Wkadk

Hvordan til at opbygge tillid

Tillid er en vigtig del i grundlæggelsen af ​​interpersonelle relationer. Det er lige så let at opbygge tillid, som det er at bryde det ned på en daglig basis. Hvis dine interpersonelle relationer er plaget af, at dødbringende element kaldet "mistænksomhed og frygt", så du kan finde succes, hvis du gør en indsats mod tillidsskabende. Tillid er hjertevarme, en stor attribut ofte misbrugt og brudt af mange. Vi lærer at stole, som vi lærer at elske.

Steps

Hvordan til at opbygge tillid. Frivillige oplysninger.
Hvordan til at opbygge tillid. Frivillige oplysninger.
 1. 1
  Gør hvad du siger. Muligvis det vigtigste skridt til at opbygge et fundament af tillid er at gøre, hvad du siger, du vil gøre. I det mindste forsøge at gøre det. Selv om det er en lille ting, annullering eller ikke at følge op vil skabe hårfine frakturer i din troværdighed. Nok af dem, og fundamentet vil smuldre.
 2. 2
  Aldrig lyve. Lyder nemt, ikke? Ikke altid. Det er overraskende nemt at finde dig selv sige en lille hvid løgn for at beskytte din ven, kæreste, eller endda dine forældre. Men hvis du fortæller sandheden, selv når sandheden er ikke perfekt behageligt, vil du blive meget mere troværdig. Slags en no-brainer, right? Hvis du aldrig lyve, vil folk fornemmer det, og du vil være meget mere elsket og værdsat for din ærlighed.
 3. 3
  Frivillige oplysninger. Når en mulighed for at være vag opstår, må du ikke tage det. Frivillige oplysninger til din lytteren til at bevise, at du har noget at skjule.
  Eksempel på at nedbryde tilliden: "Hvordan har mødet med advokaten hen?" "Det gik fint."
  Eksempel på opbygning af tillid: "Hvordan har mødet med advokaten hen?" "Det gik fint. Hele dagen var stressende, at få al dokumentation sammen, og vi næppe gjort det til tiden. Men vi begge underskrevet, og han sagde, at det ville blive sendt ud i morgen."
  Du siger ikke noget forskelligt i mødet med advokaten gik fint, men ved frivilligt information, er du bevise, at du ikke har noget at skjule.
 4. 4
  Må ikke udelade vigtige detaljer. Den væsentligste årsag er det bedst ikke at udelade vigtige detaljer er fordi det er svært at holde op med en perlerække af udeladelser. Folk vil begynde at lægge mærke modsætninger i dine historier, og du vil blive betragtet som en løgner, selvom du kun udelade en lille! Fortæl folk ting, de har brug for eller ønsker at vide, hvis du begynder at give pålidelige oplysninger, de vil stole på dig.
 5. 5
  Hvis du har hemmeligheder, så lad det være kendt. Du skal ikke være tvunget til at opgive dine mest personlige følelser og hemmeligheder bare for at være troværdig. Alle har ret til privatlivets fred. Men nøglen til at være troværdig samtidig bevare dit privatliv er at gøre grænsen klart.
  Eksempel: "Jeg er ikke klar til at dele mine følelser på min ekskone lige nu, men jeg lover du har intet at bekymre sig om."
  Dette giver din lytteren en chance for at bevise, at han / hun er forstående og tålmodig, men vigtigst, det giver din lytteren en følelse af sikkerhed. Selv hvis de ikke kan lide at blive lukket ude, de ved, at du i sidste ende vil videregive. Pretending hemmeligheden helt ikke eksisterer vil sive ud uforsætligt, og blot gøre dem mistænkelige.
 6. 6
  Må ikke skjule sandheder. En off-shoot af "Aldrig løgn" er aldrig at maske sandheder. Nogle gange virker det harmløst til "morph" sandheden til noget mere spiselig for at bevare dit ego.
  For eksempel, ikke en mand at indrømme, at han er brød denne weekend i stedet kan kræve, at han mistede sit kreditkort. Tabet af et kreditkort er en harmløs mulighed, men risikoen for, at sandheden nye (eller risikoen for din lytteren opfatte løgn), vil fraktur tillid. Sig sandheden uanset omkostningerne.
 7. 7
  Hold hemmeligheder. Ingen sladder tilladt. Aldrig blab en andens historie. Nok sagde. Du kan kun stole på folk, der er diskret og dem, der kan holde de samme tavshed, eller beskytte dine betroelser.
 8. 8
  Hvis du lyver, indrømme det. Nogle gange føles det uundgåeligt at lyve. Det er bedst at bekende din løgn så hurtigt som muligt og forklare dine motiver. Hvis du bliver fanget, skal du ikke benægte det. Det er simpelthen en anden løgn.
 9. 9
  Tal dine følelser. Folk, der kun formidler hårde fakta kommer på tværs som kold og fjern.
 10. 10
  Sig sandheden. Hvis det at være ærlig og sandfærdig er kritisk, skal du blive set som en person, der taler sandt.
 11. 11
  Ær dine løfter. Tillid kræver, at folk tror, ​​man er pålidelig.
 12. 12
  Vis åbenhed. Dette indebærer at stole på en person til at give dig den fulde sandhed. Mistillid kommer lige så meget fra, hvad folk ved, herunder hvad de ikke kender.
 13. 13
  Vis konsistens i din adfærd. Dette vedrører din pålidelighed og forudsigelighed. Det bestemmer også din evne og god dømmekraft i håndtering situationer. Display loyalitet. Dette refererer til din evne til at beskytte andre, at være på samme side, i deres tilstedeværelse, men vigtigst i deres fravær.
 14. 14
  Må ikke bryde løfter, uanset hvor lille og ubetydelig, de kan synes. Tillid kræver, at folk ved, du er pålidelig.
 15. 15
  Være kompetent. Vinde respekt og beundring for andre ved at vise tilstrækkelig interpersonelle eller faglig formåen.
 16. 16
  Demonstrere en stærk moralsk etik. Dette er især vigtigt i relationer. Den anden skal føle tillid til, at du ikke vil vakle eller vis forræderi i enhver form, når du er væk fra de andre. Folk skal ikke tvivle på din evne til at være sandt, eller dedikeret.
 17. 17
  Være neutrale, når de placeres i vanskelige dilemma. Må ikke vælge side, før du sørge for, at du kender de hårde fakta.
 18. 18
  Tilstræbe at være objektiv og show fairness. Når de træffer beslutninger eller træffe foranstaltninger overveje, hvordan andre kan opfatte dette i form af objektivitet og fairness.
 19. 19
  Vis ikke dobbeltmoral. Vis konsistens i din adfærd.

Advarsler

 • Gør ikke noget lusket, at man kunne komme i problemer efter.