Wkadk

Sådan ikke være kedeligt med din kæreste

Der er en tyrkisk ordsprog, der siger, "Nej vejen er lang med godt selskab." Når du er i et langvarigt forhold, og hver gang du er nødt til at sige "farvel" synes hårdt, nøgleordet for at elske ophold er til og begynde at have det sjovt sammen. Selvom der er mange ting, du kan gøre, hvis du beslutter at bo indendørs, der er mange flere måder at have det sjovt, hvis du beslutter at gå ud. Fordi, selvom du ikke er typen udendørs, nogle gange er du bare nødt til at gå ud.

Steps

Sådan ikke være kedeligt med din kæreste. Må ikke være tavs hele tiden med din kæreste.
Sådan ikke være kedeligt med din kæreste. Må ikke være tavs hele tiden med din kæreste.
 1. 1
  Må ikke være tavs hele tiden med din kæreste. Prøv at være sjovt og udgående. Den klassiske måde at have det sjovt med din kæreste, hvis du beslutter at gå ud, er at gå til en varm kop kaffe i en hyggelig café på hjørnet, eller et sted du aldrig har været før. Hvis du gerne vil kombinere hagen logrer med et godt måltid, skal du vælge en restaurant, hvor du kan smage forskellige køkkener. Du bør også opleve natteliv i din by en gang imellem. Danse natten væk i en klub, eller nyde din drink, mens du lytter til din yndlingsmusik i en bar!
 2. 2
  Gå ud. Gå i biografen mindst to gange om ugen. Der er altid nye film ud, der vil lade dig dele et godt grin, eller give dig nye ting at tale om. Styrkelsesprocessen er kilden til et godt forhold! Udover biograf, kan du deltage i filmfestivaler og se alle de premierer, eller du kan tilmelde dig en klub, hvor du kan studere kunsten biograf og endda lave dine egne amatør film! (Ikke den slags amatør film... det er i en anden artikel!)
 3. 3
  Være romantisk. Hverdagens rutine og stress i sidste ende vil ødelægge jeres forhold. Nogle gange endda blomster er ikke nok til at gøre du elsker ham så stærk som de første dage. Tilføj nogle romantik i dit forhold. Gå en tur i bilen og ikke stoppe indtil du finder et sted, hvor bygningerne ikke kan hindre udsyn til himlen og by lys kan ikke overstråle stjernerne. En anden idé er at tilbringe en nat i beach, bare dig og ham, som sidder omkring bålet og drikker vin. Tjek din lokale love, før du gør dette. En aften i fængsel for at bryde de åbne container love er ikke romantisk.
 4. 4
  Være kunstnerisk. Der er så mange begivenheder foregår i din by, at selv hvis du gerne vil fange dem alle, vil du ikke har tid! I stedet for at læse anmeldelser om udstillinger, finde ud af hvor den næste tegneserie festival, book præsentation, musik koncert eller digtoplæsning er gonna være!
 5. 5
  Gå ud og rejse. Ønsker at kombinere sjov med at udforske nye områder og møde nye mennesker? Det anbefales at tage på en tur mindst en gang om året. Lad denne tur være en road trip! Så snart du vågner op om morgenen, gør dine kufferter (husk at tage så færre ting med dig som muligt) og få i bilen.
 6. 6
  Vær kreativ med overraskelser banke hans dør første gang i morgen i weekenden, bringe nogle picnickurv, og gå til parken. Eller gå til den nærmeste bakke for at få din picnic der. Være spontan vil forbedre det sjove.

Tips

 • Bare vær dig selv.
 • Hvis du foretrækker noget mindre "skøre" som videospil, on-line spil, rollespil eller kortspil, ikke bare blive hjemme spiller mod hinanden. Der mange challenge kampe og turneringer, der finder sted hver så i netto caféer, hoteller og særlige boghandlere. Deltag i nu! Selv gammeldags arkade spil er stor. Kæmp med en runde Pac-Man!
 • Prøv at lave en hånd op klappe eller noget, der er lavet til dig og ham. Dette kan gøre ham føle sig lykkelig eller speciel.