Wkadk

Hvordan til at være cool (teenage-piger)

Leder du efter måder at øge din selvtillid og ser cool omkring dine kammerater, uden at ligne en trendy bubblehead? Her er flere skridt til at blive en nede-på-jorden slags populære.

Steps

Hvordan til at være cool (teenage-piger). Prøv at være lykkelig.
Hvordan til at være cool (teenage-piger). Prøv at være lykkelig.
 1. 1
  Lær at slappe af. Selvom du ikke ønsker at være sløv hver dag, være cool er ikke om at være hyper. Husk dog, betyder det ikke, at du ikke kan tale eller chatte. Faktisk er det nyttigt at involvere dig i mange samtaler.
 2. 2
  Være sikker. Har dine egne interesser og meninger, og ikke være bange for at give udtryk for dem.
 3. 3
  Prøv at være lykkelig. Bliver glad er til gavn for en række årsager. De fleste anvendes her, er dog, at være lykkelig lader andre mennesker vide, at du ville gøre en god ven. Ud over dette, vil det gøre du føler dig bedre, også!
 4. 4
  Smil og vær omgængelig. Du vil aldrig komme nogen steder som en, der altid har deres arme krydset og rynket pande. Åbne op og smile til folk! Hvis du er i et rum, hvor du ikke kender nogen, introducere dig selv. Cool mennesker er dem, der taler en masse.
 5. 5
  Konkurrere. Indtast talent konkurrencer og konkurrencer, men ikke får alt for konkurrencedygtige eller være en dårlig sport. Sport især er meget cool. Hvis du spiller en sport, eller er interesseret i at spille en sport, prøv for dit hold i skolen. Sport er en fantastisk måde at få nye venner, motion, og få bemærket. Hvis du ikke er rigtig den atletiske type dog finde en klub du vil. Hvis du kan lide at male, deltage i kunstforening. Hvis du er til skuespil, prøve for et skuespil. Hvis du kan lide at synge, deltage i koret, og så videre.
 6. 6
  Tal til alle henkastet ved brud. Må ikke bruge hele tiden taler til bare én person. Have det sjovt og køre rundt til forskellige mennesker at gøre samtale. Gør samtalen lys og venlig, men ikke alt for intens. Nogle mulige emner er film, skoleopgaver, aktuelle begivenheder, bøger - noget, som du tror, ​​de andre vil gerne tale om. Hold din begejstring kontrolleret, selv om. Også være sikker på at du har sort i hvem du taler med. Du ønsker ikke at uheld starte stalking mennesker!
 7. 7
  Har en nice room.. Du behøver ikke at holde det funklende rent, selv om. For eksempel, en reception, væg maling / papir, der afspejler din stil, etc.
 8. 8
  Få venner. Har du mange af dem? Have venner viser, at du er venlig og stand til at skabe og holde obligationer med andre mennesker. Prøv at have et overlap af venner fra forskellige skoler eller lejre.
 9. 9
  Gå udenfor og møde rigtige mennesker. Brug ikke computeren for meget! Myspace og Facebook er social networking websites, men det er meget bedre, hvis du rent faktisk kan tale ansigt til ansigt med nogen i stedet for messaging / e-maile dem. I stedet for stalking din knuse online, tilbringe tid sammen med dine rigtige venner / crush uden for computerskærmen.
 10. 10
  Hvis du går online: du kan chatte online (sikkert) i et chatrum med folk, der er interesserede i de samme ting, som du er interesseret i. Opret en facebook-profil, men får dine forældre (r) godkendelse først. Sørg for at bruge korrekte stavning og grammatik. Husk, korrekt grammatik og skrive viser, at du er belæst og har klasse.
 11. 11
  Lyt til musik. Alle elsker musik, og du kan også. Lyt til musik, du kan lide. Må ikke bekymre dig om at lytte til en bestemt musikgenre, simpelthen fordi alle andre er at lytte til det. Den slags musik, du kan lide viser din personlighed og entydighed - det er okay at skille sig ud!
  • Hvis du ønsker at finde ud af, hvilke sange er "in" lige nu, gå til enten MTV eller iTunes (hvis du har en konto) og kigge efter den top 10 listen.
 12. 12
  Være ajour om pop kultur. Hvis du har tid, kan du overveje at se en eller to tv-shows. Her er nogle af de populære shows for teenagere:
  • Pretty Little Liars
  • Gør det eller bryde det
  • Gossip Girl
  • The Secret Life Europa Teenager
  • Glee
  • Jersey Shore
  • Vampire Diaries
  • NCIS
  • True Blood
 13. 13
  Komme i form. At gå til gymnastik forbedrer din kropsform. Det er sagt, hvis du er naturligt big-udbenet eller slank, skal du ikke bekymre dig for meget. Blive fortrolig med din vægt og ydre fremtoning. Det øger din selvtillid.
 14. 14
  Har du nogensinde lide, hvordan det populære, sippet, mode-freak pige i din klasse behandler dig? Har du nogensinde misundte hende? Du har måske misundte hende før, men hvis du var den pige, behandle andre mennesker sådan, ville folk ikke lide dig. Så du skal ikke misunde hende, og ikke forsøge at være som hende. Bare vær dig selv, for hvis du er en udadvendt, venlig, nede-på-jorden slags pige, alle er bundet til at lide dig!
 15. 15
  Prøv at være rart for alle. Dette betyder ikke, du er nødt til at være venner med alle, bare være rart, og det vil hjælpe dit omdømme!
 16. 16
  Må ikke sprede rygter! Hvis kæden for sladder, at "So-og-så holder So-og-så" kommer rundt til dig, stop det der. Må ikke fortælle nogen anden, fordi så ville du bare være at fortsætte kæden, eeven hvis du ved, det er sandt. Det ville bare være almindelig mener, hvis du hjalp andre folk sprede et rygte, der kan være sandt, men denne person ikke ønsker nogen at vide, eller endnu værre, det er bare en almindelig, flad-out løgn.
 17. 17
  Forstå, at når folk har tillid til dig nok til at fortælle dig deres hemmeligheder, er du forventes at beholde dem. Hvis du fortæller en af dine andre nære venner, fortæl hende ikke at fortælle, og hun fortæller en af hendes andre nære venner, og så kæden går på, meget snart næsten alle vil vide, og din ven vil ikke være glad for det. Hold alle hemmeligheder mellem dig og din ven, medmindre du føler, at personen er i fare. I så fald fortælle en betroet voksen, ikke andre jævnaldrende.

