Wkadk

Hvordan til at slutte fred med en ven efter en kamp

"Er jeg ikke ødelægge mine fjender, når jeg laver venner af dem?" Abraham Lincoln

Making fred med venner efter en kamp er et vigtigt skridt til at opretholde harmoniske og glade relationer mellem jer to. Uanset om du går på at bevare dit venskab er et anliggende for de to af jer, men det er vigtigt at løse nogen varig vrede og løse det i stedet lade det gnave. Her er nogle forslag til at skabe fred efter kampen.

Steps

Hvordan til at slutte fred med en ven efter en kamp. Efterlad din ven alene.
Hvordan til at slutte fred med en ven efter en kamp. Efterlad din ven alene.
 1. 1
  Efterlad din ven alene for en stund. Det vil gøre tid for jer begge til afkøling. Også berolige dig selv ud og tænke over, hvad du vil sige til ham / hende
 2. 2
  Kald ham / hende, når du er forholdsvis sikker på, at begge af jer har haft rigelig tid til at køle ned.
 3. 3
  Vær oprigtig og ydmyg. Undskylder for din rolle i kampen.
 4. 4
  Sørg for at omhyggeligt til, hvad din ven siger. Ready kropssprog og sørg dit kropssprog kommunikerer ikke noget, du ikke har til hensigt. Situationer kan ikke have været, da de optrådte, og der er altid plads til at lære.
 5. 5
  Lad ikke spørgsmål uløste, men samtidig vide, hvornår du skal tage en pause. Må ikke holde presser på for en beslutning, hvis dens indlysende, at din ven ikke er interesseret i en. Find en midlertidig løsning og løse problemet senere.
 6. 6
  Prøv at lægge lavt for et stykke tid, ikke starte nogen sladder eller noget og ikke bliver involveret med eventuelle slagsmål eller rygter, der kan skade dette venskab mere end det er.
 7. 7
  Også være opmærksom på, at give nogen tid ikke altid er den bedste løsning. det varierer fra person til person. Nogle mennesker, selv om de forsøger at undgå det, ville foretrække direkte konfrontation for at få problemet løst.

Tips

 • Hvis din ven har meget lidt grund til at være vred på dig, og du har en stor grund til at være vred på dem bare huske at være mere moden end din ven. Følelse som den større person kan endda føle sig bedre end at vinde nogle smålige kamp.
 • Bemærk din vens kropssprog, hvis de er afvisende for de fleste af den tid du bruger forsøger at løse konflikten, tage en pause.
 • ALDRIG NOGENSINDE lyve. Liggende mens du prøver at gøre det godt igen er det værste muligt, at du kan gøre. Hvis du gjorde noget, at de er vrede over, undskylde for det, virkelig dybt undskylde for det, og mener det.
 • Undgå gentagen brug af ordet "du", det kommer ud som et angreb og vil kun yderligere insinuere konflikt.
 • IKKE formilde dem og bare holde siger "undskyld". Det er stadig at lyve for dem. hvis de beskylder dig for at gøre noget, du ikke gjorde det, fortælle dem. Hvis de siger, du gjorde noget, du ikke gjorde det, fortælle dem, du ikke gjorde. men ikke vred med dem. bare roligt.
 • Hold et åbent sind, at trods eventuelle stærke følelser, du måtte have, dens altid bedst at nærme sig en løsning med et åbent sind.
 • Forsøg ikke at balancere tingene ud mellem jer to, er det ikke en konkurrence. Begge af jer har sikkert gjort ting, der har irriteret den anden.
 • Hvis du har gjort noget, der har fornærmet din ven, acceptere det, undskylder og ikke argumentere med hvad retfærdig gengældelse din ven ønsker. Hvis de vil have tid, give dem tid, hvis de vil have dig til at holde undskylde, så gør det.
 • Hold roen og sørge for hver tur, du tager, er smart og overbevisende, tilsættes lidt fortid hukommelse derinde, sige undskyld en gang imellem, lyder ikke irriterende, det vil gøre det værre. Bare prøv og være venner med dem igen, og heller ikke bunke på mere junk.
 • Må ikke være defensive.

Advarsler

 • Hvis du er i en kamp med en gruppe aldrig droppe dine venner til at gå med en anden. Ikke blot vil dine venner blive vred, men hvis du prøver at gå tilbage til din ven, vil de andre føler, at du bruger dem.
 • Hvis du eller din ven ikke er afkølet endnu. Bare roligt indrømme, at mere tid nødt til at passere for en virkelig rolig samtale at opstå, og gå væk, komme væk fra telefonen, eller på anden måde afslutte samtalen høfligt.
 • Må ikke blive vred på den person igen efter du roligt høflig.