Wkadk

Sådan udfylder akavet tavshed

Er du nogensinde på et tab for ord? Måske nogen sagde lige noget overraskende (eller endda pinligt), eller du finde dig selv i en social situation, sidder ved siden af ​​en person, som du ikke rigtig kender. Hvad nu? Vi har et par tips til at hjælpe dig næste gang du har brug for at hoppe starte samtalen.

Steps

Sådan udfylder akavet tavshed. Anerkende øjeblikket.
Sådan udfylder akavet tavshed. Anerkende øjeblikket.
 1. 1
  Anerkende øjeblikket. Det virker bedst, når samtalen er blevet standset af nogen siger noget pinligt, uhøflig eller utidig.
  • For eksempel, du taler med en ven og fortælle dem om din store date aftes, og de reagerer med den dato, de er at have i aften kun for at opdage, at du både dating den samme person! Stilheden vil være så tyk, at man kunne skære det med en kniv. Simpelthen sige "Awkward!" i en sjov stemme til at diffundere i øjeblikket.
 2. 2
  Find noget ikke-truende til at kommentere. Nogle gange, folk løber tør for ting at sige, så det er godt at have et par ideer til at få tingene tilbage på sporet.
  • For eksempel, hvis du har et måltid sammen sige noget om mad: "Er det mig, eller er det den bedste salat sted i byen?" Ikke alene betyder det at bryde tavsheden, ved at udgive det som et spørgsmål end et udsagn, det giver din samtalepartner noget positivt, som de kan reagere.
  • Vejret er en anden almindelig, sikker emne. Hvis du uerfaren i small talk, begynde med noget simpelt, såsom "Fik at tordenvejr vække dig i aftes?"
 3. 3
  Lyt opmærksomt til, hvad dit bekendtskab siger tilbage til dig. Som med enhver god samtale, er den største nøglen til at lytte.
  • Hvis de reagerer på dit spørgsmål med en kort, flad erklæring som "Jep," eller "Nope," der kunne virke som lidt af en udfordring, men se på det som en mulighed for at tilføje til den oprindelige erklæring.
  • For eksempel sige, at du spørger, "Kunne du lide den film?" de svarer simpelthen, "Nope". Nu kan du spørge dem, hvad det var, at de ikke kan lide. Plottet? Den score? Det giver dig flere muligheder for at genstarte samtalen.
 4. 4
  Tal om dine resultater. Dette kan være en fantastisk måde at finde noget til fælles med en anden person. Undgå "mine er bedre end din" typer af kommentarer, såsom hvor meget du gør, eller hvor stor dit hus er.
  • For eksempel, hvis du sidder ved siden af ​​nogen, de forsøger at starte samtalen, siger "Jeg ejer en 5-værelses hus med en olympisk størrelse swimming pool", og de lever i en effektivitet lejlighed med en lille bruser, de ' re kommer til at føle, i det mindste, utilstrækkelig. De er også kommer til at tro, du er overfladisk og bondsk. Din pinlig tavshed vil være over dog, som de sandsynligvis vil undskylde sig hurtigt.
  • I stedet taler om noget, der er unikt, og som giver dig nogle ærlige endnu ydmyg stolthed. Det er bedst, hvis det er om noget, at du både kan have en interesse i. For eksempel, hvis du er med en gruppe af udendørs-y mennesker, kan du sige noget lignende "Jeg var klatring denne sidste weekend, og on-seende en 5,9 med ingen beta! " Hvis din partner er på alle interesserede, kan de reagere med begejstring for din præstation, eller i værste fald, så spørg dig, hvad dælen en "5.9 uden beta" er.
 5. 5
  Undgå flade svar. Undgå et ord "ja" eller "nej" svar selv, og prøv ikke at stille spørgsmål, prompt simpelt ja eller nej svar.
  • Også undgå samtale propper-reaktioner, der satte en periode i slutningen af ​​samtalen. For eksempel, hvis du taler om noget morsomt og din samtale partner siger, "Ja, det var sjovt!", Reagerer ikke med "Haha, ja." Der bare dræber en samtale.
  • Recover yndefuldt, bør det ske ved optagning samtalen selv, enten at fortsætte på den oprindelige emne, eller starte en ny. Husk at formulere dine kommentarer i form af spørgsmål, indtil samtalen rullende langs naturligt.
 6. 6
  Tænk over ting at snakke om, forud for tid. Hvis du ved, du vil være i en situation, hvor du skal møde nye mennesker, og måske kastet ud i en indstilling, hvor en-til-en samtale med en fremmed er sandsynligt, tænk på emner, du kan bringe op.
  • Hold det aktuelt. Hvis du er med en gruppe mennesker, der er sammen er baseret på en bestemt hobby, sport, eller job, forberede et par spørgsmål på forhånd, som kan udløse en samtale. I en gruppe organiseret omkring oprydning på strandene, for eksempel kunne man sige "Hey, har du se de nye bøder for henkastning? Det er slut 4480€! Tror du der stopper nogen?"
  • Hvis det er en generisk gruppe eller folk med en bred vifte af interesser, tale om de seneste begivenheder. Prøv at holde det lys, i det mindste indtil du får at vide, din samtale partner.
 7. 7
  Tag det roligt. Den anden person skal også gøre en indsats for at deltage i samtalen, så prøv og spørg ledende spørgsmål om dem, i stedet for at tale om dig selv. Ikke alene vil de være tilbøjelige til at reagere (folk ofte lide at tale om sig selv!), Kan de også stille et spørgsmål af dig som svar. Du ønsker ikke at ende med at blive bare dig dirigere samtalen!
 8. 8
  Overfør klodsethed til en tredjepart. Nogle gange, kan du finde de to af jer har ramt på et emne, der er ubehageligt at en eller begge af jer, og stilhed ensues. Bede et personligt spørgsmål på dette punkt kunne gøre tingene endnu mere akavet. I dette tilfælde skal du genstand for overførsel.
  • For eksempel en sjov eller spændende kommentar om en livløs genstand gør: ". Jeg hørte disse gulvbrædderne var oprindeligt en del af Winchester House Ejeren af ​​denne bygning var helt excentrisk, du kender."
 9. 9
  Find en aktivitet. Hvis du beslutter dig nyde den person, du taler med, men uanset årsagen samtalen er gået i stå, foreslår noget, du kan gøre sammen.
  • For eksempel, hvis du er på et parti kunne være så simpelt som at blive ad hoc hilsen udvalg for nyankomne, eller du kan frivilligt til at være bartendere for en stund. Måske endda oprette en signatur cocktail og navngive den efter de to af jer!
  • Hvis du er på en date, eller det er ellers bare jer to, foreslår en tur, eller en sneboldkamp eller en anden aktivitet, du både kan gøre i øjeblikket.
 10. 10
  Starte et nyt emne. Det kan ikke være, at du har kørt ud af ting at sige, kun at samtaleemne har udspillet sig. Tag samtalen i en anden retning ved at tale om nyhederne eller vejret, eller din yndlingsbog-noget at bryde væk fra den tidligere samtale.
 11. 11
  Må ikke afbrød den anden person, medmindre du ønsker at samtalen skal slutte. Fokusere på noget andet end din samtalepartner er en sikker måde at gøre dem til "nogen du talte med tidligere."
  • For eksempel. Tjekker telefonen efter meddelelser Intet siger "undskyld mig, men dette klump plast er meget mere interessant, end du i øjeblikket" mere end at piske ud af din iPhone og sætte fingrene i bevægelse. Dette giver dig noget at gøre, hvilket er godt, fordi den anden person vil være at gå væk.

