Wkadk

Sådan at købe en gave til din kæreste

Snarere du kan lide ham som en ven, eller lidt mere, det er altid svært at købe en gave til din dreng... ven, så forhåbentlig denne Google vil hjælpe dig ud!

Steps

Sådan at købe en gave til din kæreste. Vær kreativ med din gave!
Sådan at købe en gave til din kæreste. Vær kreativ med din gave!

At købe en gave til din kæreste

 1. 1
  Spørg ham. Nå det er den nemme og oplagte ting at gøre! Han vil nok sige, at han ikke vil have noget, men stadig spørge, hvis du ikke kan komme op med noget.
 2. 2
  Vær kreativ med din gave! Tænk på alle dine indvendige vittigheder, er der noget, du kan få ham, der vil minde ham om dig, eller som joke du deler?
 3. 3
  Tænk hans hobbyer selvfølgelig!
 4. 4
  Tænk på de små ting som hans yndlingsfarve, livret, film slags musik, skuespiller eller skuespillerinde.
 5. 5
  Vær opmærksom på sine venner. Venner kan være en stor fingerpeg i, hvad nogen kan lide. Hvis alle hans venner kjole preppy derefter, mens du er på udkig gå ind europæiske Eagle eller Hollister. Hvis alle hans venner er computer nørder derefter gå ind i en butik som Best Buy. En masse gange venner som de samme ting!
 6. 6
  Brands altid arbejde. De fleste fyre har mærker, de kan lide. De er Ford eller Chevy, John Deere eller Carhartt, Home Depot eller Lowes, Pepsi eller Coke, et hold eller det andet. Hvis du ved, han kan lide Chevy bedre end Ford derefter lede efter ting med Chevy logo. Logos fange folks opmærksomhed! Hvor mange gange har du stoppede og kiggede på noget, bare fordi det havde Askepot på det, eller fordi det havde Snehvide på det i stedet? Brands kan ikke styre dig forkert, bare sørg for at det er den, han kan lide!
 7. 7
  Selv om det ser ud som den nemme vej ud, fyrene elsker mad! Og du kan aldrig gå galt med gavekort. Det kan synes upersonlig, men alle kan lide dem. Og hvis han kan køre, gavekort til fastfood steder, og for at få gas, eller bare bil ting i almindelighed vil altid gå over godt også!
 8. 8
  I stedet for at købe ham en chokoladebar, bage ham fusk eller cookies. Hjemmelavede gaver er de bedste og vise, hvor meget du holder af nogen.
 9. 9
  De fleste fyre tror, ​​at hvis du giver dem noget, de skal også gengæld. Det er ikke en dårlig ting, men de har brug for hjælp, så prøv at lade nogle spor rundt for 'em, det virker!
 10. 10
  Personlige gaver er altid en favorit blandt relationer. Treasure dine fotos med strålende produkter såsom collager, lykønskningskort med fotos, fotobøger.

Tips

 • Vide, hvad han kan lide. For eksempel, hvis han har en favorit hoodie, at han bærer hele tiden få ham et andet i en lignende stil. Hvis han har en favorit band, holde sig væk fra musik (han sikkert allerede har det hele alligevel) og få ham en plakat eller endnu bedre, koncertbilletter.
 • Vide, hvad han ikke kan lide. Hvis han hader rap musik, så skal du ikke købe ham en 50 Cent cd. Hvis han hader farven orange, så skal du ikke købe ham noget af denne farve! Hvis han hader at læse holde sig væk fra bøger etc. Vide, hvad han ikke kan lide, som også vil hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder.
 • Hold dig væk fra tøj, undertøj, og billige cologne og deodoranter. Hans mor eller bedstemor vil få ham det!
 • Hvis du vil spørge nogen til at hjælpe dig med at udvælge gaven bede sin far, bror, eller en nær ven.
 • kender den bedste måde at behage ham, mindst denne ene, kan du få en flugt for en dag, bare for jer to. Og hvis du gør middagen, endnu bedre. *
 • Vide, hvad han har. Hvis han har en iPOD derefter ikke købe ham nogen cd'er...
 • En masse fyre finder tilfældige ting sjovt...
 • Din gave behøver ikke at være dyrt, eller billige. Det kan være små, og den perfekte gave, men bare fordi det er stort, betyder ikke, det er for meget. Du er bare venner, så du skal ikke bruge for meget! Det handler om kvalitet og ikke kvantitet!
 • Prøv at få ham en iTunes gavekort
 • Giv ham en stjernetegn kop eller et foto cup, som bærer billedet af din begge.

Advarsler

 • Hvis du spørger den fyr ven, så sørg for han er moden, og ikke kun kommer til at give dig et fjollede ideer...
 • Må ikke bare give ham penge.