Wkadk

Hvordan at putte med en pige

De fleste piger elsker at putte. Styrketræning er en måde at føle sig tættere på den person, du er sammen med, for at vise hengivenhed, og nogle gange tage tingene til et mere intimt niveau. Det trick til at være en fantastisk snuggler gør din krop som putte-venlig som muligt og vide, hvordan at røre en pige at gøre hende ønsker at komme tættere på dig. Hvis du virkelig ønsker at putte med en pige, men ved ikke hvordan, blot følge disse enkle trin.

Steps

Hvordan at putte med en pige. Vent for hende at slutte sig til dig.
Hvordan at putte med en pige. Vent for hende at slutte sig til dig.

Styrketræning på sofaen

 1. 1
  Kig imødekommende. Hvis du ønsker at starte en putte session, er du nødt til at gøre din pige ønsker at få alle nuttede med dig. Der er et par måder til din krop til at sige, "Det er putte tid," uden at du behøver at være alt for indlysende om det. Når du viser hende, at du er klar, og at din krop er det perfekte putte værktøj, vil hun komme tættere på. Sæt dig ned på sofaen først, og lade hende vide, hvad du ønsker. Her er hvordan at vise hende:
  • Hold din krop åben. Dine arme skal være ude, og dine ben bør være en lille smule fra hinanden. Gør dig selv ser større, end du egentlig er. Udvid putte territorium.
  • Bonuspoint hvis du drapere et tæppe omkring dig selv eller sætte det på skødet. Kvinder elsker tæpper, og tæppe vil trække hende i nærheden af ​​dig. Hvis du ønsker, kan du endda indstille temperaturen lidt koldere end normalt, så hun vil have din krop varme, og varmen af ​​tæppet.
  • Dæmp lyset. Uanset om du ser en film eller bare hænge ud, ingen ønsker at putte med alle lysene på.
  • Sørg for at have overvældet og at se dine bedste. Hvis du lige kom lige fra gymnastik, vil hun ikke være alt for begejstrede styrketræning med dig.
 2. 2
  Vent for hende at slutte sig til dig. Smil og gøre øjenkontakt, når hun sidder ved siden af ​​dig. Uden at sige noget, så lad hende vide, at du tror, ​​hun ser fantastisk ud, og du ønsker at komme tættere. Må ikke være alt for indlysende om det. Selv hvis dit hjerte er at hoppe, spille det cool.
  • Når hun slutter dig, scoot bare en lille smule tættere på hende uden at være alt for indlysende om det.
 3. 3
  Henkastet sætte din arm omkring sofaen. Du kan langsomt gøre dette, før hun slutter dig, eller endda gøre det når hun sidder ved siden af ​​dig. Bare undgå corny "Jeg foregiver at gabe, men egentlig bare akavet lægge min arm omkring dig" move.
  • Husk, at din arm gå rundt i sofaen, ikke omkring pigen. Hvis du lægger din arm fast omkring pigen, kan hun føle sig fast, hvor hun er, og vil ikke være åben til mere styrketræning.
 4. 4
  Start kærtegnende hende blidt med den anden hånd. Først sætte din anden hånd på hendes knæ og let kærtegne den. Hvis hun er modtagelig, kan du begynde at holde hendes hånd, og spille med fingrene. Som du gør dette, fortsætter med at subtilt bevæge sig tættere sammen.
  • Dette burde føles naturligt, fordi begge du er på vej mod hinanden. Hvis hun ikke er i det, vil du vide, fordi hun ikke vil have dig til at røre ved hendes hånd eller hendes knæ. Men hvis alt går efter planen, bør du rykker tættere sammen, så dine knæ er næsten rørende.
 5. 5
  Langsomt sætter din arm omkring hende. Nu er det tid til at sætte gamle "couch arm" til at arbejde. Når du kærtegner din pige med den ene hånd og sætte den anden arm omkring hende, vil du være i fuld-out putte mode. Men du er nødt til at være subtile, når du lægger din anden arm omkring hende, eller hun kan blive forskrækket over din pludselige. Her er hvad man skal gøre:
  • Fortsæt med at kærtegne hende med den anden hånd. Dette vil holde hende besat, og det vil gøre det lettere for dig at sætte din arm omkring hende, uden at hun selv at vide det.
