Wkadk

Sådan ansøger makeup (for teenage-piger)

Mange mennesker er interesseret i make-up, men ved ikke, hvordan man bruger det korrekt. Denne artikel vil vise dig alle trin i at anvende make up fra vask dine hænder til at fjerne din makeup.

Steps

Sådan ansøger makeup (for teenage-piger). Vask dine hænder og ansigt!
Sådan ansøger makeup (for teenage-piger). Vask dine hænder og ansigt!
 1. 1
  Vask dine hænder og ansigt! Inden du rører dit ansigt, vask altid dine hænder med en antibakteriel sæbe og varmt vand. Sørg for at dit ansigt er ren, før der ansøges makeup. At rense dit ansigt ordentligt, få en god sæbe fra din hudlæge. Hvis du ikke har råd til en hudlæge, så prøv en masse forskellige produkter, og se, hvilke der virker bedre for dig! Men husk, produkter fra Walmart, Walgreens, Target, etc. alle indeholder de samme ingredienser, fordi de ikke kan sælge nogen højere koncentration af benzoylperoxid (udrensning ingrediens).
 2. 2
  Anvend fugtighedscreme. Før du starter, skal du altid bruge solcreme, især hvis du har problemer med hyper-pigmentering (når din hud er healing og er lidt mørkere end den naturlige hud). Det er bedre at få en fugtighedscreme adskilt fra din SPF, fordi så vil din SPF vil være stærkere. Hvis du har meget lave melanin mængder du skal bruge SPF 45.. Hvis du har oliven, mørk hud osv. så bare bruge omkring SPF 15.
 3. 3
  Glat. Med en concealer pensel eller foundation pensel, ujævnhederne blidt der er en nuance lysere end din hud tone under øjet til at dække eventuelle mørket. Også bruge dit concealer på bumser, røde pletter eller andre defekter. Nu duppes på med din langfinger. Sørg for at du ising, snarere end tørre med fingeren, ellers vil du tage hele concealer slukket. Du kan også bruge foundation som concealer, men ved hjælp af den faktiske concealer vil give dig bedre resultater.
 4. 4
  Pat. Hvis du har acne mineral makeup er det meget bedre for din hud end normalt fundament. Brug Bare Minerals eller Prescriptives, ingen billige ting. Husk din hud er din største vejrtrækning orgel! Piger med oilier hud måske ønsker at holde sig til pulver, og piger med tørrere hud kan foretrække væske / creme foundation eller tonet fugtighedscreme. Mere fedtet hud kan bruge matte geler eller silikone baseret primer, der hjælper til at sænke niveauet af olie produceret.
 5. 5
  Comb. Ved hjælp af en pande pensel, ren mascara børste eller tandbørste, kam dine øjenbryn op og på tværs, og blødt anvende øjenskygge (matcher dine øjenbryn farve) for at udfylde brynene, hvilket gør dem synes fyldigere. Hvis du har fuld øjenbryn, springe dette trin. Indstil din brows på plads ved hjælp af en pande børste med gel, klar mascara eller en pande børste med hårspray. Igen, dette er ikke nødvendigt, men en af ​​de ekstra ting, du måske ønsker at gøre, før en dato eller en anden lejlighed, du ønsker at se dine bedste.
 6. 6
  Shadow. Brug en børste til at anvende en cremefarvet og lidt iriserende og strålende hud tone skygge. Hvis du går til en tan look med en blød bronze farve. Hvis du går efter et cover up farve, brug en blød hudfarve én. Nogle skinnende hvid skarpt foring øjnene kan åbne dem.
 7. 7
  Rødme. Påfør gel Blush af dine kinder. Smil, blend op og i en cirkulær bevægelse, altid blending mod templet. Du kan også følge din kindben. Blend, blend. Du kan også bruge et pulver blush, men vær forsigtig, da de har tendens til at pakke mere punch. Mindre er mere. Du kan også bruge læbestift - gnide den mellem fingrene, så det er varmet op og derefter anvende det direkte til dine kinder.
 8. 8
  Curl. Selv om det er næppe nødvendigt, kan du nogle gange bruge en øjenvippe curler, selv når de anvender klar mascara. Det kan gøre dine øjenvipper ser meget professionel. Mascara går på top og bund vipper-altid anvende det tykkere på den ydre vipper. Det gør dine øjne ser store og sexet. Påfør 1 eller 2 lag på øverste vipper, og bruge hvad der er tilbage til bunden vipper.
  • En anden måde at krølle dine øjenvipper er at få en meget lille øjenbryn kam, og omhyggeligt kam dine øjenvipper.
 9. 9
  Påfør læbepomade. Udfyld hele læben med en tonet læbepomade. Derefter bruger fingeren eller pensel, fordelt gloss på toppen. Find ud af din hud tone og de farver, der matcher det. Brug altid et gennemsigtigt glans løbet tonet læbepomade.
 10. 10
  Glans. Lip Gloss er fantastisk til en lys, skinnende look. Det er sød nok til skole og tilføjer en perfekt glød til din færdige look. Bare anvende det på dine læber og elsker det gennem dagen. Du har måske brug for at anvende mere, hvis det begynder at fortage sig. Brug den over din tonet læbepomade eller lys, naturlig skygge af læbestift.
  • Husk på, at den rigtige farve afhænger af den lejlighed. For eksempel, hvis du ved, du kommer til at spise eller svedtendens gå lys på lip gloss.
  • Aldrig bære læbestift, især hvis det er din første gang iført makeup, fordi hvis du laver en fejl, det er næsten umuligt at få fjerne. Også det meste af tiden farverne er ikke, hvad de hævder at være.
 11. 11
  Øjenskygge. Først satte hvide skygge hele over dine øjne til at fremhæve og tænde din øjenskygge farve. Derefter skal du vælge en farve, du kan lide og anvende det under den krølle på dit øje låg. Hold farve lys og naturlige.
  • Lilla, guld, blå og tan / beige toner er gode øjenskygge farver til brun og nøddebrune øjne. Hvis du har blå øjne, blå, lilla, guld, sølv, eller en mørkere nuance af din hud tone ser godt ud. Grønne øjne ser godt ud med alt.
 12. 12
  Husk, at mindre er mere. Hvis du har gået overbord på din øjenskygge, blush eller læbestift kan du bruge toiletpapir eller væv duppes lidt farve. Sørg for at huske på, at lys og frisk makeup er i, mens caked på makeup ikke er.
 13. 13
  Fjernelse makeup. Fjern altid din makeup før du går i seng, for at hjælpe med at holde din hud sund og rynke fri. Brug en fugtgivende udrensning klud eller vaske og rengøre hele dit ansigt jævnt (herunder de steder, hvor der ikke er makeup).

