Wkadk

Hvordan til at vokse African American hår

Mennesker af afrikansk afstamning sommetider ty til at anvende store mængder af varme, såsom høj kilowatt slag tørretumblere, presning kamme og strygejern, samt kemikalier til deres allerede tørt hår, såsom teksturmidler, relaxers og hårfarve, til at forskønne det. Ikke desto mindre er de samme personer anvende yderligere kemikalier til deres hår, når de bruger de fleste i håndkøb, apotek eller skønhed levering hårplejeprodukter. Disse produkter indeholder normalt parabener (kræftfremkaldende stoffer), sulfater (naturlige olie-stripping vaskemidler), og siliconer og alkoholer eller glycoler (hår tørring og skadelige kemikalier). Fortsat brug af disse produkter, vil kun skabe stegt, beskadiget og porøst hår, udover midlertidigt opblødning hår. Her er tips om hvordan man kan opnå smukke hår uden at dens helbred.

Steps

Hvordan til at vokse African American hår. Skifte til at bruge en helt naturlig shampoo og styling-produkter.
Hvordan til at vokse African American hår. Skifte til at bruge en helt naturlig shampoo og styling-produkter.
 1. 1
  Skifte til at bruge en helt naturlig shampoo og styling-produkter. Disse vil fodre dit hår, forbedre den konsistens og gøre det sundere ved at erstatte fugt og mineraler tabt ved glatning eller anvender varme til håret.
 2. 2
  Lagde flad jern. Hvis du skal bruge det, så prøv kun at bruge den på rene, tørre hår et par gange om måneden. Dette vil give din Lokker fritagelse daglige varme.
 3. 3
  Brug naturlige børster. Etniske hår har en strammere krølle mønster, og selv stærke, kan nemt snap især hvis stress påføres fra en børste eller kam til en tør hår. I stedet for at børste dit hår, købe en pensel lavet af naturlige fibre, såsom orne hår. Når du bruger orner hårbørster sørg du betingelse børsten først, så børster er bløde. Hvis du ikke gør det, så du kan lige så godt børste dit hår med en saks, fordi børsterne vil være så hård og skarp, at det rent faktisk vil skade dit hår. Jeg foreslå at købe Denman børster, bør de arbejde underværker, når detangling hår.
 4. 4
  Begræns brugen af limet-in extensions, stramme fletninger, stram, og hårdt, gel frisurer. Disse kun placere en stor mængde af stress på håret. Hvis du får fletninger eller, veksler mellem at bære håret ud og fletning det på månedsbasis.
 5. 5
  Fletning dit hår. Selvom du ikke ønsker at bruge fletninger, der er for stram, fletning dit hår kan være en god måde at gøre det vokse, fordi du ikke behøver at tilføje nogen varme eller kemikalier det
 6. 6
  Skær dine ender på en regelmæssig basis. Der er omkring 1/2 tommer hver ti til tolv uger. Det slipper af beskadiget hår på enderne, så du kan vokse sundt hår. Hvis du tillader en salon for at trimme dit hår får en klar forståelse af, hvad de kalder 1/2 tommer. Det er som regel mere end du tror.
 7. 7
  Undgå farvning, hvis muligt. Farvelægning kun skader håret ved belægning med hydroxider og alkoholer. Disse skader håret overdrevent og få det til at blive tørre. Hvis døende er nødvendigt, for at sikre dyb tilstand hår og sætte ekstra fugt i at returnere det til sin normale tilstand.
 8. 8
  Undgå ridser, dette bryder hår fra rødderne.
 9. 9
  Kun shampoo en gang! Tilstand én gang.

Tips

 • Tage flere vitaminer og drikke masser af vand hjælper så godt.
 • Dit hår vil vokse naturligt, fordi det er netop, hvad den gør, men det er op til dig at gøre det rigtige