Wkadk

Hvordan til at fortælle en pige, du kan lide hende

Du ved, at pigen, der gør dig mumler eller drop en stak papirer, mens de taler til hende? Den pige, du kan lide, men kan ikke synes i stand til at fortælle? Tja, du dø inde og den eneste løsning er at fortælle hende. At fortælle en pige, du kan lide hende er enkel, men er ofte kompliceret af uklare tænkning. Hold dig til disse enkle trin til en stor chance for succes.

Steps

Hvordan til at fortælle en pige, du kan lide hende. Være forberedt i Deres tale, huske din "script.
Hvordan til at fortælle en pige, du kan lide hende. Være forberedt i Deres tale, huske din "script.

Del 1: før du fortæller hende

 1. 1
  Ser godt ud. Du kan ikke ligefrem tvinge hende til at lide dig, men du kan sikker tvinge hende til at være opmærksom. Når du fortæller hende, skal du sørge for at ligne et hundrede bukke. Du behøver ikke at klæde sig i jakkesæt og slips - der sandsynligvis ikke ville arbejde - men du kan sætte på din bedste tøj og din sikreste smil.
  • Kontroller, at du overvældet og lugte godt. Hygiejne er et tegn på at du tager vare på dig selv, og derfor, at du er villig og i stand til at tage sig af hende. Sættes på en smule af din fars aftershave, eller sætte på en lille mængde af cologne. Med cologne, går lidt langt. Husk, du ønsker at invitere hende til at komme tættere på dig, ikke skubbe hende væk med den måde, du lugter.
  • Smil ligesom du mener det. Smilende er vores måde at udtrykke lykke og pigerne ønsker at være med fyre, der er glade og ubekymrede, ikke fyre, der er trist og mut. Kom i den tankegang af smilende, og for at finde grunde til at smile omkring hende. Lykke er smitsom, med en lille smule held, vil du få hende til at smile tilbage på dig.
  • Kig hende i øjnene. Du taler ikke til jorden, så du skal ikke stirre på den! Ser hende i øjnene har en måde at fortælle hende, at du er helt er fokuseret på hende, og at hun fanger din opmærksomhed som ingen anden person. Plus, vil det give hende en chance for at stirre ind i dine øjne, også, og masser af piger tror, ​​at øjnene er den mest attraktive del af ansigtet.
 2. 2
  Vær selvsikker. Piger normalt ikke fortælle fyrene om de kan lide dem, så det er op til den fyr til at gøre det første skridt og mennesket op. Selv hvis du ikke tror du er den mest tillid fyr, du går ud på en lem og fortæller denne særlige pige, du kan lide hende, så der tæller for en masse. Tillid, ligesom lykke, er attraktiv, især for piger. Indkalde hvad tillid, du kan, og gå med det. Det vil hjælpe hende lide dig.
  • Vær stærk-minded, ikke kæphøj. Piger kan lide viljestærk fyre. Dette skyldes, at en masse piger ønsker, at deres mænd til at tage sig af dem, både fysisk og psykisk. Stand by, hvad du tror, ​​ved, hvad du er god til, og tro på dig selv. Må ikke antage, at du er Guds gave til piger, men fordi pigerne ikke kan lide fyre, der er alt for kæphøj. De kan lide fyre, der ved, hvad de er gode til, og kan bakke det op.
  • Forventer ikke afvisning, men være forberedt på det. En dejlig, rolig reaktion fra dig, uanset hvad hun siger, vil helt sikkert overraske hende. Hvis hun siger, at hun kan lide dig tilbage, og du er rolig omkring det, vil du synes virkelig cool, næsten som en film-stjerne. Hvis hun siger, hun er ikke sikker på, men det stadig ikke påvirker dig, vil du vise hende, hvor sikker på dig selv du er, og det er attraktivt. Plus, der giver hende noget at tænke over senere, i tilfælde af at hun ændrer hendes sind.
 3. 3
  Være forberedt i Deres tale, huske din "script. "Det er godt at planlægge, hvad du vil sige på forhånd. Prøv at øve foran et spejl, så du kan se dig selv gennem andres øjne.
  • Prøv noget som:? "Hey, ved du hvad Fra den første dag jeg så dig, jeg faldt for dig, at jeg ikke kan komme over den måde, dine øjne gnistre, og den måde du bære dig Hvad jeg prøver at sige.. er jeg kan lide dig. Vil du gå ud på en date? " Hvis du kan fortælle hende en historie om, når du først vidste, at du kunne lide hende, eller hvad hun gjorde for at gøre du har lyst, vil der gøre hende føler smigret.
  • Eller du kan gå til noget lidt mindre fed:. "Hey ______ Jeg plejer ikke gå op til piger og sige dette, men jeg kan virkelig godt lide dig, at jeg har ønsket dig i et stykke faktisk Ville du ønsker at gå på en.. date med mig? "
  • Eller du kan prøve at fortælle hende, at du kan lide hende med rent faktisk at fortælle hende. Sig noget som: ". Jeg skal ud at se den nye James Bond film Vil du gå med mig?" Hvis hun spørger dig, om det er en dato, fortælle hende "ja", og at du har været mening at spørge hende ud.
  • Må ikke spørge hende, om hun kan lide dig tilbage. Selv hvis hun gør som dig tilbage, det er ikke altid let at sige, at du kan lide en person, eller måske har hun ikke rigtig tænkt over det endnu. Må ikke tvinge hende til at træffe en beslutning. I stedet spørge hende ud på en date, hvilket giver hende mulighed for at finde ud af, om hun kan lide dig, hvis hun ikke allerede kender. Plus, det temmelig meget giver dig et svar. Hvis hun siger "ja", det betyder, at hun kan lide dig, eller er villig til at vokse til at kunne lide dig. Hvis hun siger "nej", det betyder, at hun sandsynligvis ikke - men det betyder ikke, at du ikke kan holde prøve!

