Wkadk

Hvordan til at lære kunsten at forføre

Er du træt af at jagte det modsatte køn? Ønsker du at vende tabellerne og få dem jagte dig i stedet? Her er hvordan du mestrer kunsten at forføre.

Steps

Hvordan til at lære kunsten at forføre. Må ikke altid være tilgængelige.
Hvordan til at lære kunsten at forføre. Må ikke altid være tilgængelige.
 1. 1
  Stoppe med at være trængende. neediness og forførelse er gensidigt udelukkende. Jo mere desperate du er, jo mindre tiltrak de vil være. Den allersidste ting du vil gøre, er at gøre den person føler sig presset. Hvis du ønsker at en person, der er ganske uafhængige, kan du også drage fordel af at lære , hvordan man tæmme en fri ånd.
  • Selv hvis du føler neediness kommer på, ikke giver i. Tænk på det på denne måde: Dine behov vil blive opfyldt på et tidspunkt ned linjen, men måske ikke nu. Forsinket tilfredsstillelse.
  • Få en fanden-i-voldsk holdning, når du forføre den eneste ene. Be, inden for rimelighedens grænser, en lille smule hensynsløs: gøre noget lidt risque eller uventet at holde dem gætte. Måske gå ud til stranden i midt om natten. Måske gå på en uanmeldt tur for et par dage. Prøv at dyrke en lille smule af mystik.
 2. 2
  Tag det roligt. Jo mere komfortabelt du føler, jo mere komfortabel den anden person føler omkring dig, og jo mere modtagelig de vil være til din hengivenhed.
  • Walk sted tæt i stedet for kørsel. Selv kun 10 minutters fysisk aktivitet kan mindske stress og hjælpe dig slappe af.
  • Lyt til musik, der er vist sig at reducere stress, lavere blodtryk, og kæmpe en forhøjet puls.
  • Opbevar en golfbold under skrivebordet eller arbejdsområde. Gnid dine bare fødder over det for en enkel, men effektiv massage.
  • Få en god nats søvn! Søvnmangel kan betyde mere stress. Folk, der sover mere normalt har en lettere tid afslappende.
 3. 3
  Være legende. Smile... Tease. Må ikke være for alvorlig, folk nyder at have en god tid. Hav det sjovt med denne person. Nyd spillet.
  • Undersøgelser har vist, at en legende holdning gør folk mere attraktiv. Legesyge hos mænd signalerer manglende aggression, mens hunnerne det signalerer ungdom og frugtbarhed.
  • Humor, også er et andet afgørende aspekt af din personlighed, der spiller en rolle i tiltrækningskraft. En undersøgelse har fundet, at kvinder er mere tilbøjelige til at give deres telefonnummer til mænd, der bruger humor, mens mændene også opfatter humor som en attraktiv egenskab hos kvinder.
  • Være i stand til at gøre det sjovt for dig selv. Folk kan generelt ikke lide andre mennesker, der ikke kan tage en joke eller få fornærmet, når noget dårligt om dem bliver sagt. Må ikke være den person. Være i stand til dag legende kritik i stiv arm. Hey, hvis du parabol det ud til andre mennesker (og du bør, legesyge er attraktiv) bør du også være i stand til at tage den.
 4. 4
  Må ikke altid være tilgængelige. Folk nyder at være sammen med andre mennesker, der har spændende og interessante ting i deres liv, fordi de føler sig glade ved udsigten til en person som at dele deres dyrebare tid sammen med dem. Så hvad vil du opnå, hvis du forsøger at mødes med dem, eller tale med dem hvert øjeblik? Nothing. Det er bedst ikke at overvælde den anden person med din tid, og lad forholdet udfolde sig mere tempo.
  • I nogle tilfælde, hvis en person beder dig for en dato ikke umiddelbart er enige. Sig du vil tjekke din kalender, og derefter blive enige. Selv hvis du ikke har noget foregår, spiller det cool. På den måde vil dit sociale fremtoning blive styrket af et simpelt trick.
