Wkadk

Hvordan til at underskrive en årbog

Underskrivelse af en årbog er ofte en kunstform, så det skal tages meget alvorligt. Mest sandsynligt, vil folk huske dig ved det.

Steps

Hvordan til at underskrive en årbog. Tænk på noget vittig at sige, men gør det hurtigt.
Hvordan til at underskrive en årbog. Tænk på noget vittig at sige, men gør det hurtigt.
 1. 1
  Undgå forlegenhed ved at stave deres navn korrekt. Hvis du ikke kan huske deres navn eller ikke ved hvordan man staver det, bare skriv "Yo" eller "Hey!" Osv.
 2. 2
  Tænk på noget vittig at sige, men gør det hurtigt. Der er intet værre end en person, der tager en årbog, og ikke returnere den til tyve minutter.
 3. 3
  Medtag en indvendig joke. Det er garanteret, at når han / hun læser din de vil grine!
 4. 4
  Kom op med en sjov citat, som folk vil huske. Man kunne være: "Skolen er som en slikkepind. Det stinker, indtil det er gået. " eller "yours indtil chokolade, chips 'Find noget på internettet, hvis du ikke føler for original. Hvis du ønsker at være fræk, kan man sige kloge ting som "Jeg er så glad for at du fik at møde mig i år." Eller noget mere professionelt lignende, "har i år været en bragende og er gået for hurtigt! Eller" Har du en god sommer! "
 5. 5
  Vurdere, hvor meget plads du skal tage op. Tænk to inches med tre inches, hvis han eller hun er en person, du kender moderat godt, og fire af fire inches, hvis han eller hun er din absolut bedste ven. Tænk hvis bog du signerer. Er de en god ven, en bedste ven, eller bare nogen, du har set rundt i hallerne? Tænk på, hvor meget plads du planlægger at tage op, er der ingen mening i at skrive en side lang besked til en person, du er ikke rigtig venner med.
 6. 6
  Tilmeld dit navn, læseligt. Der er intet værre end ejeren af ​​bogen ikke er i stand til at regne ud, hvem skrev, at super vittig kommentar i hans / hendes årbog 20 år nede ad vejen. Hvis det er læselig, så han / hun vil huske hvor cool du var, og hvem du var. Sørg for at medtage dit fornavn og efternavn. Uden det, er chancerne for, at nogen minder dig 20 år ned linjen mindre sandsynligt. Uden dit efternavn, kan de ikke engang finde dit billede.
 7. 7
  Prøv at gøre det ser interessant og gøre det pop. Brug forskellige farver eller lave en grænse at gøre det ser cool. Han / hun tror måske, at du ikke virkelig bekymrer sig om at underskrive deres årbog, hvis du ikke vise det.
 8. 8
  Hvis personen er nogen, du ikke kender meget godt, skrive noget enkelt og flot som "Kendra, har en fantastisk gang denne sommer!-Josh" Men hvis du er nære venner med den person, kan du få mere ind i som "Kære Alexis havde jeg en fantastisk tid at kende dig i år, du er en stor person og en fantastisk ven. Jeg vil savne dig så meget! Kan ikke vente med at se dig igen næste år! XOXO, Michele" Vær forsigtig, hvis de er dine nære ven, de sandsynligvis ikke ville noget imod sådan noget. Men du skal være forsigtig med den mængde plads, du bruger op.
 9. 9
  Gør det ikke længe, ​​fordi de vil stoppe læse det

Tips

 • En af de mest populære og harmløse ting at gøre, er at skrive "HAGS" (har en stor / god sommer), skriv en hjerte eller et smilende ansigt, og tilmelde dit navn i en sød / sjov måde. Selvom nemme HAGS kan være irriterende, hvis skriftlig tyve gange i someones årbog. Hvis du bliver træt af signering HAGS, kan du også tilmelde "HATS" (Har en fantastisk sommer). LYLAS ikke brugt meget ofte, men det er også harmløse og midler Love You Like A Sister. Det er naturligvis kun for piger. * Nogle gange tegne små billeder kan være cool.
 • Noget, der altid arbejder-inside jokes. Tænk tilbage på din fortid med personen og reference, der i din besked! Dette kunne arbejde for bedste ven, kæreste, klassekammerat-nogen du har en fortid med, virkelig.
 • Udvælge en smuk farve glitrende gel pen, så dit navn skiller sig ud (men sørg for at det er hurtigtørrende, så du ikke behøver at holde den åben i 5 minutter for at tørre!).
 • Hvis du vil, kan du udvikle en speciel signatur eller en personlig sign-off. At blive virkelig god til at underskrive årbøger tager praksis, så du bliver nødt til at udvikle dine teknikker over tid.
 • Som nævnt ovenfor, vil folk huske dig ved, hvad du siger. Prøv at sige ting, som folk gerne vil læse, når de ser tilbage på deres high school erindringer godt forbi high school. Hvis du ikke kender personen alt for godt, bare sige noget lignende "Det har været rart at få at vide, at du, jeg håber du har en god sommer!" Ikke alle ønsker at læse de samme "HAGS" i hele deres high school og middle school årbøger.
 • Hvis du ikke kan komme op med nogen anden form for lidt personlig kontakt eller "gimmick" (som det var) for din underskrift, prøve at logge på hovedet på formålet. Dette er en af ​​disse "sidste udvej" signatur gimmicks, selv om, da det er virkelig slags billige.
 • Hvis du er helt afblænding på hvad du skal skrive, skrive, "Tak Håber du havde et godt år", og underskrive. Du kan altid sige, at det var dejligt at møde dem / være i deres klasse / komme tættere / se dem igen. Og selvfølgelig er der ingen skade i at sige "har en stor sommer" eller "kan ikke vente med at se dig næste år".

Advarsler

 • Vær forsigtig med, hvad du skriver. Andre mennesker vil se bogen, så prøv ikke at tale dårligt om lærere eller andre elever. Du ønsker at blive husket som nogen cool, ikke som en gennemsnitlig person.
 • Vær forsigtig, som du skriver, hvad de skal.
 • Hvis du ønsker at skrive "love altid" eller "xoxo" til dine venner, det er fantastisk, men husk på, at for nogle mennesker er det ikke altid taget den rigtige måde. Sørg for at du ved, hvem du skriver det til og tænke over det, før du gør det.
 • Må ikke indeholde dit telefonnummer, hvis du kan lide en anden. Venner kan se deres årbog eller de kan prale om nogen kunne lide dem.
 • Hvis du har et problem med en person, ikke tale om det i årbogen. Til sidst andre underskrivere vil læse det, og det vil gøre dig ser dårligt.
 • Prøv ikke at kopiere andres årbog "sætninger." Be original!
 • Sørg for, at det ikke ser ud som du prøver for hårdt, fordi så vil de synes, du er patetisk.
 • På nogle skoler, læse lærerne årbog kommentarer. Vær sikker på ikke at bruge bandeord eller sjofle vittigheder i din signatur, eller du kan komme i problemer.

Ting du behøver

 • En pen. Sørg for at du har en, der skiller sig ud blandt de tynde dem. Brug en Big Filt Tip hvis muligt. Pas på Sharpies (eller andre tusch) - det kunne bløder igennem side til den anden side!
 • En årbog for andre at underskrive.
 • Folks årbøger at underskrive