Wkadk

Hvordan til at praktisere airplane etikette

Når du rejser med fly, er du nogle gange tvunget til at gnide albuer (bogstaveligt talt) med folk, du ikke kender. I nært hold, og i længere perioder, kan en lille overvejelse gå en lang vej. For at gøre en flyvning så glat som muligt for både dig selv og andre (og for at undgå beskidte udseende) praksis flyvemaskine etikette som følger.

Steps

Hvordan til at praktisere airplane etikette. Bær din taske i foran dig og lav til jorden, som du går ned ad kirkegulvet i jagten på din plads.
Hvordan til at praktisere airplane etikette. Bær din taske i foran dig og lav til jorden, som du går ned ad kirkegulvet i jagten på din plads.
 1. 1
  Bær din taske i foran dig og lav til jorden, som du går ned ad kirkegulvet i jagten på din plads. Holding det op og på dine sider vil uundgåeligt banke siddende passagerer på deres arme, skuldre og hoveder. Du kan trække det sammen, hvis det har hjul.
 1. 1
  Udnyt overhead rum over din egen sæderække. Anbring ikke dine tasker i hovedhøjde på forsiden af ​​flyet, medmindre du sidder i denne række. Må ikke sætte din taske i en bin nær den forreste del af flyet for en hurtig exit - det betyder en anden bliver nødt til at vente, indtil hele flyet har tømt til at gå tilbage for at få deres taske. Tager lagerplads andre passagerer er uhøfligt og potentielt kan forsinke afgang som de søger til opbevaring.
 2. 2
  Hold din stol oprejst i det mindste indtil du får at vide det kan tilbagelænet. Læn ikke din stol tilbage, så snart du får den. Når du læne din stol, så gør det langsomt. Ellers risikerer du bumpe lederen af ​​intetanende passagerer bag dig, hvem der får noget fra posen ved hendes fødder, eller du kan vælte drink på hans eller hendes magasin. Husk at vende sædet tilbage til oprejst position under måltid og drikke portioner eller hvis det er muligt, skal du vente, indtil mad og drikkevarer er færdig bliver serveret og ryddet op.
  • Check bag dig-er, at personen høje, eller har de et barn på skødet? Hvis ja, overveje at holde din plads oprejst ude af betragtning, især hvis det er en kort flyvetur. Ved tilbagelænet, du tager plads væk fra passageren bag dig, og du kan være mere komfortabel, men på en andens bekostning. Du kan også spørge dem, hvis tilbagelænet dit sæde ville være okay. Hvis du er en person, der ikke kan gøre dig det behageligt uden tilbagelænet, så gør dit bedste for at vælge en midtergang, skot eller exit sæderække, når booking flyvningen så personen bag dig har ekstra plads.
  • Hvis du er en høj / stor person eller har et barn på skødet og ved, at have sædet foran dig tilbagelænet vil gøre dig utilpas, skal du vælge et skot eller exit sæderække (medmindre du har et barn, i hvilket tilfælde du bør aldrig vælge en exit sæderække). Ikke blot vil du have mere plads, men personen foran dig vil også have mere plads og kan beslutte ikke at læne sig tilbage deres hjemsted af hensyn til dig. Hvis du sidder i midten, men bliver personen foran dig trange, så godt, og vil sandsynligvis ønsker at læne deres sæde, uanset om du kan lide det eller ej.
  • Hvis du rejser med et eller flere børn, holde et vågent øje med dem. Børn har en tendens til at støde, sparke eller rykke sædet foran dem uden at vide det hele flyvningen, hvilket kan gøre den person foran dem meget ubehageligt. Det er svært nok at styre nogle børn på en lang flyrejse, men det er endnu sværere at håndtere en vred passager foran dig. Hvis dit barn (ren) har svært ved at flyve, behøver alt, hvad du kan for at slappe barnet, så du ikke forstyrrer andre passagerer i nærheden af. Medbring masser af bøger, spil, snacks og andre ting for at holde dit barn roligt besat. Du kan også prøve at gå til kabyssen område af flyet for at strække dit barns ben. Skift bleer i toilettet på flyet. I de fleste toiletter er der skiftende tabeller og papirkurven placeringer for ble bortskaffelse. Når amning, brug en drapere, både for dit eget privatliv, og for komfort af andre passagerer.
  • Hvis en anden passager brud etikette ved for eksempel, konstant dunkende eller narrer din plads tilbage, og nægter din høflig anmodning om ikke at gøre det, ikke får nogen yderligere involveret. Spørg en stewardesse til at håndtere situationen, og hvis de ikke kan eller vil endda ikke (det sker), så spørg høfligt, men insisterende for chefen stewardesse (purser) til at håndtere det.
