Wkadk

Hvordan at finde ud af, hvad kropsform du har

Er du kvadratisk, eller pæreformet? At kende din kropsform vil hjælpe dig med at vælge, hvad tøj til at købe, og hvilke dele af din krop til at vise, og hvilke dele at bagatellisere. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad din kropsform er.

Steps

Hvordan at finde ud af, hvad kropsform du har. Sammenlign disse figurer.
Hvordan at finde ud af, hvad kropsform du har. Sammenlign disse figurer.
 1. 1
  Sammenlign disse figurer. Du kender din krop, du bor i det! Tag et kig på figurerne nedenfor og se hvilke du tror kommer tættest på din egen.
  • The Hourglass. Et timeglas figur er udstyret med en næsten perfekt skulder-hofte ratio (hvilket betyder at de er om samme forholdsmæssigt) med en defineret (forholdsmæssigt smal) taljen. Grace Kelly er en klassisk ikon af timeglas figur. Moderne timeglas kvinder omfatter Candice Swanepoel og Nina Dobrev.
  • Cello. En cello er en lidt bredere timeglas figur. Cello kvinde er proportionalt med brede skuldre, store bryster, en kort, men ikke alt for lille talje, kurvede hofter, bum og lår og slanke underben. Natasha Henstridge er en klassisk cello.
  • Vasen. Vase kvinder næsten timeglasformet, kun i mindre grad, de er pærer med store kister. Vasen har store bryster, blidt svungne, langstrakt talje, hofter proportionale med boobs og slanke ben. Den klassiske Playboy bunny se. Nogle nutidige vaser omfatter Kim Kardashian og Beyonce.
  • Pære. Bestemt en klassisk form, æret af kunstnere gennem århundreder pæreformet kvinde har en lille top (skuldre og bryst, ikke nødvendigvis bust), muligvis en rund mave, større bum og bredere hofter og lår. Marilyn Monroe er en klassisk pæreform.
  • Kegle-lignende en bowling pin, ikke slik! Skittle kvinde ligner en pære, uden saddeltasker og større bum. Den kegle kvinde har lange, slanke øverste halvdel med små til gennemsnitlig størrelse bryster, en slank talje, en lille mave og bredere på hofter og lår. Halle Berry betragtes som en kegle, som er Taylor Swift, Audrey Hepburn, og Kate Middleton.
  • Klokke. Klokken Kvinden har små skuldre, gennemsnitlig-til-stor buste, en kort talje, store lår, og en bred, sandsynligvis flad bund. Christina Hendricks, Kat Dennings og Scarlett Johansson er eksempler på klokkeformet kvinde.
  • Apple. Æblet kvinde er, ligesom en hendes navnebror, rund. Hun er udstyret med gennemsnitlige eller store bryster, en mave er større end hendes bryster, en flad bund, og pæne ben. Kathy Bates er et eksempel på et æble-formet kvinde, mens en slankere version er Kate Upton.
  • Kolonne. Kolonnen kvinde har en atletisk kropsbygning, er lang og mager, og lys på kurverne. Skulder bredde er lig med hip bredde små eller gennemsnitlig bryster, lille talje, lange ben. Nicole Kidman er en klassisk keltisk søjle, sammen med Angelina Jolie, Blake Lively, Emma Watson og klassiske sex killing Rita Hayworth.
  • Cornet. En anden atletisk kropsbygning, kornet kvinde har brede skuldre, små bryster, ikke meget af en talje, slanke hofter og lange slanke ben. Cameron Diaz er et godt eksempel på kornet form.
  • Lollipop. Big på toppen, lille forneden, slikkepind pige sports store bryster med en lille talje, slanke hofter og lange ben. Katy Perry er et eksempel på slikkepind i moderne berømthed.
  • Goblet. Bægeret kvinde har store skuldre, store bryster, lidt af en mave, små eller ingen talje, smalle hofter og lange ben. Tænk Catherine Zeta Jones og du er på rette spor.
  • Brick. Firkantet. Som en diamant. Brick kvinder har brede skuldre, ingen talje, gennemsnitlige til store bryster, gennemsnitlige mave, flad bund, og faste ben. Hvis du tænker, at ikke lyder sexet, mener Kim Cattrell, Europa Ferrera, Kate Winslet eller Adele.
 2. 2
  Find din kropsform. Dette vil hjælpe dig med at tilpasse din træning rutiner og det tøj, du.
 3. 3
  Fremhæv dine bedste træk. De vil afhænge af din krop type. Du ønsker at arbejde med det, i stedet for imod den. For eksempel ville en mursten krop top gøre godt understrege en mindre mave og bum, mens en cello ville bære bred v-hals til at fremhæve hendes bryster.
 4. 4
  Træn dine "problemer" områder. Selvom du måske ikke være i stand til at ændre din kropsform, kan du gøre disse områder mere attraktive gennem forskellige vægttræning øvelser og aerobic. En klokke eller pære kunne fokusere på opstrammende op hendes bagdel, og et æble ønsker måske at skrumpe, at maven lidt med forskellige abdominal arbejde.
 5. 5
  Skift din garderobe. For eksempel, hvis du har en fed bum slid "magi undertøj", som slanker din mave, bum og lår. (Hvis du ikke ved, hvor man kan få dem bare søge i Google).
 6. 6
  Husk, at uanset hvad din kropsform, kan du se fantastisk!

Tips

 • Arbejde ud af, hvad dele af din krop, du ønsker at vise, f.eks. hvis du har store bryster købe en kjole, der viser dem væk. Eller hvis du har en stor mave bære en bikini snarere end en Tankini at vise det frem.
 • Lidt over halvdelen af ​​kvinderne er tilfredse med deres kropsform-men det betyder, at den anden lige under halvdelen er utilfredse. Må ikke være en af ​​de mennesker utilfredse med, hvordan du ser, omfavne det!
 • Hvis du er keglebaner / bowling pin formet, tage mode tips fra andre keglespil som Taylor Swift eller Halle Berry.

Eksterne links