Style

 1. 1
  Har god hygiejne. Husk, at du aldrig ønsker at gå i skole ildelugtende dårlig, med fedtet hår, snavs i dine negle, eller ting fast i dine tænder. Brusebad dagligt. Hvis du har et problem med snavs fast i dine negle, derefter male dem eller arbejde hårdt for at rense dem. Børste og tandtråd dine tænder for at undgå pletter. Hvis du har acne, så prøv at bruge en acne ansigt vask, såsom Proaktiv, Clean & Clear, Neutrogena, etc. Husk også deodorant! Secret og Degree er gode mærker til at prøve.
 2. 2
  Bær tøj i sjove farver. Føler sig trygge i dit tøj. Sørg for, at farverne ikke kollidere. Vide, hvad der er "in" Nogle cool steder at shoppe, er Abercrombie & Fitch, Hollister, Aéropostale, europæisk Eagle, H & M, Forever 21, og selv juniorer afdeling på Target. Følgende er alle gode elementer af beklædning til egne:
  • Skinny jeans / jeggings er komfortable og sjovt at bære i skole.
  • Hvis du har huller i ørerne, slid store øreringe. Perle og bøjlerne er begge gode muligheder.
  • Hættetrøjer er en sød måde at holde varmen på en kølig dag. Trøjer (især dem med flæser) er også acceptable.
  • Store bælter er absolut en nødvendighed, især hvis du har low-rise jeans.
  • Investere i nogle blomstret nederdele for sommerlige dage. Hollister har nogle søde dem!
  • Tørklæder er en anden måde at tilføje krydderi til din garderobe, især om vinteren.
  • Bær lange halskæder. Aeropostale og europæiske Eagle har meget smukke smykker.
  • Prøv korte blå jean nederdele. Disse er stilfulde og vil matche med noget. EU Eagle har nogle søde dem.
  • Grafiske tees er gode til at smide på, når du ikke har lyst til at lægge for meget arbejde i din garderobe. Alle butikkerne ovenstående har meget sød grafiske tees.
 3. 3
  Forstå de bedste typer af sko. Her er nogle populære / køligt sko mærker:
  • Uggs er varm og meget sød i vinteren.
  • Rainbows er meget elegant i sommer og vil store med næsten alt. De er også lavet meget godt og vil vare lang tid uden at bære ud.
  • Converse er meget cool, og du kan bære dem helst tidspunkt af året. Overvej at købe et hvidt par, og lade dine venner trække på dine sko, eller handle farverige sko strenge.
  • Prøv Wallabees ved Clarks.
  • Sperrys er store forår og efterår sko.
  • Enhver form for søde flade sko er også populært at bære med nederdele eller kjoler.
 4. 4
  Vide, hvordan at bære dit hår. Layered hår er i lige nu, men lag ikke nødvendigvis ser godt ud på alle. Side pandehår er en sød alternativ. Højdepunkter er hip, men kun hvis det gøres godt. Dem, der skiller sig ud altid ser falske og billigt. Forskellige stilarter af hår ser godt ud på forskellige mennesker. Bland det op - ikke bære dit hår det samme hver dag i skole. Her er nogle ideer til frisurer:
  • Iført den ned og lige. Det er meget stilfuldt. Hvis dit hår er bølget eller krøllet, kan du opnå dette look ved udretning dit hår om morgenen. Bare vær opmærksom på, at glatning dit hår for ofte kan skade sin naturlige skønhed overarbejde.
  • Iført den ned og krøllet. Hvis dit hår er virkelig lige, kan du opnå dette look ved at krølle dit hår om morgenen.
  • Iført en høj hestehale. Bånd og sløjfer ser godt ud i en hestehale. Prøv en bue eller nogle bånd, der står i kontrast til dit outfit.
  • Iført det i en side, lav hestehale. Disse ser godt, hvis de er lidt rodet.
  • Iført det i en bolle. Iført dit hår i en bolle er en stor mulighed, hvis du har en dårlig hår dag.
  • [] Et andet trick for en dårlig hår dag er ved at sætte en sød hue på toppen af ​​pænt børstet hår.
 5. 5
  Bær parfume. Dette er valgfrit, men parfume (når de anvendes i moderate) kan være meget cool. Juicy Couture har nogle cool, god-ildelugtende parfume.
 6. 6
  Bær makeup. Makeup er meget cool, hvis du bruger det på den rigtige måde. En lille smule mascara, øjenskygge og lip gloss er alt hvad du behøver. Great Lash er en stor mascara brand. Prøv Bobbi Brown brand for øjenskygge, men virkelig nogen øjenskygge virker. Prøv BabyLips af Maybelline til dine læber - det har smukke farver, har SPF, og alt imens det er fugter, også. Hvis du har brug fundament, Cover Girl er et godt brand.
 7. 7
  Hvis nogen af disse ikke er din stil, så skal du ikke bære dem. De er bare ideer! Sørg for, at uanset hvad du slid passer til din stil. Være dig!

