Wkadk

Sådan at kysse din kæreste for første gang

Kyssede en dreng kan synes svært på nogle tidspunkter. Her er nogle råd til at komme forbi denne første barriere.

Steps

Sådan at kysse din kæreste for første gang. Overvej timingen!
Sådan at kysse din kæreste for første gang. Overvej timingen!
 1. 1
  Tal. Det kan være klogt at tale med din kæreste, før der iværksættes en verden af ​​fysisk romantik. Han kan ikke føle sig klar endnu, i hvilket tilfælde kysse er bedst at overlade alene.
 2. 2
  Overvej timingen! Sørg for at du er klar til hvad der sker. Kend dine grænser og kender din komfort zone.
 3. 3
  Hold det private! Find et sted, du er ikke sandsynligt, at blive forstyrret. Bryd ind på denne særlige øjeblik kunne være kram af alvorlige forlegenhed. Når du er både komfortabel med det, kan du i sidste ende kysse foran venner eller hvem under omstændighederne.
 4. 4
  Bevæg dig i! For at fortsætte herfra, hvis du ønsker at gøre det anderledes og unikt, så prøv en anden artikel. For en første kys, men det er nok bedst at være enkel. Sommetider simple er romantisk. Tryk sagte og luk øjnene. Bøj hovedet og trække dem i.
 5. 5
  Kysse ham. Hvis du vil gøre mere end en hakke, så tænk kysse i cirka 10 sekunder, og derefter trække fra hinanden.
 6. 6
  Evaluer! Tænk om ting, du gerne vil ændre den næste gang og sådan. Hav det sjovt med det!

Tips

 • Ingen i deres rette sind ønsker at kysse en person med dårlig ånde. Børst dine tænder, og vent, indtil du er sikker på din ånde lugter ikke, før der iværksættes et særligt øjeblik. Mundskyl hjælper!
 • Prøv at tygge på en mint, før du kysser.
 • Må ikke blive for hængt op på detaljer. Nogle gange er det bedst bare at komme videre og få det særlige øjeblik. Fussing for meget over håret vil kun komme i vejen.
 • Gør det ikke for længe. Hvis du holder kysset for længe det vil begynde at bryde ind på grænserne for seksualitet, og det er ikke romantisk.

Advarsler

 • Må ikke føler sig presset til at kysse nogen. Hvis du ikke er klar, han eller hun skal forstå (og hvis han eller hun ikke gør det, hun eller han er ikke værd at spilde tid over).
 • Må ikke tage det alt for langt! Hvis du skubber kysset for langt og begynde yderligere fysisk kontakt, kan du flipper din partner ud!
 • Hvis du kysser alt for ofte, vil det miste sin "magisk". Gem det til særlige lejligheder, så vil det virke bedre.
 • Må ikke kysse nogen, du ikke elsker! Dette altid kun fører til problemer.