Wkadk

Sådan skal du tage en zen holdning til en pause op

At have en Zen holdning om et break-up, især efter en frisk split, kan synes næsten umuligt. Uanset hvem brød det ud, kan den kraftige stigning af følelser, følelsen af ​​tab og muligvis beklagelse af, hvordan det endte have dig følelsen angst-redet og helt stresset. Dit hoved ved, at freaking ikke vil hjælpe dig videre, men dit hjerte har noget helt andet at sige. I stedet for at blive overvældet med følelser og kørsel ned depression motorvej, så prøv at tage en mere fredelig, Zen tilgang til break-up. Det kan ikke komme let, men med tiden og praksis, du også kan nå et højere niveau og i sidste ende føle sig meget bedre.

Steps

Sådan skal du tage en zen holdning til en pause op. Undersøge, hvorfor du slog op med og medfølelse.
Sådan skal du tage en zen holdning til en pause op. Undersøge, hvorfor du slog op med og medfølelse.
 1. 1
  Undersøge, hvorfor du slog op med og medfølelse. Det er temmelig standard efter en breakup at sætte på rosen farvede briller og se alle de perfekte aspekter af forholdet, mens ikke at lægge mærke til, hvad der var langt fra ideel. Bestyrtelse over tabet kan få dig til at søge ly i floskler og overbevisninger, der viser det bedste af din ex og forholdet du engang havde. Men som tiden går, nogle hårfine revner vises, for at lade gennem et par utilfredse minder. På dette tidspunkt, er det tid til at begynde at fokusere på de virkelige årsager til, hvorfor de to af jer brød op, så du kan søge fred midt i uroen. Almindelige årsager til afslutningen af ​​et forhold kan nævnes:
  • For mange argumenter. Argumentere og uenig med en person på en daglig basis kan tage en vejafgift ikke kun på forholdet, men også på din psyke og selvværd. Mens nogle par lever af spændingen ved at argumentere og derefter efterfølgende gøre op, de fleste mennesker bliver udmattet og distraheret fra andre aspekter af livet.
  • Ingen psykisk eller fysisk tiltrækning. For at få en sund, afbalanceret forhold, du har brug for at have både fysiske og psykiske (eller cerebral) attraktion. Overbevisende dig til at bo med en person baseret på udseende eller personlighed alene kan kun tage dig så langt, og til sidst vil du afviger fra forholdet. Men hvis du følte, at det i begge ender, men din partner ikke skal du huske, at du fortjener at være sammen med nogen, der er både mentalt og fysisk tiltrukket af dig også.
  • Relationship timingen var slukket. Måske din tidsplan eller dennes tidsplan var for hektisk eller én af jer måtte flytte til en anden by - enten måde, planlægning og placering problemer kan ofte give problemer i et forhold. I stedet for at vælte sig i break-up, tage det for hvad det er - en pause. Giv din sorg til en højere magt, og overveje forholdet at være en mulighed i fremtiden. Hvis det skulle være du vil finde hinanden igen.
  • Nogen snydt. Snyd er den enorme røde flag i et forhold. Hvis du var den person, der forvildet, forstå, at du skal have først brudt det ud med den anden person i stedet for at forråde forholdet. Men hvad der er gjort færdig, og du skal flytte på uanset hvad. Og hvis du var den, der blev krænket, så prøv at huske, at du ikke ønsker at overlade din kærlighed til nogen, der ville søge romantik i armene på en anden, mens du stadig er i et forhold med dig - du fortjener bedre.
  • Det hele dating ting var lidt af en kamp. Måske ikke for dig, men måske for din partner, eller måske begge du aldrig rigtig vidste, om du mente at forblive engageret alvorligt. Hvis en eller begge af jer troede dette forhold var bare om at have en god tid, så er det sandsynligt, at en dybere forbindelse aldrig skulle ske.
 2. 2
  Giv dig selv tid til at sørge. Kom til en Zen sted er mest sandsynligt kommer til at tage tid, men der er godt i sig selv, fordi du tillader dig selv at komme over noget, der var værd for dig snarere end at forsøge at haste til et sted for at føle sig godt igen. Folk, der nægter at stå smerten af ​​et break-up tendens til at risikere rebound romancer, hvor de ikke har arbejdet igennem de smertefulde spørgsmål i den tidligere forhold og har tendens til at projicere deres smerte og ønsker på den nye partner, går så vidt at erstatte ex med den nye person, og ikke kan se den nye dato for, hvem han eller hun virkelig er. Tillad dig selv den sørgende rum, der til tider vil føle så smertefuldt som sorg en elsket en, der er død. Det er et tab i dit liv, og den eneste måde at komme ud på den anden ende med sundhed og fred er ordentligt sørge. Nogle psykologer mener, at sorg består af 5-7 faser, herunder:
  • Isolation. En tid, når du har brug for at være alene og reflekterende. Typisk denne første fase materialiserer mens du stadig er lidt i en tilstand af chok. Hvis du kan lide at meditere, så gør det når de går gennem din fase af ensomhed.
  • Vrede. Ofte vil du føle vrede ikke blot mod den anden person, men også mod dig selv eller måske til nogen omstændigheder. Vrede kan slippe gennem refleksion og disattachment, men du nødt til at erkende vreden først.
  • Overenskomstforhandlinger. På dette punkt kan du forsøge at genvinde kontrol over situationen ved at tænke på måder, du kunne have håndteret det anderledes. Typiske tanker er: "Hvis jeg kun var mere opmærksomme på hans eller hendes behov", eller "Hvis jeg kun havde fundet ham sjovere."
  • Depression eller følelse lav. Næsten alle, der oplever en break-up kan føle en vis grad af depression eller blues. Vær opmærksom på, hvor dybt din depression dips - Hvis du svælge i mere end en måned eller to og har tanker om at skade dig selv eller andre, skal du søge psykologisk omgående. Vær særlig opmærksom, hvis du allerede er tilbøjelige til depression, i hvilket tilfælde, se lægen efter to uger, hvis dit humør ikke er at løfte.
  • Accept. Den fase, hvor du føler dig i fred og accepterer break-up er, når du endelig kan komme videre.
 3. 3
  Påbegynde sund levevis. Dyk bombningen i en stor flaske vin, kan ledsaget af Ben og Jerrys is lyde som ideelle måde at håndtere en break-up, men vil sukker og alkohol kun gøre dig føler crummier. Når oplever break-up dødvande, du ønsker endorfiner at begynde at pumpe, så du kan begynde at føle sig bedre. Måder at puste nyt liv i dig selv kan nævnes:
  • Grøft al alkohol, sukker og fed mad i spisekammeret. Dette lyder måske vanvittigt, men du nødt til at spise en ren kost for at begynde at føle fysisk (og psykisk) bedre. Gå ud og købe sund mad og få fat i en virkelig cool, appetitvækkende sund mad kogebog til at få dig i gang.
  • Ramte gym hårdt. Motion kan hjælpe dig med at erobre den blues, som motion frigiver endorfiner, de vigtige "happy hormoner", som hjælper os til at tænke lidt mere klart og opretholde en lysere udsigter til livet.
  • Holde gode venner tæt på. En eftermiddag at se din favorit komedie film med en nær kammerat kan holde dig fra at vælte sig i sorg. Desuden vil tale det ud over middag med en gruppe af venner minde dig, at du er elsket og har en sikker støtte system.
 4. 4
  Prøv at afspændingsteknikker. Dyb vejrtrækning og visualisering kan tage dig, at Zen sted og hjælpe dig med at komme ud af en hård break-up. Nogle typer af afspændingsteknikker at udforske omfatter meditation, dyb vejrtrækning, visualisering og brainwave lydbånd. Øv disse teknikker, når du føler angst krybende op på dig eller hver morgen før du står over for dagen.
 5. 5
  Øv at give slip på tilknytning til dette forhold. Fra buddhistiske tankegang, er ideen om udlæg og ikke-tilknytning gælder alle samfundslag i vores liv, hvor vi har fastgjort vores forhåbninger for meget til en person, og har brug for at finde os igen, samt at give slip på denne persons indflydelse på vores liv. Tilbring tid på at læse om de ideer vedhæftede fil og ikke-tilknytning og se, hvordan du anvender det til din nuværende vej fremad. Især:
  • Se dine følelser for hvad de er - ofte måder at blokere os fra at flytte på, fordi det er mere behageligt at svælge i sorg og lider, end at anerkende de følelser, men så lad gå af den velkendte måde at håndtere. I sidste ende, er årsag dig til at lide ikke klare, er det såre dine chancer for en fuld helbredelse.
  • Må ikke holde på det gamle forhold. Hvis du gør, er du forsøger at holde fast i fortiden, for at noget velkendt, men nu illusorisk.
  • Søg at nyde den nuværende, for at være i nuet.