Tips

 • En almindelig fejl lavet med fonden er masken effekt, efterlader dit ansigt farves og meget unaturligt. For at forhindre dette, skal du bruge medium dækning pulver eller tonet fugtighedscreme. Blend og blend, og hvad? Blend!
 • Hvis du sætter masser af makeup omkring øjnene, er du nødt til at sætte lidt på dine læber, og vise versa. Hvis du lægger øjenskygge, eyeliner og mascara, kan du kun sætte nogle lyse lip gloss.
 • Sørg for at dine øjenbryn er naturligt udseende. Bare Pluk omstrejfende hår. Må ikke over-plukke! Over-plukning er en meget almindelig fejl, at teenagepiger gøre. At vide, hvad form du skal Pluk følge disse instruktioner:
  • Forestil en lige linje fra den inderste hjørne af øjet går lige ned langs siden af ​​næsen. Følge denne opad for at finde, hvor din pande skal begynde.
  • Igen fra næsen, bevæge sig op diagonalt gennem midten af ​​øjet til dit øjenbryn. Det er her, dine øjenbryn bør kurve opad.
  • Endelig vil en linje fra spidsen af ​​næsen til den ydre hjørne af øjet føre dig til det punkt, hvor dine øjenbryn skal ende.
 • Sørg også for, at du følger den regel: stærke læber eller stærke øjne, men aldrig begge dele! For meget alle på samme tid, vil gøre dig se dum, og hvad du ønsker, er at se smuk. Vær ikke bange for at lege med makeup med dine venner og alene for at regne ud, hvad du virkelig gerne, før du bære det ud.
 • Aldrig voks dine øjenbryn på din egen.
 • Brug en mascara, der har en base primer frakke og en konstruere top coat. Primeren hjælper dine vipper forberede mascara. L'Oreal Volume Shocking er virkelig stor, fordi der er to separate tryllestave, og den anden er en lille kam, der adskiller dine vipper.
  • Tegn en sort eller brun linje det tætteste man kan komme til din top lash linje, men tegne linjen ved at foretage små streger på et tidspunkt. Så få en skygge, der er den samme farve som foringen (i dette tilfælde sort eller brun) og gå over foringen. Du behøver ikke at plette det, men hvis du har brug for, skal du bruge en vatpind. Viola! Smoky og moderne.
 • For meget eyeliner er aldrig godt. Det afhænger af din øjenfarve: grøn & blå øjne kan anvende så meget, som de gerne ville, og brune øjne bør altid gøre det på top og bund. Men hvis man har små øjne, være ekstra omhyggelig med ikke at bruge for meget. Det hjælper også hvis man anvender eyeliner lige på toppen. Altid trække liner så tæt på vipperne linje som muligt.
 • Må ikke anvendes pulver direkte på huden, først anvende fugtighedscreme eller foundation og derefter pulver.
 • Ikke alene makeup kan forbedre din smukke self! Prøv neglelak at gøre dit ansigt pop med en lys farve, men nogle gange bare gøre en farve for at gøre dine negle ser sundt, ligesom en UV stråle frakke.
 • Må ikke altid forsøge at spille det sikkert ved at være naturligt. Fra tid til anden prøve lysere farver til din mascara og eyeliner og nogle gange lege med forskellige farver til dine læber.
 • Eksperimenter med lys, sjove farver som pasteller, bløde metalfarver, og lyse farver. Gå ud over pulver skygger for teksturer, der er cremet, skinnende, sprudlende eller glitrende.
