærheden til at tygge, når din ånde er ikke stor! Få seler, hvis du skal, og ikke være flove over at bære dem - du vil være den ene smilende i fremtiden med dejlige tænder, når din seler kommer off!
 2. 2
  Brug deodorant (og hvis du vil) cologne eller parfume, selvom du tror, ​​du ikke lugter.
 3. 3
  Være sund. Det synes måske ikke det betyder noget meget, men at være i form og sund gør en kæmpe forskel. Det er ikke så hårdt, som det ser ud. Sørg for at du spiser sunde fødevarer, og holde sig væk fra fed / sukkerholdige fødevarer, spise masser af grøntsager og frugter, og motion mindst 30-60 minutter om dagen. Efter gør en god cardio træning, som løb, du i 30 minutter at få pulsen der sætter din krop i "fedtforbrænding tilstand". Prøv at forbrænde flere kalorier end du spiser om dagen, og sørg for du aldrig springe et måltid. Det gør din krop tage muskelvæv i dit stofskifte og gør dig lagre fedt, hvilket gør dit stofskifte kører langsomt resulterer i vægtøgning.
 4. 4
  Pas på dit hår! Brug shampoo og balsam mindst 2-3 gange om ugen. På de dage, du kan lade dit hår får fedtet (lyder brutto, men de naturlige olier er rigtig godt for dit hår).
 5. 5
  Shave eller voks ethvert hår, du ikke ønsker på din krop. Det er en god idé, hvis du laver nogen facial hårfjerning, at gå få det professionelt udført. For de bedste resultater med barbering, exfoliere dine ben først, håndklæde tørre, så dækker ben i barberskum (masser af det!) Og barbere. Vær forsigtig med ikke at komme ind i vane med over-barbering (barbering hver dag, for eksempel), da det vil bare gøre håret vokse tilbage tykkere, og det vil ende med at blive et stort besvær.
 6. 6
  Pas på dine negle! Du behøver ikke at gå til en salon. Bare få en neglefil og / eller negleklipper. Du kan forme dine negle med en fil eller klippe off ujævne dele med hækkesaks. Hvis du ønsker et naturligt look anvende klare søm strengthener til dem og lade dem være! Hvis du ønsker en funky look derefter gå til hvilken som helst farve du ønsker, bare sørg for at løse dem, hvis de chip overhovedet. Skåret maling ser forfærdeligt.
 7. 7
  Bekæmp vaner! Stop bide dine negle, plukke på hud pletter, etc.
 8. 8
  Smil! Seriøst! Det gør dig til en meget pænere og imødekommende. Bare sørg for dine tænder er rene!
 9. 9
  Påfør en smule make-up (hvis du vil) for at forbedre din naturlige look. Må ikke gips det på, og bruge neutrale farver. Brug fed mascara til at gøre dine øjne synes større. Læbepomader og glosser er søde, eller bruge læbestift for at opnå en dristigere look. Hvis du ikke ønsker læbe ting på dine læber, kan du fugter med læbe chap. Acne er meget almindeligt med teenagere, kan du dække det op med concealer og fundament. Passer mig eller Cover Pigen virker fint, og det er super billigt! Måske købe en god, mild ansigt vask for at hjælpe med at rydde det op.
 10. 10
  Find en stil af tøj, der passer til din kropstype. Må ikke bære rigtig stramt tøj, hvis du er lidt større, og ikke bære rigtig baggy tøj, der falder af enten. Sørg for, at dit tøj er rene og ryddelige. Hvis de har pletter eller huller (medmindre de er de berømte "rippede jeans"), bare smide dem ud. Må ikke bære samme tøj to dage i træk, og sørg for alt dit tøj er rene og rynke-mindre.
 11. 11
  Husk, at du kan ændre dit udseende, men det er ikke altid godt at ændre din personlighed, hvis du ønsker at passe ind, så med dette er sagt, være dig selv. Jep, det er en smule kliché, men det er sandheden! Være sig selv vil gøre dig se (endnu mere) smuk.

Tips

 • Hvis du vil bruge make up, være sikker på det er en gradvis ændring over tid.
 • Være fortrolig med, hvad du siger, gør og slid. Ingen kan bringe dig ned, hvis du er tilfreds med hvad du gør.
 • Være sikker altid, og bare være dig selv.

Advarsler

 • Sørg for at du ved, hvordan du anvender makeup, før du bære det offentligt / i skolen. Praksis!
 • Vær forsigtig, at du ikke vaske dit ansigt / hår til ofte som dette faktisk kan være værre for det (overbord)
 • Må ikke rive med at forsøge at ændre dit billede! Det er alt i baby trin. Alt med måde.

Ting du behøver

 • Mundskyl, Tandtråd, tandpasta og en anstændig tandbørste.
 • Deodoranter. Roll-ons og sprays er gode at bruge.
 • Hår produkter - Shampoo, Conditioner
 • Hud fugtighedscreme
 • Wax Strips / hårfjerningsmiddel / Decent Razor.
 • Barberskum.
 • Neglelak, Nail kuttere, Negle Buffere, neglefile, neglesakse, neglelakfjerner.
 • Produkter for at forhindre neglebidning.
 • Fed Mascara, Blusher, Læbepomade / gloss / Chap, Neutral og fed eye-skygger
 • Parfume (eller Krop Spray)
 • Facial Cleanser