Wkadk

Hvordan at kysse en pige for første gang

Kysse en pige for første gang kan være både nervepirrende og givende. Det første kys i en første date, det første kys i en relation skib kan eller bare kysse en pige for første gang være meget skræmmende, men bare gøre det. Livet er for kort.

Steps

Hvordan at kysse en pige for første gang. Sørg for at du har god ånde!
Hvordan at kysse en pige for første gang. Sørg for at du har god ånde!
 1. 1
  Flirt en lille! Fortæl hende, at det hun er iført ser temmelig, hun vil sætte pris på det! Hvis hun legende punches dig en masse, eller driller dig på en venlig måde, så hun vil have dig til at røre ved hende. Ophold i sikker område som hurtigt snuppe hendes hånd, når du ønsker at gå vise hende noget, hun vil sætte pris på ikke at have hele akavet ser på hinanden og rødmende.
  • Hvis du er modig, du kunne sætte din arm omkring hendes talje, når du to griner og sige noget legende som "Du er så sød!"
  • Tilbyd at give hende en piggyback ride eller kildre hende lidt, hvis hun kan lide det. Gør ikke dette konstant, og når du gør det, gør det respektfuldt. Tag ikke fat hendes bryster eller røv.
  • Flirting vil gøre hende mere åbne for kysse dig. Tænk på kysse som at nå toppen af ​​et bjerg. Du er nødt til at vandre lidt at komme til toppen.
 2. 2
  Sørg for at du har god ånde! Pigen ønsker ikke at smage hvidløg efter kys, da dette kan være et stort turn off. Før den dato, eller når du ser hende, børste dine tænder og tunge og bruge mundskyl! At opretholde en god ånde prøve drikkevand på den dato i stedet for sodavand og sutte på en mynte. Ikke en over kraftoverførsel mynte dog noget rart som Orange Tic Tac.
 3. 3
  Indse, at det er svært at afgøre, hvornår det er det rigtige tidspunkt til at kysse. Normalt sine når du siger farvel, eller det kan bare være, når du begge søger ind i hinandens øjne. Nærme sig hende langsomt og forsigtigt flette dine arme omkring hende taljen, hvis hun bevæger sig væk, så høfligt spørge, om somethings forkert. Hvis hun ikke er klar endnu, respektere det og forsøge at skifte emne. Hvis hun lader dig derefter langsomt trække hende krop mod din tilt dit hoved til at forberede kys.
  • Nogle piger kan lide det, når du spørger dem "Kan jeg kysse dig?" Det gør du synes som en gentleman, og det forbereder hende for kys. Prøv denne med sunde, mindre erfarne piger.
  • Flyt dit ansigt langsomt mod hendes. Dette er en universel signal om, at du flytter ind til et kys. Må ikke lukke øjnene, indtil du er lige ved at kysse hende.
 4. 4
  Prøv en simpel close mund kys. Brug ikke tunge, første gang du kysser en pige. Sørg for at du lukker øjnene lige før du starter kys.
  • Bevæg dig i en lille sidelæns. Hvis dit hoved er lige så oprejst som hende, vil du støde næsen ind i hendes næse i stedet for dine læber ind i hendes læber.
  • Bevæg langsomt og følge hendes bly. Hvis hun er en dyb, passioneret kysser, vil hun holde dine læber i hendes for lang tid, og du behøver ikke at flytte dine læber meget.
   • På den anden side, hvis hun flytter hendes læber temmelig hurtigt du ønsker at være parat til at flytte din sammen med hendes, kysse hende flere gange hurtigt.
  • Hvis du ønsker, kop hendes ansigt med hånden og langsomt slagtilfælde hendes kind med tommelfingeren. Sørg for at du stadig har en arm fast omkring hende taljen eller lænden.
  • langsomt trække væk efter et par sekunder og åbne dine øjne. Tillykke! Hver kys efter den første er meget lettere. Du har nået toppen af ​​bjerget.
  • Være øm og kærlig. Kissing er som en tavs samtale: Du ønsker at være venlig, mild, tilgivende, og du ønsker at den anden person til at holde kommer tilbage efter mere!

Tips

 • Har du ikke sprukne læber, krat dem med en smule sukker for at få den døde hud af.
 • Må ikke være alt for ked af, hvis hun ikke ønsker at kysse, vil der altid være flere muligheder!
 • Lige før din læber touch, sluge overskydende spyt og let slikke din læbe at gøre dem fugtige. Må ikke gøre det alt for mærkbar selv eller hun vil føle underligt.