Wkadk

Hvordan til at handle omkring en fyr, du tror kan lide dig

Enten har du hørt det fra hans venner, dine venner eller din tarm bare fortæller dig-Måske er han fortalt dig selv... Og nu behøver du ikke vide, hvad de skal gøre! Her er nogle tips om hvordan at handle omkring en fyr, du tror kan lide dig.

Steps

Hvordan til at handle omkring en fyr, du tror kan lide dig. Enten har du hørt det fra hans venner.
Hvordan til at handle omkring en fyr, du tror kan lide dig. Enten har du hørt det fra hans venner.
 1. 1
  Må ikke ændres. Der er selvfølgelig noget om dig, han er tiltrukket af, så ikke være falske.
 2. 2
  Beslut, om du kan lide ham, er tiltrukket af ham, eller er interesseret i at komme til at kende ham. Husk, at bare fordi du ikke knusning ham lige nu betyder ikke, du vil ikke være sidst. Tilbring tid med ham og lære ham at kende bedre du måske opdage en attraktion du ikke var klar over.
 3. 3
  Hvis du ikke kan lide ham, ikke fører ham på! Det betyder ingen flirt, ingen berøring, ingen modtagelse af gaver eller gå på datoer.
 4. 4
  Hvis du kan lide ham, med ham! Hvis han er genert, kan du, hvordan du føler.

Tips

 • Vær selvsikker. Tro at du er værdig til en stor fyr, og du får en.
 • Tilføjelse til ovenstående tip, når 'observere' den pågældende dreng, så prøv ikke at lade ham se dig udspionerer ham. Hvis du står med en gruppe venner, og han vender sig for at se dig stirre intenst på ham, så er det ikke så slemt, men hvis du øver dine ninja-lignende færdigheder ved at gemme sig i en busk eller sniger sig omkring garderobeskabe, kan dette give off det tegn på, at du er bare lidt utryg. Lov naturligt. Smile køligt hvis han ser dig. Må ikke handle som han har fanget dig på fersk gerning, eller du kan risikere at sætte ham fra dig helt. Og det ville bare være en pokkers spild af tid, ville det ikke?
 • Fyre er alle forskellige (ja, selv tvillinger!). En handling flirtende hele tiden, nogle altid blush, nogle altid stirre etc. Overhold hvordan han optræder omkring andre, ligesom med sine venner eller med andre piger han åbenbart ikke kan lide. Sammenlign denne adfærd til hans opførsel omkring dig. Hvordan adskiller det sig? Adskiller det sig overhovedet? Hvis han synes det samme omkring sine venner, som han er omkring dig, kan dette være et tegn på, at han kan lide dig som en ven. Hvis han handler anderledes, for eksempel, kan du se, at han ikke smile til andre eller griner på deres vittigheder så meget, som han gør med dig, så han kunne lide dig. Men intet er sikkert, så vær på vagt.
 • Må ikke nøjes! Bare fordi denne fyr kan lide dig, betyder ikke, du er nødt til dato ham. Der vil være andre, bedre fyre.
 • Lad ikke din verden falde fra hinanden, hvis du finder ud af at han rent faktisk ikke kan lide dig.
 • Hvis du ønsker at være sikker på at han kan lide dig, se om hans elever spile når han ser på dig. Må ikke se på ham i en uhyggelig måde selv. Være hårfin.
 • Hvis du kan lide ham, gå til det! Sig til ham, flirt tilbage, tilbringe tid sammen med ham.
 • Altid se interesseret i ham. Må ikke skjule dig selv!
 • Når du er omkring ham, invitere ham til at gøre noget, han er tryg ved. Vær meget opmærksom på sine handlinger. Er de forskellige fra, da han ikke vidste, du vidste om hans hemmelighed? Gør ham til at føle mindre akavet om ting, han elsker bedst omkring dig vil øge din relationer status.

Advarsler

 • Må ikke bare gå til ham, fordi han kan lide dig, skal du vide, ham og hans personlighed først, før de går til let mål!
 • Bare fordi du har "hørt" en fyr kan lide dig, betyder ikke, det er sandt. Vi har alle haft det grusomme trick spilles over os: den "åh så-og-så kan lide dig, du ikke kender!" Denne form for snak kan føre dig videre, og hvis ikke fra en pålidelig kilde, kan åbne sluserne for alle former for vanskelige situationer.
 • Nogle fyre er naturligt flirtende - være forsigtige.