Wkadk

Sådan ser yngre og føler sig bedre

Mange af os stadig søger efter den Fountain of Youth. Vi går til alle yderligheder for at se yngre ud. Vi tilbringe endeløse dollars på kirurgisk ansigtsløftning til bioxin behandlinger. Der er andre metoder, ikke så drastisk, for at hjælpe med at give os et mere ungdommeligt udseende, gør os føler sig bedre om os selv, og ikke så dyrt.

Også ser yngre er ikke altid om store hud eller en fantastisk krop. Nogle gange er der små ting, vi kan gøre for at hjælpe os med at blive vist år yngre end hvad vi virkelig er. Læs nedenfor for nogle tips.

Steps

Sådan ser yngre og føler sig bedre. Spis en sund, nærende kost og drikke vand hver dag.
Sådan ser yngre og føler sig bedre. Spis en sund, nærende kost og drikke vand hver dag.
 1. 1
  Spis en sund, nærende kost og drikke vand hver dag. Du hører det hele tiden, du er hvad du spiser. Ordentlig ernæring er nøglen til at se dit bedste og leve et længere, sundere liv.
 2. 2
  Prøv at forkæle dig selv med en ugentlig sauna. Dette hjælper blodet i din hud cirkulere bedre og bringer alle de sunde for din ansigt. Du ser bedre og yngre! Saunaer efterlade din hud super blød og du vil få en øjeblikkelig sund glød!
 3. 3
  Vask dit ansigt mindst to gange om dagen, forsigtigt med en blød vaskeklud. Brug et exfoliate en gang om ugen for at fjerne døde hudceller, fugter at erstatte fugt fjernes fra behandlingen.
 4. 4
  Brug en god kvalitet skærm til at beskytte din hud til at afværge hudkræft.
 5. 5
  Motion for at forbedre din form og muskeltonus. Omfatte både aerob (kardiovaskulære) samt anaerob (styrke-bygning) øvelse til at være fit, trim og føler stor længere.
 6. 6
  Lære at have en, snarere end negative holdning. Den måde, du tror, ​​reflekterer over den måde, du ser. Frowning forårsager rynker hurtigere end smilende og gør man ser mindre attraktiv.
 7. 7
  Lære noget nyt. Du ser det bedste, når du føler dig opfyldt.
 8. 8
  Må ikke nogensinde begynde at ryge eller stoppe. Ilt er vores bedste ven. Emnet for rygning er et ømtåleligt et, når det kommer til at give det op. Det har været videnskabelige undersøgelser, der har peget på, at rygning frigiver trillioner af frie radikaler, og disse er ikke godt for din krop eller din hud. Frie radikaler dræbe celler på noget tidspunkt i deres udvikling. Det er også bremsende capilliaries i ansigtet efterlader dig ser meget bleg.
 9. 9
  Det er et personligt valg, men det er klart det har en skadelig virkning på kroppen og dens processer
 10. 10
  Antallet en ting, at aldre folk er deres frisure. Hvis du ønsker at se yngre ud, holde trit med de tendenser. Må ikke sidde fast i en stil, du har været iført i årevis. Køb en frisure bog og tage det til din stylist.
  • Hvis din stylist er gammeldags få en ny. Kig på de nuværende aktører eller skuespillerinder. De er oftest op til dato, og du kan følge deres stil, men at ændre det til at gøre det til din egen.
  • Farve dit hår. Få en smuk farve, der virker med din hud tone og tilføje nogle højdepunkter eller lowlights hvis blondine at give det dybde. For meget mørkt hår, op med humøret. Hår, der er for mørkt kan være hårde.
  • For hår, der er for lys, tilføje nogle lowlights. Ashy og alt for lyse farver kan vaske dig ud. Guld toner er fantastisk til at tilføje farve. Må ikke være bange for rød. Rød og guld er farverne på ungdom og vitalitet.
  • Hold hår og makeup effekter naturligt. Det betyder, at farve hår og bruge makeup, men gå efter en naturlig effekt.
 11. 11
  Makeup skal være let og luftig. Gå efter en let fugtgivende, fugtgivende hud blegemiddel for en base. Følg med en lys pulver og derefter børste på en lille mængde af rosa blush på kinderne.
 12. 12
  Eye toner skal være neutral og blød.
 13. 13
  Køb en læbestift, der gør tænderne vises hvidere (men undgå brune nuancer). Hvidere tænder gøre dig se yngre ud.
  • Hold dine læber fugtige og tilsløret. Rynkede læber er en død giveaway.
 14. 14
  Apropos hvidere tænder, få en tandblegningsmiddel, eller gå til tandlægen og få det gjort. Det tager år off med det samme.
 15. 15
  Hvis du kan få en ansigtsbehandling en gang om ugen, så gør det. Hvis ikke, så prøv at gå en gang om måneden. De manipulationer er godt for huden tone. Hvis du ikke har råd til denne, så gør en derhjemme facial ved hjælp af en honning maske. (Læs min honning maske artikel).
 16. 16
  Hold dine negle gjort, men holde dem lys. Det er ungdommelig at have en naturlig effekt.
 17. 17
  Hold hænderne fugtet på alle tidspunkter. Tørre hænder er en død alder giveaway.
 18. 18
  Fashion er nummer to største fejl folk gør. Hvis du ønsker at se yngre, er du nødt til at klæde unge, men ikke for ung. Der er sådan en ting som at gå for vidt.
  • Kig på mannequiner i butikken. Må ikke gå til den gamle dame eller mand afdelingen. Ophold i juniorer. Må ikke rive selv. Hold det unge, men ikke for ung. Hvis det ser godt ud på en ti år gammel, er det ikke for dig.