Tips

 • Være fortrolig med dig selv. Hvis du gør noget, og er super nervøs, du normalt rodet op, men ikke fordi du ikke gjorde godt nok - du var ikke sikker på dig selv. Men du behøver ikke være alt for sikker og handle som om du er perfekt. Husk at være nede på jorden!
 • Begynde at organisere dine egne fester og arrangementer. Har slummer parter med dine venner!
 • Være tilfreds med dig selv! Opbevar aldrig jamre på og om, hvor forfærdeligt du er på dette og hint. Ingen vil ønsker at holde fast omkring dig, hvis alt du nogensinde snakke om er negative ting. Hold det positive!
 • Vær dig selv - det er den bedste person man nogensinde kan være!
 • Bliv involveret og deltage i nogle fritidsaktiviteter, der passer til dine interesser. Skiller sig ud og skinne for, hvad du elsker!
 • Ansøgning om et job, viser, at du er selvstændig og moden. Det vil få dig nogle ekstra penge, også!
 • Må ikke være hurtig til at dømme. Hvis nogen er nyt i klassen, og de handle anderledes, ikke dømme dem på grund af det. Husk, kunne folk dømme dig, før de selv kender dig, også!

Advarsler

 • Må ikke fedte for folk, der er "angiveligt populære '. Det vil kun forringe din selvtillid, får du lo ad, og halvdelen af ​​den formodede 'populære borgerne "er ikke engang fede anyways.
 • ikke være en af disse "populære" møgunger på tv-shows. Ved du, hvorfor de er i en gruppe, og kun denne gruppe? Fordi de ikke har andre venner.
 • Være venner med hvem du kan lide, ikke hvem du skulle gerne.
 • Må ikke handle stak op eller uhøflig.
 • Høje hæle er ikke altid det bedste valg. Kun bære dem, hvis du kan gå komfortabelt i dem, ellers kan du vride din ankel! Og husk ikke at bære dem i skole, medmindre der er en hændelse foregår i, hvor du foretrækker at bære dem.
 • Du må ikke drikke, tage stoffer, eller har sex. Bare vide, at det ikke er cool på alle, og blot en måde at ødelægge dit liv. Må ikke gøre det, fordi du bliver presset. Hvis du gør det, bare forberedt på konsekvenserne, og muligheden for, at du kan fortryde det senere, som du sandsynligvis vil.