Wkadk

Sådan at fake at have en kæreste

Må alle dine venner har kærester, og du ikke? Har du altid føler sig udenfor, fordi dine venner taler om deres kæreste, og du har intet at dele? Dette er artiklen for dig! Fake have en kæreste enkelt og nemt. Alt du skal gøre er at følge nedenstående trin, og du vil have en imaginær bf!

Steps

Sådan at fake at have en kæreste. Opret basale fakta om din kæreste.
Sådan at fake at have en kæreste. Opret basale fakta om din kæreste.
 1. 1
  Opret basale fakta om din kæreste. Hvad er hans navn? Hvordan ser han ud? Hvor har du ham? Osv. osv.
 2. 2
  Opret en e-mail for ham på hotmail, for eksempel. Dette er så at han kan "kommunikere" med dine venner. Svar på de e-mails selv.
 3. 3
  Hvis det er muligt, få en mandlig ven af din at udgive din 'kæreste'. Har ham tale til dine venner over telefonen.
 4. 4
  Make up navne til hans familie og venner.
 5. 5
  Vise de gaver 'han har købt til dig.
 6. 6
  Kom op med en god undskyldning for, hvorfor han ikke kan opfylde dine venner. Et eksempel på dette ville være om, at denne falske kæreste er homeschooled og at han ikke får lov til at gå ud i løbet af sigt, men de par du stadig dato har over helligdage. Du kan også foreslå, at du har en lang-distance forhold går.
 7. 7
  Stage en pause op. Før du gør dette kommer op med en grund, og som indledte den. Vælge noget troværdigt (Eksempel:. Jeres "kæreste" snydt på dig). Du ønsker måske at overveje at moping rundt i et par dage, ængsteligt at kontrollere din telefon efter meddelelser hvert tiende minut.

Tips

 • Finde et foto af nogle tilfældige fyr på nettet, vil hjælpe dig med at beskrive dit imaginære kæreste. Det vil være nyttigt i at vise dine venner, hvad han ser ud så godt. Sørg for, at billedet er ikke af nogen kendte eller berømte, og helst ikke på den første side af Google Billeder.
 • Hvis nogen finder ud af, at du lyver, ikke gør undskyldninger. Kom ren, selv fortælle dem kun, hvad de allerede har mistanke. For eksempel siger Sally beslutter at gøre en kæreste og navngiver det konfektionerede kæreste Joe. Hun taler om Joe til sine venner, Emily og Kate. Emily tager Sally til side og spørger hende, om hun og Joe virkelig er dating. Sally ville så, snarere end at fortælle hende alt, kun fortælle hende, hvad hun allerede mistanke, så hun ville sige noget lignende, "Joe og jeg dateret i virkelig lang tid, men jeg slog op med ham. Jeg siger bare, at vi stadig gå ud, fordi jeg ikke ønsker at date nogen anden lige nu, så jeg vil have folk til at tro, jeg er taget, skal du ikke fortælle nogen, så de ikke forsøger at spørge mig ud, "snarere end" No. Jeg gjort op Joe ". Denne måde, Kate er stadig under det indtryk, at Joe er i live, og dating Sally, og Emily stadig ikke vide, at Joe aldrig har eksisteret i første omgang.

Advarsler

 • Må ikke forsøge at få en anden person på samme tid.
 • Look out for forfærdelige venner.
 • Du må ikke ændre din historie. Nogensinde.
 • Må ikke prale om din kæreste. Dette vil gøre folk tvivl om, hvad du siger.
 • Må ikke falske for længe, ​​kan folk få mistænkelige.
 • Desuden kan det være en god ide at købe en dreng sweatshirt at se ud som om din kæreste lader dig bære det.
 • Før du gør det, sørg for at det virkelig er det rigtige at gøre. Når du gør det de løgne har til forbindelse.
 • Må ikke bringe ham op og når dine venner spørger, "Hvor længe har du været at gå ud?" sige: "Åh, et år", fordi du sandsynligvis ville have sagt noget inden da. Igen, ikke realistisk.
 • Må ikke kopiere en pic fra internettet, som de kunne finde ud af.
 • Altid være realistisk. Må ikke sige, at han er "en berømt rockstjerne med en enorm mansion" sige noget mere ligesom "han er en god guitarist, og hans hus er stort."
 • Advarsel! Du er nødt til at være ekstra forsigtig omkring dine venner Hvis dine venner finde ud af, er du nødt til at risikere at miste dem alle.

Ting du behøver

 • En god ven, som er en dreng
 • Et billede af en fyr, der du og dine venner ikke kender
 • En computer med internet