 • For læbe farve: Du kan starte med enten en lys eller mørk skygge. Det gør ikke noget, der går på første siden du kan justere senere. Too mørke? Blot med væv og lag på lysere nuancer med hvide, beige eller pink. Too lys? Opbyg mørkere nuancer som brombær, som på magisk vis forvandler enhver læbe ind .? en aften look for intens Brug beige at slå næsten alle farver Too blah Brug red at lysne -.? men brug den sparsomt. Brug læbe blyant og læbepomade til at skabe din egen farve.
 • Brug øjenskygge og lip gloss til at gøre matte læbestift. For at gøre læbe farve holder længere, bruge en læbe blyant, før du anvender lip stick.
 • Blush fading allerede? Bruge læbestift eller lip liner. Eller hvis du bærer ingen af ​​dem, og derefter trykke på dine kinder med langfingeren, og din ringfinger. (Eller med dem alle, men prøv at danne en cirkel.)
 • Eyeliner kan være svært, så vær ekstra omhyggelig med ikke at såre dig selv.
 • Hvis du har blond eller jordbær blond hår, chancer er at du ikke behøver at plukke dine øjenbryn, de er næsten usynlige alligevel. Bare plukke de åbenlyse strejfer og blyant over dine øjenbryn til den form, du ønsker, med en skygge 2 eller 3 toner mørkere end dit hår.
 • Hvis du har meget lys hud, bruge bleg pink. Hvis du har medium hud, bruge sandede pink. Hvis du har bronze, chokolade eller ibenholt hud vælger dybe, mættede farver, ligesom bløde blomme eller dyb bronze. Hvis du har eller olivenfarvet hud, kigge efter nuancer som pink, tawny eller rose, og holde sig væk fra fersken og bronze. Den forkerte blush gør du ser beskidt, forslået, pastaagtige eller tarvelige. Cream blush ser mest friske og naturlige.
 • Må ikke være bange for at bede om hjælp, gå til din mor, tante, ældre fætter, bedste ven, eller endda din bedste venner mom, kvinder er næsten altid sympati for din situation, og vil forsøge at hjælpe dig.
 • Shalem emmanuel

Advarsler

 • Altid tage din makeup før du går i seng, især hvis du har følsom hud! Aldrig falde i søvn i din makeup, selvom det siger, det er sikkert at sove i. Hvis du sover med make up på dit ansigt kan begynde at få hudorme.
 • Må ikke gå overbord. Omhyggeligt anvendt mascara, blush og lip gloss er virkelig alt du behøver at se frisk!
 • Påfør aldrig øjenmakeup i et køretøj i bevægelse eller objekt.
 • Hvis du er i tvivl, så gå med en helt klar lip gloss med bare en lille smule farve og / eller gnistre. Læbestifter og uigennemsigtige lipgloss kan være meget vanskelig opgave, især hvis de er for tør eller for tyk og klistret.
 • Må ikke bruge læbestift eller gloss på beskadigede og / eller tørre læber. Påfør et lag læbepomade til at hjælpe dine læber komme.
 • Brug aldrig for meget mascara, en lys frakke gøre. for meget kan gøre dine vipper holde sammen, mens en lysere pels vil levere en illusion af mere vipper.
 • Må ikke få chokerende pink læbestift, ser det ikke godt ud på alle, så vær forsigtig, når picking farver.
 • Må ikke få noget inde i dine øjne (især hvis du har kontaktlinser! Det kan irritere dine øjne).
 • Blå øjenskygge virker sjældent for nogen, men din bedste chance er med garver hud.

Ting du behøver

 • Fugtighedscreme
 • Concealer
 • Brush sæt
 • Gel blush
 • Læbepomade
 • Lip gloss
 • Øjenskygge (neutral)
 • Eye liner
 • Mascara
 • Øjenvipper curler
 • Hudplejeprodukter
 • Eyeliner blyantspidser
 • spejl