Del 2: fortæller hende

 1. 1
  Fortæl hende personligt. De fleste piger foretrækker at tale ansigt til ansigt, så prøv ikke at kalde hende på telefonen. Hvis du kalder hende på telefonen, vil hun måske tror, ​​at du ikke er sikker nok til at spørge hende personligt. Men hvis telefonen er den eneste måde du kan finde dig selv at spørge hende, så gå efter det.
  • Bede en ven til at gøre det for dig har en stor chance for at give bagslag. Igen, kan hun tror, ​​du ikke er sikker nok til at fortælle hende personligt. Det kan arbejde noget af tiden, men det vil ikke fungere ofte. Må ikke satse på det arbejder. Fortælle hende personligt er stadig den bedste.
  • Må ikke fortælle hende over IM eller chat medmindre du er helt sikker på, at hun kommer til at sige ja til en dato. Hvorfor ikke? Det er virkelig nemt for piger at sige nej til fyre, når de ikke behøver at sige nej til dit ansigt, og ikke behøver at eventuelt at beskæftige sig med de følelsesmæssige konsekvenser. Det vil være meget sværere for hende at afvise dig personligt, så bede hende om denne dato i person, og derefter overbevise hende om, at hun aldrig skulle have tvivlet om du var god nok til hende.
  • Fortæl hende, når du to er alene. Det kan være mere pinligt for både dig, hvis andre mennesker er omkring. Plus, kan hun sige "nej", bare fordi hun ikke ønsker andre mennesker, vel vidende, at hun kan lide dig. Husk, du ønsker at prøve at være romantisk. Find en pæn chance for at fortælle hende, når du er alene: måske du vil walking sammen i slutningen af ​​fordybningen, måske du vil være ved busstoppestedet sammen efter skole, måske fortælle hende "Jeg ville tale med dig, kan vi mødes efter skole? " og bare vælge et sted og et tidspunkt.
 2. 2
  Vær ærlig. Må ikke være nogen, du ikke. Lad den virkelige dig skinne igennem, fordi der er en meget større chance for hun vil gerne den virkelige dig end nogen du foregive at være for hendes skyld eller en andens. Må ikke være bange for forlegenhed. Hvem bekymrer sig om, hvad andre mennesker tænker? Husk det grundlæggende i dit script, og holde sig til det.
  • Må ikke være teatralsk med hende! Prøv ikke at sige noget kliché, fordi hun ikke kunne vide, om du rent faktisk mener det. Hun kan endda tror, ​​du var bare drille hende (forsøger at se cool eller noget, etc.) og få forstyrret på dig. Må ikke holde hende gætte. Vær helt reel og sandfærdig. Hun vil værdsætte dette mere end noget andet.
  • Må ikke sige noget dumt, medmindre du er helt sikker på, at hun kommer til at grine. Ellers er det bare gør situationen mere akavet for dig. Hvis du tror du kan gøre hende til at grine på en god joke, skal du ikke være bange for at arbejde det i. Piger elsker en sans for humor i fyre. Det viser hende, at du kan lide at have det sjovt.
 3. 3
  Det er okay. Du er stadig den samme fyr, og der er næsten helt sikkert en pige derude, som kan lide dig. Du skal bare nødt til at finde hende. Alle går gennem afvisning. Hvis du aldrig gå igennem afvisning med en pige, er du sandsynligvis ikke prøver hårdt nok.
  • Spil det cool. Må ikke gøre hende til at føle dårlig, at hun såre dig, fordi hun vil blive vred, at du laver det, hun vil ikke pludselig lide dig. Husk, folk tiltrukket af glade, legesyge, sjove mennesker. Prøv at se på livet i en glad, legesyg, sjov måde, selvom det ser ud som om der er ingen grund til i øjeblikket.
  • Vær vedholdende, hvis du tror, ​​du har en chance i fremtiden. Må ikke tilbage væk fra en afvisning, hvis du tror, ​​hun er den eneste for dig. Prøv at blive venner med hende, og arbejde dig op til et forhold. Piger ønsker at stole guys, så gør hun stoler på dig, før du prøver igen.
  • Hvis du ikke tror, ​​hun nogensinde vil give dig en chance, lad livet vise dig, hvem der ellers er smuk. Der er masser af mennesker derude, som du måske være forenelige med, prøv at åbne dine øjne for nye muligheder. Livet er for kort til at jage efter nogen, der ikke kan se dine fortjenester. Hvis du virkelig er beregnet til at være, vil hun vende tilbage til dig nu, at hun ved du kan lide hende.
 4. 4
  Lucky you! Du er sikkert en temmelig speciel fyr, og hun mener, at du har en masse at tilbyde hende. I det mindste er hun interesseret i dig, og ønsker at komme til at kende dig bedre.
  • Vær ikke bange for at flirte med hende lidt. Når du siger farvel til hende, smile, røre hende let på ryggen og sige, "Fedt. Jeg er glad for du sagde ja. Jeg ringer til dig om filmen. Hvad er dit nummer?"
  • Forsøg ikke at haste igennem ting. Husk, piger bevæge sig lidt langsommere end fyre, så ikke forvente at blive kyssede hende den næste dag. Hvis du får en chance for at på film - eller hvor du har den dato - give hende en lille smule, men ikke forvente, at hun ønsker at flytte så hurtigt som du kan. Husk, vil du sandsynligvis få mere af, hvad du ønsker, ved at gøre hende føle sig godt tilpas, så vær tålmodig.
  • Må ikke undgå hende i skolen, men ikke kvæle hende. Du ønsker ikke at foregive, at du aldrig spurgt hende, men du ønsker heller ikke at kvæle hende med opmærksomhed pludselig. Spil det cool. Tal med hende lidt, når du får chancen, men sørg for at hænge ud med folk, du normalt hænge ud med.

