Wkadk

Hvordan til at være sarkastisk

Sarkasme er et fint udvirket værktøj, der kan finpudset og anvendes til gode eller dårlige formål. Hvis du er sarkastisk på det forkerte tidspunkt, eller med den forkerte person, kan du ende med at såre nogens følelser, men sarkasme kan også bringe grin og smil, så længe du bruger godmodige humor og undgå fornærmelser. Det kan endda gøre det lettere at beskæftige sig med mennesker, der nyder at bringe andre ned.

Steps

Hvordan til at være sarkastisk. Vælg dit mål med omhu.
Hvordan til at være sarkastisk. Vælg dit mål med omhu.
 1. 1
  Vælg dit mål med omhu. Undgå mennesker, der kunne slå dig op fysisk eller verbalt eller myndighed tal. At være sarkastisk med en lærer eller en politibetjent kan forårsage problemer. Hvis du vil have respekt for din lærer eller en anden voksen, brug respektfuld sprog.
 2. 2
  Være taktfuld og smagfuld. Prøv at undgå at fortælle vittigheder om problemer, at personen er usikker, såsom vægt. Det er ikke meget smagfuld, for eksempel at lave vittigheder om en fed ven igen og igen.
 3. 3
  Lever din joke hurtigt. Hvis du venter for længe, ​​det mister sin værdi, og gør man ser dårligt. En god måde at give dig selv et par sekunder er simpelthen stirre på personen med et lille smil, som om du tænker noget om dem. Hvis du formår at hurtigt at tænke på en vittighed, siger det. Ellers bare smile lidt bredere, så ryste på hovedet og ser væk. Billedet af "du er ikke umagen værd" er nogle gange den bedste måde at bespotte. Må ikke vente for længe, ​​selvom, det ser mærkeligt.
 4. 4
  Poke sjovt. Være meget opmærksom på, hvad folk ser ud, og hvad de er iført. Mens du ser på en person, observere hans eller hendes tøj. Hvilke berømt person betyder det minde dig om, hvem der har nogen sans for mode?
 5. 5
  Lytte meget nøje til, hvad folk siger. Mange mennesker vil sætte sig op, så drage fordel. Du behøver ikke gøre den person føler sig dårligt, bare vise ham det problem med det punkt, at han forsøger at lave. Sarkasme kommer i mange former:
  • Reduktion ad absurdum (mest nyttige i denne situation)
   Afsløre, at den anden persons kommentar er absurd.
   Eksempel:
   "Nej, behøver du ikke det, og det er endelig!"
   "Vi behøver faktisk ikke noget bortset fra mad, luft og vand, så hvorfor ikke vi alle gå live i huler og spyd store dyr for mad hver dag?"
  • Tidligere erfaringer (også meget nyttig her)
   Vis den person, at han ikke har den ekspertise, som han siger, han har.
   Eksempel:
   "Jeg kan fortælle dig om sarkasme. Jeg er en stor forfatter!"
   "Du må være stolt af, at din skrivning er blevet afvist ti gange!"
  • Tilfældig Eksempel:
   "Hvor er min tandpasta?
   "In The Moon! Selvfølgelig er det i badeværelset.
  • Inversion af sandhed
   Sig lige det modsatte af, hvad der er sandt at vise, at svaret på spørgsmålet er indlysende.
   Eksempel:
   "Tror du denne kjole gør mig ser fedt?"
   "Du har aldrig set så tynd!"
  • Inversion af mening
   Sige det modsatte af, hvad du mener.
   Eksempel:
   "Åh, fantastisk!" eller "Det er alt jeg har brug for!" i stedet for "Åh, nej!"
   "Yeah, right!" eller "hvad du siger" i stedet for "Jeg er ikke så sikker på."
   "Big deal!" i stedet for "Det forekommer trivielt."
  • Overdrivelse
   Spille den rolle foreslået af den første person kommentar.
   Eksempel:
   "Hold op, vil du?"
   "Åh, jeg er ked af det, Deres Højhed, skal jeg gå få dig din te og fladbrød nu?"
  • Den indlysende alternativ
   Foreslå en anden grund til, hvad der skete skete.
   Eksempel:
   "Du stjal mine lektier til at kopiere det!"
   "Nej, det gjorde jeg ikke!"
   "Hmmm... hunden skal har spist det, da!" (Det oplagte alternativ til "Du stjal mine lektier!")
  • Nivellering
   Spørge nogen, hvordan man gør noget, når du allerede gør netop det.
   Eksempel: Kan du vise mig, hvordan du bruger et tastatur?
 6. 6
  Må ikke overforbrug dit talent. Hvis sarkasme er det eneste, du gør, vil du sandsynligvis finde færre mennesker er villige til at tale med dig. Husk, at jo flere mennesker, du har, jo mere potentielle mål, du har. Hold en god karakter om dine spydigheder, og de fleste mennesker vil nyde den humor af den personlige joke.
 7. 7
  Sørg for, at dit mål ved, at du ikke er seriøs, men ikke sige, "kun kidding!" Vær mere kreativ. Følg WGL regel: enten Wink, Grin, eller grine. Brug kropssprog. Skubbede om legende normalt fungerer godt, også, men der er altid mulighed for at du ved et uheld banke den person ind i modkørende trafik, eller over ansigtet af en klippe (medmindre, selvfølgelig, der allerede er en Acme trampolin ved foden af ​​klippen).

Tips

 • Vis de mennesker, der forsøger at bringe dig ned, at de ikke kan ødelægge din dag. Sarkasme kan diffundere enhver verbal konflikt. Hvis nogen forsøger at bringe dig ned eller bruge nogen bandeord, gøre en dårlig ansigt og sige, "Hmmm... hvor aggressiv!" eller "Aw, jeg røre ved en blød plet?"
 • Når du vælger dit mål, så sørg for, at de forstår begrebet sarkasme. Børn ofte gøre et dårligt mål valg, da de har en tendens til at tage sarkastiske bemærkninger alvorligt. (Eftersom de fleste børn ikke helt forstår sarkasme indtil 12 år.)
 • Husk de tre Ts: Tact, timing og mål.
 • Må ikke fornærme den anden person i argumentet, som kun vil holde argumentet går. Brug sarkasme blot for at vise den person, at hans fornærmelser ikke påvirker dig, og han spilder din tid og hans.

Advarsler

 • Du må ikke sige noget, der kunne blive vendt mod dig. Der kan være nogen, endnu hurtigere og mere sarkastisk end dig. Derefter vil dine vittige tilråb ikke længere tages alvorligt.
 • Gør ikke dette til folk, der ikke kan tage en joke, folk med ingen sans for humor, mennesker, der ikke i humør, etc., og du kan såre deres følelser eller gøre dem græde.
 • Må ikke give folk indtryk af, at de ikke kan sige eller gøre noget omkring dig uden at blive latterliggjort. Folk skal stadig føler sig trygge der kommer til dig og taler til dig.
 • Vær forsigtig med sarkasme i online kommunikation. Se Hvordan til at opdage sarkasme skriftligt for forslag til hvordan du gør din sarkasme mere synlige.
 • Vide, hvor grænsen går. Du kan skade dine venners følelser, hvis du laver vittigheder om emner, som du ved, de er meget følsomt over.
 • Også, skal du have den rigtige look-