  • Forsigtigt strøg hendes hår med den arm, var omkring sofaen. Sænk armen, indtil du har strøg hendes hår et par gange.
  • Derefter sætte din arm omkring hende. Du har gjort det!
 6. 6
  Vent for hende at sætte sit hoved på dit bryst. Hvis alt går efter planen, vil din pige elsker jeres snuggle bevæger sig, og vil holde tingene i gang. Nu hvor du har fået dine arme både svøbt omkring hende, skal du være så tæt sammen, at dine knæ er rørende.
  • Vent for hende at sætte sit hoved på brystet eller skurk i din arm.
  • Stroke hendes skulder med armen, der var omkring hendes skulder.
  • Giv hende en lys kys på toppen af ​​panden. Piger elsker dette træk, hvis det gøres rigtigt.
  • Husk at holde aktiv. Du behøver ikke at være kærtegne pigen hvert sekund, og det er godt at tage nogle at stå stille, men lige så ofte, bør du stadig kærtegne hendes arm eller slagtilfælde hendes hår, så du ikke føler dig så låst i.
 7. 7
  Hvis du ønsker at blande tingene op, læne din krop. Hvis du kan lide, hvor din kæle session går, kan du vippe din krop, indtil dit hoved hviler på siden af ​​sofaen, og dine ben er stadig tæt på jorden, men vendte sig mod den anden side af sofaen. Hun vil stadig have sit hoved på dit bryst, og hvis du både flytter korrekt, vil du være i styrketræning med hende liggende på dig.
  • Jeres kroppe vil ikke blive konfronteret med nøjagtig samme retning. Lyv ikke helt på sofaen med sin krop lige over din eller som vil føle sig akavet. Bare flytte din krop, så du er mere i tilbagelænet position, så hun kan drapere sin krop på tværs af sofaen, mens du stadig styrketræning med dig, eller endda ved hjælp af dig som hendes putte pude.
 8. 8
  Prøv nogle andre sofa-friendly styrketræning udgør. Hvis din putte sesh går stærk, kan du prøve at blande tingene op, så den samme gamle udgøre ikke får gammel. Uanset om du sidder op og komme tæt, eller hvis hun er tilbagelænet med hovedet på dit bryst, kan du udvide din styrketræning repertoire med disse enkle bevægelser:
  • Mødet skeen. I denne klassiske træk, både you'r sidde op med armene rundt om hinanden, men din piges ben er foldet og vendt mod dig, så hendes ben passer på dit skød, og dine ben passer under hendes.
  • Den "Mama Bjørn Spoon". I denne variation af skeen, vil din pige være bøjet bag dig samtidig lægge armene omkring dig.
  • Den "Papa Bjørn Spoon". I denne version, er du stadig spooning med din pige krøllet op bag dig, men denne gang, har du sætte dine arme omkring hende.
 9. 9
  Vide, hvilke sofa-styrketræning udgør at undgå. Selvom styrketræning på sofaen er en perfekt måde at komme tættere på din pige, der er et par akavet rejser, der kan føre til at du får for tæt på, eller bare føler underligt. Når du udvider din krammer bevæger sig, sørg for at undgå disse rejser på alle omkostninger:
  • Den døde arm. Dette er den mest almindelige styrketræning faux pas. Når du styrketræning, mens du sidder op, ikke sprede din arm ud foran din pige forlængede arm, så hendes arm er fanget bag dig, og du har skåret hendes cirkulation.
  • Den face-to-face kæle. Medmindre du har en make-out session eller er ved at dø for at lade din pige lugt, hvad du havde til middag, skal du ikke kæle sidde op, mens dine ansigter er pegede mod hinanden.
  • Den stramme squeeze. Du kan elske styrketræning med din pige, men ikke klemme hende så stramt, at hun ikke kan trække vejret. Det er ikke, hvad folk mener, når de fortæller dig, at du skal "tage hendes ånde væk" med dine bevægelser.
  • Den menneskelige knude. Hvis du og din pige er så sammenflettet, at det ville tage en time bare for at finde ud af, hvor dælen du har placeret din arm, så du begår en krammer forbrydelse.

