Wkadk

Sådan at træne din tålmodighed

Tålmodighed er en vigtig egenskab, der giver os mulighed for at holde ud og forblive fokuseret i sager af dagligdagen. Her er nogle øvelser for at hjælpe dig med at træne din tålmodighed og udvikle tolerance for frustration.

Steps

Sådan at træne din tålmodighed. Forstå formålet med de følgende øvelser.
Sådan at træne din tålmodighed. Forstå formålet med de følgende øvelser.
 1. 1
  Forstå formålet med de følgende øvelser. Vedholdenhed i forsøget disse øvelser vil i sidste ende hjælpe dig med at overvinde din nervøsitet og utålmodighed. Du vil få en masse praksis tolerere frustration, og derfor naturligt at erhverve mere tålmodighed under dine gentagne succeser.
  • Vær opmærksom på, at de første par gange du prøver disse øvelser, kan du ikke. Lad ikke dette afskrække dig. Prøv igen, og igen, og glem ikke at praktisere god kropsholdning og åndedræt regelmæssigt med hver rutine. Efter et stykke tid, vil beherskelse af disse øvelser føles som en utrolig præstation.
 2. 2
  Spise æbler! De er videnskabeligt bevist, at hjælpe med tålmodighed.

Første øvelse

 1. 1
  Tag et stykke pap, på størrelse med et stort ark af 8 "x 11" (20.3 cm x 27.9cm) papir.
 2. 2
  Skær et hul i pap, om størrelsen af en fjerdedel eller lignende mønt (omkring en tomme eller 2 0,5 cm i diameter).
 3. 3
  Sæde selv komfortabelt, derefter tage pap af den lavere rand mellem tommel-og pegefinger, din arm godt forlænget ud fra kroppen.
 4. 4
  Kig gennem kvart størrelse hul på pappet, så det runde hul fylder dit synsfelt, med ingen af pap overflade blødning i dit fokus.
 5. 5
  For de første par gange, du praktiserer, ikke overstige tyve sekunder. Når du får mere erfaring, kan du udvide den tid, lidt efter lidt.
 6. 6
  Vurdere din. Det centrale er at være meget præcis i dette eksperiment, uden plet af pap synes at dit øje i løbet af din træning.

Anden øvelse

 1. 1
  Svarende til den første øvelse, men denne gang tager et ark papir i stedet for et stykke pap.
  • Skær et hul i en rund kvart størrelse form som før.
 2. 2
  Prøv det samme som i den første øvelse kun denne gang, vil du gøre det sværere ved at forsøge at holde papiret så stiv som muligt, mens du stadig forsøger at fokusere dine øjne på hullet. Hvis papiret bøjer, prøv øvelsen igen. Glem ikke, at selv vejrtrækning forbedrer koncentration og hjælper alle klare frustration.

Tredje øvelse

 1. 1
  Spore en vandret linje på en væg. Brug en lineal, hvis du vil.
  • Hvis du ikke kan trække på selve muren, henlede Deres linje på et stykke hvidt papir, og anbring den på plads på væggen i øjenhøjde.
 2. 2
  Fyld et glas vand til en tredjedel af en tomme (8.46mm) under kanten, og hold den mod bunden med vandlinjen niveau med linje trukket på væggen samt dit synsfelt.
  • Forsøge at sikre ved synet at overfladen af ​​vandet ikke afviger fra væggen linje.
 3. 3
  Hold glasset på armslængde fra kroppen, indtil du føler dig træt. Med praksis din udholdenhed vil stige og til sidst vil du være i stand til at gøre dette uden den mindste omrøring af vandet. Gradvist forlænge varigheden. Din tålmodighed vil vokse naturligt ud af din udholdenhed med disse rutiner.

Fjerde øvelse

 1. 1
  Fyld glasset nu til selve toppen og gentag den tredje øvelse.
 2. 2
  Hvis du ved et uheld spildes vand, top off glasset og begynde forfra.

Femte øvelse

 1. 1
  Efter påfyldning af glasset til randen, holder den op fra bunden, hvilket gør det mere vanskeligt ved at holde den med tommelfingeren og fjerde finger i to sekunder ved første, gradvist stigende tiden.
 2. 2
  Efter med dine øjne bevæger glasset sig langsomt og "støt" fra højre til venstre, forsøger dit bedste for at holde fælgen niveau med den linje på væggen.

Tips

 • Del dine erfaringer med en ven eller søskende. Se, hvordan de klarer sig, og du kan endda lide at tiden hinandens præstationer med hver øvelse, eller være konkurrencedygtig i din træning.
 • Venligst ikke spilde vandet. Blandt forslagene er vanding indendørs eller udendørs planter, gemme det i køleskabet til næste session eller drikker det ned med det samme. Holde hydreret forbedrer holdning hele vejen rundt.

Ting du behøver

 • Stykke pap
 • Stykke papir
 • Saks
 • Klart glas
 • Forsyning af vand
 • En pen, blyant eller markør

Related