Tips

 • Må ikke gøre hende føle, at hun er nødt til at være sammen med dig, og respektere hendes beslutning. Med andre ord, hvis hun ikke vender tilbage dine følelser ikke surmule eller græde og lægge dig ned, og der er masser af fisk i havet.
 • Må ikke stress. Ingen pige kan lide en fyr, der har alt for stresset. Det gør dig til at ligne du ikke kan håndtere tingene. Hun vil ikke ønsker at babysitte med dig.
 • Må ikke være bange for afvisning. Det gør ondt, men du vil ikke dø af det.
 • Må ikke gøre hende jaloux ved at gå til en anden pige, efter at du spørger hende ud. Dette kan medføre masser af drama, især hvis pigerne er bekendte eller venner. Head spil kan synes spændende i starten, men i sidste ende, er de et forhold morder.
 • Må ikke gøre hende føle, at hun skylder dig noget. Det vil kun gøre hende ubehageligt.
 • Tøv ikke med. Når du er der, du begået - ikke slå omkring Bush, og spilde en masse tid. Være ærlig og komme lige til sagen.
 • Må ikke kvæle hende, det bare gør hende mindre tilbøjelige til at sige ja eller lide dig.
 • Brug positive tanker, når du taler til hende, fortæl dig selv "hun kommer til at sige ja" i stedet for "hvad nu hvis"...? Dette vil berolige dine nerver ned.
 • Tag enhver fysisk mulighed for kontakt. Hvis du kan børste hendes hånd med din, eller sidder tæt nok til at trykke på dit knæ mod hendes, gå til den. Bare husk, at mens berøring føles elektrificerende til dig, indtil du ved, hvordan hun føler, påtager sig det er det samme for hende. Hold øje med tegn på, at din touch velkommen eller un-velkommen, og handle derefter fra dette punkt på.
 • Hvis kemien ikke er helt der på hendes side i starten, vente et stykke tid og forsøge at dyrke et venskab først.
 • Bring hendes foretrukne blomster på Valentinsdag at gøre hende føle sig speciel.
 • Være rolig, når du siger det - handle cool og har nogle venner tilbage op bag dig.
 • Hvis du er afvist bede hende om at holde det hemmeligt.
 • Nogle gange, hvis du ikke er sikker nok, og du går helt røde, kan pigen tror, ​​det er sød, men der er også en større chance for, at hun føler sig akavet.
 • Skriv et brev for at fortælle hende, hvordan du føler, men ikke sætte dit navn på den. Hun vil synes, du er mystisk, da hun finder ud af. Giv hendes små tegn til at lade hende vide, at du skrev det.

Advarsler

 • Må ikke holde en nag mod hende - ikke hvert par er et match, hvis det giver mening. Hvis du stadig kan være venner, gå til den. Hvis du ikke kan, ikke at tvinge det.
 • Hvis hun siger "nej", forstå, at du altid kan prøve igen med en anden pige, som du vil. Men hvis hun ønsker at give dig en chance, og hun finder ud af, at du allerede spurgt en anden ud, vil hun føle det som om du virkelig mente det ikke. Giv det mindst en måned, før du prøver med en anden.
 • Hvis hun allerede er at gå ud med en anden vente, når hun virkelig kan komme til at kende dig bedre.