Snuggling i sengen

 1. 1
  Kom tæt. Det første skridt til styrketræning i sengen er at få din krop tæt på dit piges. Hvis du allerede er i seng sammen, så tingene skal være temmelig intimt mellem dig, uanset om du vågner op om morgenen sammen, bare at tage en lille lur, eller endda hvis du bare fik det på. Uanset hvad din grund til at være i seng sammen, er det tid til at komme så tæt som du kan. Her er hvordan du gør det:
  • Først subtilt komme tættere indtil dine organer rørende.
  • Derefter sætte din arm omkring hende. Det virker uanset om hun vender dig, så op, eller endda vendt i den anden retning.
 2. 2
  Kærtegne din pige. Nu hvor du har fået tættere, er det tid til at kærtegne din dame, så hun ønsker flere af dine super styrketræning færdigheder. Der er en række måder at få hende ind i styrketræning humør. Her er et par:
  • Prøv nogle blide kys. Hvis du allerede er i seng sammen, er det temmelig sandsynligt, at du har låst læber, så det bør ikke smide hende fra hendes spil. Men du behøver ikke kysse på læberne, fordi det kan føre tingene i en anden retning. Kysse hende på toppen af ​​panden eller kinden. Hvis du føler dig fed, kan du endda løfte hende hånden til munden og kysse den, eller endda kysse hende på skuldrene.
  • Slagtilfælde hendes skuldre, og hendes hår.
  • Slagtilfælde den lille af hendes ryg.
 3. 3
  Når du er i putte-mode, så prøv et par klassiske styrketræning udgør. Når dine organer er tæt, og du har lettet din pige med nogle blide kærtegn, kan du eksperimentere med et par forskellige positurer for at se, hvad snuggle stil passer dig bedst. Her er nogle ting at prøve:
  • Skeen. Det er en klassiker. Skiftes med den ene af jer er stor ske og den anden er lille ske.
  • Prøv Star Gazer. Har din pige lægge sit hoved på den kødfulde del af dit bryst, og putte op på din side. Sæt din arm omkring hende, mens hun stirrer ud.
  • Står over for hinanden. Sæt din piges hoved i dit bryst og wrap dine arme omkring hende. Sæt din hage på hendes pande.
 4. 4
  Husk altid at undgå "døde arm." Den "døde arm" er det værste, der kan gå galt under styrketræning session i din seng. Men ikke bekymre dig - du og din pige vil være i stand til at undgå "døde arm" med blot et par nemme tricks. Her er hvad du kan gøre:
  • Gør superman. Kom i big spoon tilstand, men i stedet for at sætte numsen arm omkring hende, hænge den op over hendes hoved eller lige ud. Du kan have til scoot ned lidt lavere i sengen, så der er plads til din arm.
  • Gør skulderen roll. Mens du styrketræning, drej brystet tættere på sengen, så du nemt kan rulle den arm, der skulle være under din pige bag dig.

Tips

 • Må ikke flytte meget rundt. Dette kan være irriterende for hende eller give hende et signal, du er ubehageligt. Men hvis du er utryg, ændre, hvad der skal ændres omgående, i stedet for at forsøge at sætte op med, hvad det er, der er årsag til problemet.
 • Styrketræning der skal gøres af to personer af samme sind. Det kan ikke ske, hvis kun man ønsker at deltage, og den anden ikke gør.
 • Må ikke være bange for at flytte ind til hendes første, hvis hun ikke er at få vink.
 • Hvis du krammer, mens du sidder op, undgå at ryste benet, eller din pige får nervøs.
 • Praktisere god hygiejne, fordi styrketræning om bliver meget tæt.
 • Snuggling er en meget intim proces. Selvom du kan prøve styrketræning med en pige, du aldrig har kysset, hvis du ønsker at komme tættere, styrketræning fungerer bedst, når du er sammen med en pige, du allerede meget komfortable med.