  • Kig i aktuelle magasiner og se, hvad folk har på. Rive mode, du synes er ungdommelig, og at du kan bære. Selv hvis du ikke tror du kan bære det, prøve det på. Ungdom handler om at prøve nye ting, tage chancer og være spontan.
 19. 19
  Hold op med alt nyt. Det er svært ikke at blive vist gammel, da du synes at blive hængende i det sidste århundrede, og ved meget lidt af den moderne verden.
  • Lyt til ny musik. Må ikke sidde fast i de gamle ting. Forsøge at lytte til mindst et par nye sange hver uge. Dette vil hjælpe dig med at holde strøm. En ung attitude er meget vigtigt at se ung.
  • Prøve nye ting. Bliv involveret i en sport, eller tage en klasse. Dette vil hjælpe, især hvis du er involveret med yngre mennesker.
  • Lær nogle unge vilkår. Lytte til, hvordan yngre mennesker taler. Saml nogle nye sprog. Hvis du kan tale og forstå yngre mennesker, vil du synes yngre.
 20. 20
  Smiler meget. Unge har lyse øjne og lyse smil. Når du smiler det kan tage år ud med det samme.
 21. 21
  Mens mange mennesker ville overveje dressing i en yngre mode, til at være et klart nej, har det vist sig, at hvis man ser på aldersgruppen 5-10 år yngre end din nuværende alder, er det ofte muligt at vedtage de tøj stilarter og synes at være en yngre person i kraft af foreningen. Se på nogle ot fhe ældre kvindelige filmstars (Jane Fonda, Diane Keaton osv.) for at få et godt perspektiv på, hvad der kan gøres.
 22. 22
  Viser spændingen på dit ansigt hærder dit udseende og gør man ser vred nogle gange, så slappe lidt, viser et lille smil, og dette vil visuelt blødgøre linjer i dit ansigt, så du ser yngre ud. Kig i spejlet eller anden reflekterende overflade for at opnå det ønskede resultat. Dette kan tage lidt øvelse at reducere langvarige vane.
 23. 23
  Når ude eller derhjemme bruge eller migrere til blødere belysning områder, da disse har en positiv effekt på dit udseende. Barske belysning såsom lysstofrør forårsager skarpe kontraster og skarp udseende. Derhjemme brug nedtonet belysning eller bløde tonet pærer, nuancer og lamper.
 24. 24
  Spil hverdagen, lad mister dit indre barn. Hvis du har børn eller børnebørn lege med dem se deres sjove narrestreger. Kæledyr kan også være en kilde til sjove øjeblikke, men positive interaktioner med dem har også en gavnlig virkning på dig. Harmonisering med dine naturlige omgivelser. Tag en gåtur ved en lavvandet flod eller strøm og lytte til klukkende og boblende vand, som det legende gør sin vej nedstrøms.
 25. 25
  Iført formelle tøj gør man ser ældre, så se efter de tendenser i den nederste aldersgruppe (nogle 5-10 år yngre end dig nuværende alder), og vælg noget at bære fra deres intervaller.
 26. 26
  Når man står med en udfordring, at give det en go, vil du blive overrasket over den brummer det giver dig, når du forsøger nye ting. Dette giver dig en god følelse indeni, som betyder, at du føler dig bedre om dig selv.
 27. 27
  Syng for dig selv, fløjte eller gør noget, der gør du føler dig godt. Alle disse ting gør dig positivt fyldt om livet, som igen gør du føler dig godt inde med de resulterende god effekt på dig.
 28. 28
  Kig på dig selv ved at have en boble bad, opsuge fugt og når du er færdig hjælpe bevare fugten ved at gnide baby olie ind i din hud, især omkring øjnene, panden, mund og hals. Dette vil bidrage til at mindske virkningerne af aldring på huden.
 29. 29
  For mænd er det at være glatbarberet godt, men undgå lange hår så godt. Hold bakkenbarter til en kort længde
 30. 30
  Hvor det er muligt bruge naturlige produkter, da disse er sandsynligvis ikke indeholder stærke kemikalier eller endnu bedre forsøge økologiske hudplejeprodukter
 31. 31
  Fugt direkte efter at have overøst, måske med en aloe eller havregryn baseret præparat for at hjælpe med at forhindre din hud tørrer ud.
 32. 32
  Brown læbestift nuancer er ikke de farver valg især når du bliver ældre. Sats på creamier farver eller endda blanke læbestifter (for at gøre dine læber synes plumper)
 33. 33
  Prøv curling dine øjenvipper efter din mascara som tørret. En anden ønskelig effekt kan foring dine øjne (udtværing kan være effektive)
 34. 34
  Trouble med tør hud på hænder og fødder, en kombination af advocado olier på hænder og fødder før han pensioneret for natten, vil hjælpe
 35. 35
  Få masser af søvn, hvile ofte, når du føler dig træt. Søvn og hvile er kroppens måde at genoplade systemet. Det har gavnlige virkninger ved at reducere reaktionstider til hverdagens begivenheder og øger din modstandskraft over for sygdomme. Hukommelse og IQ er generelt bedre efter en god nats søvn.
 36. 36
  Brug en kuperet pude med en silke pudebetræk (reducerer linjer i ansigtet)
 37. 37
  Søvn er en fremragende stress buster, som kan være en anden faktor i aldringsprocessen. Undgå stress muligt. Tage et afslappende bad er en anden måde at mindske virkningerne af stress. Eller prøv aromaterapi.
 38. 38
  Stress øger aldringsprocessen og spiller ravage med stofskiftet, så noget, der reducerer stress er godt, såsom latter, spille osv.