  • Må ikke få drukket i løbet af (eller før) flyvningen. Du kan være at have tid af dit liv, men dine medpassagerer tænker måske ikke så (der er flyselskaber, som ikke tillader nogen passagerer om bord mistænkes for at være over grænsen på alkohol forbrug).
 3. 3
  Undgå at snuppe bagsiden af sædet foran dig. Gribe ryglænet, som du går i midtergangen eller i din række, kan være ubehageligt disharmonisk til den person, sidder i det. Kopier kabinepersonalet, der balancerede i midtergangen ved at snuppe de bagagerum over hovedet, snarere end ryglæn.
 4. 4
  Respektere personlige rum.
  • Ligegyldigt hvor meget du elsker at få nye venner på flyet, kan personen ved siden af ​​dig hellere få noget arbejde, eller bare måske ikke lyst til at være snakkesalig. Hvis en venlig bemærkning får en minimal svar, tage tippet og efterlade dem være. Hvis du rejser med børn, så prøv at undgå at lade dem tænke på passagerer som legekammerater. Nogle passagerer vil smile til være høflig, men kan ikke være interesseret i at spille "peek a boo" med barnet.
  • Hvis du ønsker at se en film på din personlige DVD-afspiller, skal du huske din skærm er synlig for dem bag dig. Hvis din film har nøgenhed, grafisk vold, osv. det kan støde de mere følsomme seere (f.eks børn) søger på. Ved hjælp af en mindre, håndholdt enhed for at se film, såsom på en iPod Touch, kan være mere praktisk i denne situation.
  • Se dine albuer. Hvis du læser en avis eller ved hjælp af en bærbar computer, så prøv ikke at lade dine albuer "spill over" på en andens personlige rum. Gør dit bedste for ikke at rage armlænene, især hvis personen ved siden af ​​dig er i midten og har begrænset plads til at begynde med.
  • Gør brug af din egen arm hvile og hovedtelefonstikket stikkontakt. Brug ikke en andens, fordi det er mere bekvemt for dig.
  • Hold dine ting tæt på. Hvis du sætter en taske eller en jakke på dine fødder, lad det ikke smitte af på ben eller fødder på den person sidder ved siden af ​​dig.
  • Hvis du sidder fast i en midtergang sæde, men stadig ønsker at nyde udsigten, ikke læne over personen ved siden af dig at kigge ud af vinduet.
  • Få dit eget læsestof - lad være læse deres. De vil bemærke, og det er nysgerrige og uforskammet.
  • Pack hovedtelefoner til enhver bærbare elektronik, især spil og dvd-afspiller. Hearing en andens musik og lyde kan være meget irriterende.
 5. 5
  Undgå hogging midtergangen. Husk, at der er begrænset plads om bord. Altid være hurtig og opmærksom, mens sætte tingene i overskabene, som andre mennesker har brug for midtergangen plads til at komme omkring dig og til deres sæde. Placer de elementer, du ofte vil bruge i dit sæde baglomme eller under sædet foran dig. Få op til bruge toilet eller at gå rundt, når det er nødvendigt. Gå gennem din håndbagage med mellemrum. Hvis du har brug for noget, tænke fremad og hente emner, du måske brug for senere under flyvningen.
  • Når du kommer op, ikke rykke på sædet foran dig for at få støtte bruge stolen armlæn.
  • Hvis du ønsker at komme op, men der er én eller flere passagerer mellem dig og midtergangen, høfligt anmode om, at de står op for at lade dig passere. Forsøg ikke at kravle over dem bortset fra det ubehag dette vil uundgåeligt medføre, kan du skade dig selv / dem, hvis du mister din saldo og falde.
 6. 6
  Vær hensynsfuld over for andre passagerer, når du forlader flyet. Modstå trangen til at skubbe din vej ud først, lad dem nærmest exit borde flyet først. Når din tur kommer, bevæge sig hurtigt, så folk med forbindelsesfly kan gøre det i tide.
  • Vær forsigtig, når hentning bagage fra bagagerummet! Det kan være positioneret til at falde på dig eller andre.
  • Hvis du har en masse af storskrald, tung bagage i overhead bin, vente, indtil andre har tilbage, før stående og blokere andre folk forlader flyet (de kan have en anden flyvning til at komme til), eller spørg nogen til at hjælpe dig med at få din bagage ned, mens alle venter på at forlade flyet. Dette vil hjælpe med trafikafviklingen og giver alle passagerer til at forlade flyet så hurtigt som muligt.
  • Hvis du ved, du har brug for en tilsluttende flyforbindelse, tænke fremad og bestille din flyvning tidligt, så du kan få en plads op foran og afslutte hurtigt.