  • Lad gå, for at lade lykken igen
  • Indse, at give slip tager dagligt engagement og recommitment, det er ikke beregnet til at være let, men hvis du er konsekvent, vil det eventuate.
  • Lær at spotte disse negative øjeblikke og stoppe dem. Når de truer med at overvælde dig, åbent erkender de tanker og derefter omdirigere dine tanker i retning af at give slip. Dwelling på at forsøge at komme tilbage hvad der er gået, er et forsøg på at holde vedlagte, søger at kontrollere kun, hvad du kan styre - dine egne tanker.
  • Stop retfærdiggøre. Slip ", hvis onlys" og "Jeg kan ikke leve withouts" indse, hvor ødelæggende disse tanker er i, at de er fantasier, der begrænser og fængsle dig. Begynde at tro, at du er stærk nok til at møde fremtiden og gøre ting for at vise det til dig selv, f.eks indskrive i noget, at se dine venner eller skrive det hele ud i en roman og få den udgivet.
  • Tillad dig selv at vokse. Se dig selv som en væske - den person du var, da dating din ex er gået. Du er nu på vej videre til en anden fase af dit væsen, realisere mere selverkendelse og måder at holde finde dit sande selv.
 6. 6
  Blive hel igen. Romantisk kærlighed har tendens til at foreslå, at vi bliver viklet ind og "vi to er én". Ikke alene er denne indstilling op to personer, en potentiel co-afhængige mask, det er bare ikke realistisk. Du behøver ikke udfylde en anden, ligesom de ikke fuldføre dig. Du er hel, adskilt og reelle hvem der ellers er i eller ud af dit liv. Hvis du har ladet denne helhed slip under opløsning, gendanne det ved at acceptere, at du ikke behøver at være sammen med nogen til at være hel. Kærlighed er ikke om at spare hinanden, det handler om at fejre hinanden for hvem vi er, og hvem vi holder stadig gennem vores egen indre udforskning og eksterne medfølelse.
  • Behandle denne opløsning som en lærerig oplevelse i, hvordan at holde folk let. Der er altid en risiko for, at hvis du holder for stramt, du kvæles. Og mens der er en risiko for, at en person give slip kan aldrig vende tilbage, er det bedre, at de gør det valg at bo omkring baseret på virkelig elske dig end at føle bundet til dig.
 7. 7
  Interagere med flere mennesker. Komme ud og møde folk, ikke fordi du ønsker at opdatere dem, men fordi du virkelig ønsker at forbinde med andre. Dette er ikke tid til at forfølge en "erstatning", men i stedet fejre, hvem du er i forhold til andre mennesker, og indser, at uanset om du er i et fast forhold med en person, der er mange andre mennesker derude, der har brug din kærlighed, motivation og medfølelse. Ved at forbinde mere bredt, vil du lære, hvordan det er muligt at elske uden at kontrollere, klamrede sig eller neediness, så når denne ret person gør gåtur ind i dit liv igen en dag, vil du allerede være en opfyldt person klar til at have et forhold mellem ligemænd.
 8. 8
  Foretage et bevidst valg at vælge fred og zen frem for frygten og skylden. Du kan gøre en forskel blot ved at vælge at se fremtiden i en mere positivt lys, og at betragte dette forhold som en lektion i dit liv, i stedet for en vægt, du ikke kan bære. Se tingene for hvad de var, holde øve at give slip og lade plads til at vokse for resten af ​​dit liv. I sidste ende, vil din ex det bedste i dine tanker og virkelig mener det, og derved sætte dine tanker til Zen.

Tips

 • Giv dig selv en pause. Hvis du har lyst til gråd eller trist fra tid til anden, så lad dig selv føler sig dårligt for en stund. Du behøver ikke at foregive, at man er "fine", når du ikke er.
 • Må ikke hoppe ind i en anden sammenhæng umiddelbart efter dit break-up som en måde at finde lykken. Den bedste måde at være fredelige, er at finde lykken i dig.
 • Mens sund levevis og andre positive bestræbelser er en glimrende måde at bevæge sig fremad, gøre disse med holdningen hos "Jeg vil vise ham / hende, hvad de går glip" er decideret anti-zen og ikke nyttigt at give slip.

Advarsler

 • Hvis du fortsætter med at føle sig overvældet af break-up i flere måneder søge professionel hjælp. Målet er at bevæge sig ud over, hvad der er sket - hvis du føler som hvis du sidder fast i en skure, finde en sund måde at komme videre med hjælp af en terapeut.