Tips

 • Tag multivitaminer for vitalitet og sundhed.
 • Kig efter din hud. er en stor alder giveaway. Sheasmør har alle de vitaminer du har brug for, og det kommer i mange former.
 • Hold din BMI i normale grænser. Husk, at når du bliver ældre, at være for tynd fremhæver dine rynker og manglende muskeltonus (det sker for os alle, vores hud er ikke længere så fleksibel end det var, da vi var unge), kan du ønsker at få en lidt vægt, hvis dette er tilfældet for dig. På den anden side, undgå overvægt enten, ekstra pounds kan blive årsag til nogle sundhedsmæssige problemer på alderdommen.
 • Der er mange fine produkter til rådighed til at pleje din hud skal findes i stormagasiner, eller discountbutikker, prissat til at passe dit budget.
 • Prøv at undgå solbadning. I stedet for naturlige garvning eller gå til en garvning booth (sidstnævnte et stort no-no) bruge en garvning lotion.
 • Hvis øjne er blodskudte, bruge et produkt som Visine. Bare ikke bruge hver dag. Røde øjne er aldring.
 • Der er også produkter målrettet specielt til mænd.

Advarsler

 • For meget eller for megen sauna kan skade i stedet for hjælp. Alt i moderation er bedst.
 • Gør ikke hektiske bestræbelser for at vedtage nye mode og manerer til at "se" ung, fordi det gør du synes ynkværdige.