Tips

 • Hvis du har planer om at tage en sovepille, vælge et vindue sæde, så passagererne ikke er forpligtet til at klatre over dig for at få adgang til toilettet.
 • Hvis du har en vane med at fjerne dine sko, fordi du flyver en lang afstand, så sørg for at du ikke har mund lugt.
 • Husk, at babyer og børn ikke forstår flyvemaskiner og trykforskelle i deres ører. Selv den bedste opførte baby vil græde under start og afstamning del af flyvningen. Fodring en baby eller give ham en sut kan hjælpe, det sugende bevægelse kan hjælpe udligne trykket.
 • Når film starter, spørger passageren ved siden af ​​dig, hvis de foretrækker at have vinduet skygge ned. Solens stråler kan skabe en irriterende genskin på tv-skærmen, hvilket gør det sværere at se en visning fra en bestemt plads i flyet. Den person ved siden af ​​dig måske eller måske ikke blive generet af dette, nogle gange de ville foretrække at have lyset fra vinduet.
 • Lyt til instruktionerne for kabinepersonalet. Reglerne vedrørende ingen hoved telefoner under start og landing, ingen mobiltelefoner, bagage opbevaret i siloer eller under sæderne, tabeller gemt sæde oprejst er ikke kun for de andre passagerer, er de for dig så godt.
 • Sørg for at du ikke lugter overvældende. Bær deodorant, men ikke bære en stærk parfume eller cologne. Hvis du er ryger, så prøv ikke at ryge for meget den dag af flyvningen og tage en mynte. Lugten af ​​cigaretrøg kan være ubehagelige for nogle mennesker.
 • På sikringsniveau, desto færre "ting" du bærer, jo bedre. Efterlad alle dine smykker, nøgler, reservedele forandring, iPod, telefon, avis osv., i din taske. Hvis du tror, ​​dit bælte kunne modregne metaldetektor, tage det ud før sikkerhed, sætte det i din taske, så du kan sætte det tilbage på bagefter.
 • Sørg for at du er bekendt med de nye sikkerhedsregler (mængden af ​​tilladte væsker i en lille plastik ziplock pose osv.). Sikkerhedstjek er forsinket hver gang nogen forsøger at komme igennem med elementer, der ikke er tilladt.
 • Ryd op efter dig selv. Lad ikke din papirkurv proppet i sædet lommen, tæpper og puder kastet omkring, kiks vrimler hele sædet og gulv, osv. En flysæde bør overlades så tæt som muligt på, hvordan det blev fundet. Dette vil gøre "spejlvende flyet" meget hurtigere til vedligeholdelse besætningen og holde flyvninger til tiden.
 • Medbring altid et væv eller lommetørklæde med dig, hvis du nyser eller hoster. I nært hold, er det særligt vigtigt, at du ikke spreder bakterier.
 • Hold dine samtaler til en lav hvisken, hvis du rejser med en person. Hvis du taler for højt, vil du afbryde nogens søvn eller irritere din medpassagerer.
 • Hvis du har en tom plads ved siden af ​​dig, og der er en voksen rejser med en baby i skødet, er det rart at tilbyde dem din plads, så de kan sprede lidt ud.
 • Hvis du snorker, ikke falde i søvn på flyet, eller i det mindste forsøge ikke at. Ingen ønsker at høre snorken under flyvningen. Dette er især vigtigt, hvis du er en ekstremt højt snorer.
 • På bagageudlevering, tilbage står fra karrusellen, indtil du ser din taske nærmer sig, så skridt frem til at hente den.
 • Må ikke lægge dine fødder op på skottet, hvis du sidder ved det. Det er uopdragen. Hvis du skal hæve dine fødder, lægge din taske på gulvet og sætte fødderne på.

Advarsler

 • Husk, at selvom du bære hovedtelefoner, mens du lytter til høj musik, kan din direkte nabo høre det, og vil sandsynligvis være mindre end glad over det. Gør din musikafspiller til et mere moderat niveau for flyvningen.
 • Pak ikke stærkt ildelugtende fødevarer (f.eks tun sandwich, noget med løg, deli, osv.) for at spise på flyet. Dine medpassagerer kan være følsomme over for lugt.