Tips

 • Når personen lader noget slip, kan du være på en rigtig samtale. Hvis du nævnte den silende regn, og din nye følgesvend udtrykte bekymre sig om sin hund blive syg i det kolde våde vejr, har du ramt betale snavs. Nu kan du tilbringe resten af ​​aftenen taler om hunde..... og hvad emner, som hele kan føre til.
 • Nogle gange er det godt at flyde med stilheden, hvis der ikke er noget at sige. Hvis det er tilfældet, gør en underlig ansigt eller bare se på et objekt for en stund. Din ven vil i sidste ende sige "Hvad glor du på?" og du kan fortsætte med at sige noget komiske kort efter. Eksempel: (ser på en væg) ven: "Uh, hvad du på?" Du: "En mur Duh.". Så sige noget tilfældigt. Afhængig af hvem du taler med, kan dette strejke op en humoristisk samtale som din ven vil se på det også og begynder at grine.
 • Hvis du kan lide hunde også kan du ramt det ud med denne nye ven. Hvis ikke, så prøv at finde et andet emne begravet i ord den anden person.
 • Vide, hvornår for at afslutte. Hvis samtalen ikke sker uanset årsag, og du er i en situation, der tillader det, smile og sige "Undskyld mig," og gå væk. Find en ven at tale med, eller bare gå udenfor og få noget frisk luft.
 • Være super venlige og griner meget. Bare ikke overdrive det.
 • Hvis du føler som om der er lidt af kejtethed i luften, smiler som om du ikke mærke til.
 • Hver gang du bare ikke ved, hvad personen taler om, bare spørg: "Din hund har coccidiose Hvad i alverden er det.?"
 • Spørg om familien, bare husk ikke at lade emnet glide ind noget mere akavet (sygdom, gamle relationer, osv.)
 • Under en akavet øjeblik fortælle en corny joke: "Hvor tung er en isbjørn Nok til at bryde isen?"
 • Hvis du er på en date, og samtalen er lige så uproduktive som datoen, kalder det en aften. Sig noget lignende "Nå, jeg burde virkelig komme i gang-Jeg har brug for at bade katten i aften, og min favorit nyhedsprogram er tændt."