  • Det er sagt, fylde din kalender med virkelige begivenheder og virkelige mennesker. Der er ingen erstatning for den ægte vare. Du vil faktisk blive gladere og føler sig mere opfyldt, hvis du er ude og omkring, end hvis du sidder derhjemme siddet dine tommelfingre.
 5. 5
  Lav en effektiv brug af kropssprog. Flyt selvsikkert. De fleste mennesker er ikke tiltrukket af wallflowers, men for folk, der er sikker på sig selv. Glem ikke at smile, og om muligt gøre kropskontakt når det er relevant og ikke påtrængende.
  • Brug dit kropssprog til at flirte. Hvis du ikke er Shakespeare-dygtig med ord, ikke ærgre sig. Du kan sende subtile signaler til personer, du ønsker at tiltrække, afhængig af den sociale situation. Må ikke være bange for at røre en andens arm eller skulder let, når du taler til dem. Fysisk kontakt med mænd faktisk øger temperaturen af ​​kvinder, nogle gange med et helt grader Celsius.
  • Brug øjenkontakt til at flirte. Øjne er utroligt stærke værktøjer, så brug dem med omtanke. Lås øjne med din date, når du taler, og der er intet, der skriger tillid som et godt kig ind i en andens øjne. Hvis du bruger øjenkontakt til at flirte, dog ikke scanne værelse på stirre på hver person. Folk ønsker at føle sig speciel, så lære at finde et par kandidater, og bad dem med dit øje-opmærksomhed.
  • Brug suggestive beskeder. Hvis du sender noter, tekster eller e-mail frem og tilbage, lære at kommunikere ro sammen med en lille smule af intriger. I stedet for at sige "Hey, vil få kaffe senere?" prøve noget lidt mere tankevækkende: "At have nogle cravings, og de kan have at gøre med dig, jeg er i humør til kaffe, du in.?"
 6. 6
  Må ikke være en helt åben bog. Efterlade noget til fantasien. Du bør ikke dele alt om dig med den anden person: mysteriet er altid attraktive. Det gør folk indser, at de ikke kender hele dig, og denne hemmeligholdelse vil give off en forførende aura.
  • Modstå trangen til at fortælle denne person om hele dit liv historie, og især dine forældre. Ikke at forældre ikke er store, de er bare ikke meget forførende!
  • Hvis du bliver tvunget til at fortælle lidt om dig selv, holde sig til vage bits, ikke bestemte detaljer. Du kan forklare, hvor du kom fra, hvordan du voksede op, og hvad dine planer var for at redde verden, men sætte det i samtale form, i stedet for en stor, lang essay.
 7. 7
  Vær tålmodig. Vent deres ønske for dig at indhente dit ønske for dem. Mener, at det er kun et spørgsmål om tid, at de bare har brug for at opdage, hvordan awesome du virkelig er. Hvis du ikke tror det, så du kan ikke forføre nogen. Men faktum er, at vi naturligvis blive tiltrukket hvem vi føler komfortable med, gør os grine, og er lidt uden for rækkevidde (på grund af spændingen ved det ukendte). Det er menneskets natur.

Tips

 • Forførelse er mest om attitude. Men at tage sig af din fysiske side aldrig såre. Du behøver ikke at se ud som om du lige kom ud fra et modeshow, men du bør altid tage hyppige brusebade, bære rent tøj og lugter godt. Selv hvis du opfylder den mest charmerende mand eller kvinde i verden, ville du sandsynligvis dumpe dem, hvis du kan fortælle ved lugten, de ikke har badet i en uge!

Advarsler

 • Nogle gange er der er en fin linje mellem forførende og uhyggelig. Bliv fortrolig med denne linje: Hvordan ikke være uhyggelig.
 • Forførende nogen, når de forventer et forhold, og du forventer en engangs-ting er vildledende og ikke vil arbejde ud.